İKV YÖNETİMİ NEDEN CEVAP VERMİYOR........
- ASYAXKARA
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
İKV YÖNETİMİ NEDEN CEVAP VERMİYOR........
HESAPLARIM BAŞKASININ ELİNE GEÇMİŞTİR VEDE YÖNETİMDEN BANA MESAJ GELDİ EN SON YÜKLEDİĞİM EPİN KODUNU VESAİRE HEPSİNİ EKSİKSİZ BİR BİÇİMDE YAZMAMA RAĞMEN 3 GÜNDÜR YANIT ALAMIYORUM YETKİLİ BİRİSİ BENİMLE İLETİŞİME GEÇERSE SEVİNİRİM.....

Re: İKV YÖNETİMİ NEDEN CEVAP VERMİYOR........
bu destege attıgımız mesajlara ne zaman 1 gun ıcınde cevap verırlerse ıkv ozaman dunyanın en ıyı oyunu olur yanı en az 4-5 gun arasında bır surece cevap vereceklerdır
Allah sabır versın ben 4 gundur cevap beklıyorum mesela
hala bekliyorum yani...
İnsanın İnsana Kıydığı Gun Kapattım Bu Görmeyen Gözlerimi !!!!
[Agah Efendi]
[Agah Efendi]
- ASYAXKARA
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
İYİDE BEN ŞİKAYET TALEBİNİ YAĞINCA 10 DK SONRA CEVAP GELDI FAKAT VERDİKLERİ BİLGİLERİ DOLDURUP YOLLADIM 3 GÜNDÜR CEVAP GELMIYOR NE İŞTİR BU ANLAMADIMKİ

- Fuerte
- Loxosceles Reclusa

- Sunucu: Eminönü
Merhaba,
Bu tip konuların yeri forum değildir. Yanıt alacağınız tek yetkili metcii İKV Destek/İletişim formudur. Hafta sonu yoğunluğundan dolayı sarkmalar meydana gelebiliyor. 5 iş günü içerisinde cevap alamazsanız bildiriminizi tekrarlayınız. Sabrın sonu selamettir.
İyi forumlar.
Bu tip konuların yeri forum değildir. Yanıt alacağınız tek yetkili metcii İKV Destek/İletişim formudur. Hafta sonu yoğunluğundan dolayı sarkmalar meydana gelebiliyor. 5 iş günü içerisinde cevap alamazsanız bildiriminizi tekrarlayınız. Sabrın sonu selamettir.
İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU