Sakın kanmayın

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Cevikx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Alem İ Cihan

Sakın kanmayın

Mesaj gönderen Cevikx »

Arkadaşlar sakın şans artırıcıları alıpta paranızı çöpe atmayın. kaç gündür bi b.. vermiyor saatlerinize ayr bir yazık paranıza ayrı yazık plus olmayan adam akik sibiryalı çekiyor şans artırıcı alan ben (salaklığıma doymuyorum) sadece çöp çekiyorum
Zamanla savaşmaya gerek yok, sonuçta bizi ölüme götürecek
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Re: Sakın kanmayın

Mesaj gönderen adresbu »

Cevikx yazdı:Arkadaşlar sakın şans artırıcıları alıpta paranızı çöpe atmayın. kaç gündür bi b.. vermiyor saatlerinize ayr bir yazık paranıza ayrı yazık plus olmayan adam akik sibiryalı çekiyor şans artırıcı alan ben (salaklığıma doymuyorum) sadece çöp çekiyorum
Merhabalar ;

Şans Arttırıcı Sana Çift torba çıkma şansını arttırıyor , Torbaların içinden çıkacak olan materyal senin şansına bağlı .

Mesela Elmas madeninden 2 defa çekildiğinde Meneşke çıkacak Şans arttırıcı yokken çekiyorsun 1 Torba çıkıyor elmas alıyorsun, birde şans arttırcı varken çekiyorsun 1.Torba Elmas , 2.Torba Menekşe . Anlatmak istediğim Şans arttırıcı Senin Torba sayısının Şansını arttırıyor yine Çantadan çıkacak olan Materyal Senin kendi Şansın , karakter Şansına bağlı.

İyi Forumlar.
En son adresbu tarafından 27 Şub 2012 09:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Cevikx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Cevikx »

Çift torba aldığımızı biliyorum daha öncede almıştım ve az çok bir sürü maden alabilmiştim. Madem ki şans artırıcı maden vermeyecek sadece iki çekim yaptıracak reklamında neden geceleri sabahlamaya son yazıyor ben sabahlamama rağmen maden çekemiyorum. Buda firmanın yalan reklam yaptığını gösterir madem %60 şans diyor madenimi versin ikinci torbayı değil
PitbuLL
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PitbuLL »

Merhaba,

%60 oranla çift torba çıktığı için daha kısa sürede daha çok maden çekmiş oluyorsunuz.
Bu nedenle saf maden çekme şansınız da artmış bulunuyor.

Bilginize sunar, iyi eğlenceler dileriz.
Kullanıcı avatarı
Cevikx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Cevikx »

İlginiz için teşekkür ederim ama hiç eğlencesi kalmadı kaç gündür menekşe çıkartamayınca saatlerimi boşa harcamış gibi hissediyorum sağlık olsun bırakmamak için TÜRK firmalarına destek için katlanıyoruz bunlara ama sanırım fazla katlanamaya bilirim
Kullanıcı avatarı
Evvel
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Türk intikam tugayı

Mesaj gönderen Evvel »

Bu oyunda alınabilecek İŞE yarar bişey varsa oda maden Lokman sarraf ŞANS artırıcılar Ben EJDER hariç ASHAB ECEL şaheserlerimi ŞANS artırıcı sayesinde ürettim çektim evet 1.ci torba osmiridyum 2 .ci İRİDYUM şeklinde İŞE YARAMIYOR Dİyen Boşa der ) İŞE Yaramayan Bİ ürün VARSA ODA miğrat sıgınak yağma artırıcılar bence .
Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
kok29
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kok29 »

bence hic bisey almayin komple birakin oyunu benim gibi paranizla rezil olmayin iyice derim. Neden mi basit denedik gorduk loncada hersey var herkezde plus zaten benlm hesapta 1 senelik plus var baska hesapda hic bisey yok plus bile yok yol kesiyoz bicak zirh dusuyor bende boyle adalete diylp birakiyom oyunu o gonden bellide oynamiyom. Sans demeyin bana 200 kusur madalya oldu bir tane zirh yok. Neyseki o eski hirsim gecti oyunu oynamadigim icin rahatim su anda gidip baska oyun oynuyom ama paramla kral oluyom xD
ilkyardim
Acemibüyü

“Genel Sohbet” sayfasına dön