Sevgili arkadaşlar ben İKV'yi uzun bir süredir oynamıyorum bir aralar Tılsm sunucusunun Imgreatwo adlı oyuncusuydum ama çarım çalındı filan filan her neyse konuya gireyim uzun süredir İKV'ye yeni bi sunucu eklenmedi mevcut sunuclarda ise atı alan üsküdarı geçti yani ben şimdi oyuna başlasam arkadaş çevrem yok+eşya yok eminim ki bir çok arkadaşta benim gibi düşünüyordur İKV yetkililerinden kişisel ricam yeni bir suncudur eminim ki yeni bir sunucu yeni oyuncular demektir İKV için..
Görüşlerinizi belirtirseniz çok sevinirim..
İyi forumlar...
Yeni Sunucu
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı

Re: Yeni Sunucu
Yeni Sunucu Yeni oyuncular demek değildir...trock yazdı:Sevgili arkadaşlar ben İKV'yi uzun bir süredir oynamıyorum bir aralar Tılsm sunucusunun Imgreatwo adlı oyuncusuydum ama çarım çalındı filan filan her neyse konuya gireyim uzun süredir İKV'ye yeni bi sunucu eklenmedi mevcut sunuclarda ise atı alan üsküdarı geçti yani ben şimdi oyuna başlasam arkadaş çevrem yok+eşya yok eminim ki bir çok arkadaşta benim gibi düşünüyordur İKV yetkililerinden kişisel ricam yeni bir suncudur eminim ki yeni bir sunucu yeni oyuncular demektir İKV için..
İyi forumlar...
Bu söylediğin Sunucu karakter transferi gelmeden önce geçerli birşeydi.
-
GoldenJussive
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Bölgelerde yer yok !
İnsan kalabalığı lagı 2 katına çıkarıyor !
Bence yeni sunucu şart...
İnsan kalabalığı lagı 2 katına çıkarıyor !
Bence yeni sunucu şart...
Karakter transferi konusunda haklsn ama eski sucunularda oynyana yeni oyuncular oyunu çözemediği için en geç 10 günde bırakıyoroOllxJeWeLSxllOo yazdı:Yeni Sunucu Yeni oyuncular demek değildir...trock yazdı:Sevgili arkadaşlar ben İKV'yi uzun bir süredir oynamıyorum bir aralar Tılsm sunucusunun Imgreatwo adlı oyuncusuydum ama çarım çalındı filan filan her neyse konuya gireyim uzun süredir İKV'ye yeni bi sunucu eklenmedi mevcut sunuclarda ise atı alan üsküdarı geçti yani ben şimdi oyuna başlasam arkadaş çevrem yok+eşya yok eminim ki bir çok arkadaşta benim gibi düşünüyordur İKV yetkililerinden kişisel ricam yeni bir suncudur eminim ki yeni bir sunucu yeni oyuncular demektir İKV için..
İyi forumlar...
Bu söylediğin Sunucu karakter transferi gelmeden önce geçerli birşeydi.
- MusicCcreatoR
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Oyuncu kaLabaLığından Lag oLuyor birde böLgeLer doLu oLup girememek can sıkıyor yeni sunucu lazım
***cCc***
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Yeni Sunucu Açılırsa En az 2 Sene O sunucuya Karakterler AKtarılmaz.
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı

Ben ilk aktaranlardan olurumXxxChesTeRxxX yazdı:Yeni Sunucu Açılırsa En az 2 Sene O sunucuya Karakterler AKtarılmaz.![]()