Cesurlar Dönüyor

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Cesurlar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Cesurlar Dönüyor

Mesaj gönderen Cesurlar »

kabusxasabidj yazdı:Öncelikle beni sormuşsunuz ben hafta sonu pek girmem musteri yogunlugundan dolayı
acıklamam sudur:
Ben bugune kadar attıgın adımda verdigin kararda yaptıgın yanlısta dogruda Yanında isem
Kardeş loncam ise kardeşim buyugum dostum isen ben birşey yapmış isem beni hiçe sayymanı beklemezdim
Ben sana demeden aldım cunku benim yaptıgın hiç birşeyi sorgulamazsın sorlamakta istemezsin bilirim
Ama gel gelelim boyle bir durumda dersin ki ismail bana yapılan yanlış sana yapılmıştır
Gel ayrılalım ben dururmuyum sence?
Ya beni tanımıyorsun yada cok farklı tanışssın ben cok sinirliyimdir ama asla sinirlenmem
sinirime dokunmazsa tabiki ben sana asla bu konuda sorgulamam sadece ben birşey yaptım yaptıgım şey icin asabi deseydin adam yerine koysaydın olurdu ben ince ayrıntısına takılan birisiyim bugra kardeşimiz kalkmıs foruma yazmıs bende ne olursa olsun bu durumda memnun kalmam tabiki gururuma dokunur ondan boyle sinirliyimdir..
sen beni hiçe sayıpta yazsanda sormasanda telimle bir alo demesende salla onu adımı bile sormasanda ben sana yapılan yanlısın karsında olurum senden birşey beklemezsim karşılıksız.!
Gel gelelim simdi kurtlarx lideri ile murat ile gorusurus yapan kişi kimdir
gerekeni yapar uslubu ile anlatırız yok yapılan yanlısa destek verirse bizde gerekeni yaparız
Ben dostumu kaybetmek icin dost kaybetmem ama dostuma yanlıs eden kişi kaybedilecek kişi ise
KURUnun yanında yaşta gider beni tanımamışssın bişey demiyorum sana veli aga

bu aksam olmazsa yarın gorusurum gereken kişiler ile bizde yerimizi koyarız
Bugra sana gelince babacan kusura bakma sende
ben gelemem oyle seylere
dost kavramı acıklaması uzundur bilirsin belki
bu yapılan hoş sey degil tabiki ne olsada sanala kaptırmıslar dostluklarda gorduk azda olsa
onun için bu konuda sana kızdım veya kızmaya calıstım bosuna tepkim sana
Eger gonlunde bir sıkıntı bana karsı varsa af ola ben bir aralar kendimi oldugunuz loncada üye yonetici baskanı sanırdım ondandı tepkim umarım beni anlamıssındır bu kızgınlıgımı

Estağfurullah İsmail kardeş aramızda kırgınlık olamaz . Ama sende Veli Abi yi anla sen nasıl sinirlenince yanlış tepkiler verebiliyorsan Veli Abi de o sinirle sana haber vermeyi unutmuş olabilir. Veli Abi nin sinirden oyundan çıktığına bizzat şahit oldum. Sakin kafayla konuşulur ortak bi karara varılır. Sizin görüşleriniz bizim için önemlidir. İnşallah konu daha fazla uzamaz ve hakkımızda en hayırlı neyse o olur.İyi oyunlar...
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Veli ben tekerimdeki adamlara sus dersem susarlar adam bir yanlış yaptı ben susturdum sende konuyu kapatıp benimle konuşsaydın klanda adama hakaret etmeyi bıraksaydın o zaten bir daha sana cevap yazmazdı hatayı o başlatıysa büyüğü olarak sende uzatmasaydın ben onu susturmuştum sus dedim sustu ne sanıyorsun yani klandan benim muhatabım deilsin sen kimsin vb vb hitaplarda bulununca kim susar adam sussmuştu sussaydın sende konu uzamasaydı benim yöneticiliğimide herkes bilir kendim için deil herkes için oynarım liderliği mi yaparım loncam kurulduğu günden beri hep gelişti hiç ara vermedi bu demakrasiyle olmadı gerçek bir yönetimle oldu A.K.A.B. Paktından ayrılmak istiyorsan bu senin kararındır saygı duyarız ama yaptığın yorumlara dikkat etmeni öneririm ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Sehzadexx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Sehzadexx »

Kurtreisi ben Veli abimi uzun zamandır tanırım hayatımda onun kadar sakin,gururlu ve bizi hiç görmemesine bize ne kadar abilik yaptığını bilemessin.Ben kendi hayatımdan örnek veriyim bende oyunda bazı kişilerle kavga ettim Veli abim sus dedi sustum onlar uzattı ama biz gene susmasını bildik biz bilmiyormuyuz adamlara saygısızlık yapmayı ama biz bize öğretildiği gibi davrandık hep bize daha beterini yaptılar sövdüler,saydılar ama sırf Veli abimin hatrına sustuk.Büyüklükten bahsediyosun adamım hata yaptı diyosun o zaman adam gibi özür dilemesini bilecekti ki büyüklerde affetsin.A.K.AB niye kuruldu yardımlaşmak için değilmi ve Veli abim yardım istemiş.Bana senin adamlarından gelen her yardım çağrısına gittim belki çok çabaladık olmadı görev ama genede gittik bunu sadece ben değil bütün loncadaki kardeşlerim yaptı biliyorum.Ben genel konuşmam adamına göre muammele yaparım ama senin adamının yaptığı saygısızlıktır...Lonca lideri olmak sadece oyunda loncanın gelişimini sağlayıp insanlara iki üç parça item verip büyüklerine böyle saygısızlık yapıcak şekilde yetiştirmek değildir.Lafım her kurda değil kimin oldugu belli.Ama lonca başkanı olmak lider olmak sadece oyunda iyi olmak onları korumak ve oyunun iyisi yapmak değildir önemli olan hayattada bişiler yapmaktır ve en umutsuz anında dertlerini dinleyip çözümler üretmektir.Sen bunu yaparmısın bilmem ama oyuncularına çok fazla yüz verme sonra görüyosunun ki saygısızlık yapıp su dünyada kırgınlıklara sebep oluyorlar.Kendine nasıl davranılmasını istiyorsanız diğer kişilerede öyle davranın..
Resim

23.05.2010 Tılsım Sunucusu Ölüm Oyunu Savaşçı Klasmanı 3.sü
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Sehzadexx yazdı:Kurtreisi ben Veli abimi uzun zamandır tanırım hayatımda onun kadar sakin,gururlu ve bizi hiç görmemesine bize ne kadar abilik yaptığını bilemessin.Ben kendi hayatımdan örnek veriyim bende oyunda bazı kişilerle kavga ettim Veli abim sus dedi sustum onlar uzattı ama biz gene susmasını bildik biz bilmiyormuyuz adamlara saygısızlık yapmayı ama biz bize öğretildiği gibi davrandık hep bize daha beterini yaptılar sövdüler,saydılar ama sırf Veli abimin hatrına sustuk.Büyüklükten bahsediyosun adamım hata yaptı diyosun o zaman adam gibi özür dilemesini bilecekti ki büyüklerde affetsin.A.K.AB niye kuruldu yardımlaşmak için değilmi ve Veli abim yardım istemiş.Bana senin adamlarından gelen her yardım çağrısına gittim belki çok çabaladık olmadı görev ama genede gittik bunu sadece ben değil bütün loncadaki kardeşlerim yaptı biliyorum.Ben genel konuşmam adamına göre muammele yaparım ama senin adamının yaptığı saygısızlıktır...Lonca lideri olmak sadece oyunda loncanın gelişimini sağlayıp insanlara iki üç parça item verip büyüklerine böyle saygısızlık yapıcak şekilde yetiştirmek değildir.Lafım her kurda değil kimin oldugu belli.Ama lonca başkanı olmak lider olmak sadece oyunda iyi olmak onları korumak ve oyunun iyisi yapmak değildir önemli olan hayattada bişiler yapmaktır ve en umutsuz anında dertlerini dinleyip çözümler üretmektir.Sen bunu yaparmısın bilmem ama oyuncularına çok fazla yüz verme sonra görüyosunun ki saygısızlık yapıp su dünyada kırgınlıklara sebep oluyorlar.Kendine nasıl davranılmasını istiyorsanız diğer kişilerede öyle davranın..

Velinin A.K.A.B. Paktından yardım istemesi en doğal hakkıdır ki A.K.A.B. da olmasa bile yardım ederiz bilir o yardım istediğinde hepimiz Hidraalrdaydık görev yapıyorduk benim klan bölge kapalıydı sonradan olaya dahil olabildim adamımıda susturdum hatasını telafide ederdi adamım gerikirse özürde dilerdi ama Veli bu fırsatı ona vermedi klan kanalından azarlayarak hata yaptı bunu kabul etmeli olay büyümeyebilirdi adamımda özür dilerdi o konu olduğunda 2 defa üst üste oyundan düştüm Buğranın bana özelden yazdığı pm yede cvp veremedim düştüğüm için bu olayı ki taraflı düşünürseniz bazı şeylerin farkına varabilirsiniz ...

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Sehzadexx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Ben olaylara taraflı tarafsız her yönüyle bakıyorum.Benim anlatmak istediğim biz yardım ettik siz etmediniz yada yardımlarımızla övünmek değildir bu konuda anlaşalım bi olayada gelince Veli abime büyük bi saygısızlık yapıldı ve kendisinin bunu haketmediğini sadece bende değil bütün tılsım halkı düşünüyordur kendisine bügune kadar yanlış yapan çok kişi olumtur her insan birbirine karsı hata yapar ama gercekten adamının yaptığı terbiyesizliktir ve Veli abide saygısı olan bi insan olduğu için ona karşı bunun yapılması bence çok büyük bir yanlıştır çünkü toplumda birçok kişi bulunur ama sadece bir kişi huzur bozar.Veli abibib kendine saygısızlık yapıldıgı için ve bunu haketmediği için böyle davrandığını biliyorum.Büyüklük nedir biliyomusun??biyüklür hatayı gorup olayları buyutmemek için hatasını telafi etmektir burda o arkadaş özür dilemediyse ve karşılıklı olay uzadıysa sende tıpki Veli abim gibi kendine saygı duaynların oldugunu biliyosan orda adamın yerine çıkıp sen özür dilemeliydin ve işte büyüklük budur!!!
Resim

Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Konu bu kadar uzatılmasa adamım zaten özür dilerdi o gece dilerdi şimdiye kalmazdı yardımdan bahsediyorsun benim adamlarıma ettiğin yardımın misli kadar emin ol yardım etmişizdir lafını bile etmeyiz biz herkese yardım ediyoruz kardeşiz dostumuz bildiklerimize mi yardım etmeyeceğiz özür diyorsun ben mi özür diliyicem ? ben konuyu tatlıya bağlamaya çalıştıkça Veli uzattı sonrada biz A.K.A.B. Paktından ayrılıyoruz diyip rest çekti Reis üstüne alınma dedi o Pakt'ı ben kurdum üstüme alınırım tabi kaldı ki A.K.A.B. Paktına bir loncanın bağlı olması bana yada dier hiç bir loncaya + katmıyor bize bir faydası yok hele bana hiç yok klana var bağlı loncalara var bunu görmek o kadarda zor diel Cesurlar loncansının A.K.A.B. Paktında olması yada olmaması bir deiştirmiyor şu anda A.K.A.B. Paktı komple dağılsa bile ben ne kaybederim benim birliğe ihtiyacım yok klanın birliğe ihtiyacı var bu klana bağlı olanlar içinde bunu sadece ben düşünüyorsam ve hala daha bu tür durumlara maruz kalıyorsam bu durum fazla sürmez herşeyü siler kimseyi deil kendi oluşumlarımı düşünürüm ki deişen hiç bir şey olmaz ...

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Sehzadexx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

laflarımı yanlış anlayıp burda yapılan bir terbiyesizliği kapatmaya çalışma sen büyüğümsündür sana saygı duyarım ama benim sorununm senle değil adamınla bende ettiğimiz yardımları anlatmadım sadece yardım için kurulduysa bu adam niye uymuyor demek istedim adamın o an özür dilemeliydi.Akşamı beklemeden olay tazeyken çünkü çok ağır yaralar acabilir bu durum ve ben laflarımı tekrarlıyorum lafım her kurda değil ama bazıları varkı iyi bir loncaya girip üstüne 2-3 bişey alınca adam oldum sanıyor.Bu yapılanı sen yapmadın adamın yaptı.Ve ben orda eğer büyüklük istiyorsan orda sunu demeliydin Veli kardeş kusuru bakma ayıp oldu ben adamım adına senden özür diliyorum diyip konu kapanabilirdi.Ama sen Veli abinin kapamasını bekledin ve olayı başlatan senın adamın orda ya o yada sen kapıycaktın konuyu olay orda bitse bu kadar uzun sürmezdi ve olay bu kadar uzun sürdüyse bile Veli abime yapılan yanlışa karşı bir özür hala alamadık yada ben göremedim göremediysem afeyle yanlışları biraz bizden ziyade kendinizdede arayın belki o zaman sorun çözülür..
Resim

Kullanıcı avatarı
Sehzadexx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Şunu tekrar söyleyim murat en ufak suçu sana bağlamak yanlış olur çünkü tanıyan tanır seni adamının yaptığı sadece bana göre deil ama çok büyük yanlıştır.
Resim

Kullanıcı avatarı
Cesurlar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Cesurlar »

kurtreis yazdı:Konu bu kadar uzatılmasa adamım zaten özür dilerdi o gece dilerdi şimdiye kalmazdı yardımdan bahsediyorsun benim adamlarıma ettiğin yardımın misli kadar emin ol yardım etmişizdir lafını bile etmeyiz biz herkese yardım ediyoruz kardeşiz dostumuz bildiklerimize mi yardım etmeyeceğiz özür diyorsun ben mi özür diliyicem ? ben konuyu tatlıya bağlamaya çalıştıkça Veli uzattı sonrada biz A.K.A.B. Paktından ayrılıyoruz diyip rest çekti Reis üstüne alınma dedi o Pakt'ı ben kurdum üstüme alınırım tabi kaldı ki A.K.A.B. Paktına bir loncanın bağlı olması bana yada dier hiç bir loncaya + katmıyor bize bir faydası yok hele bana hiç yok klana var bağlı loncalara var bunu görmek o kadarda zor diel Cesurlar loncansının A.K.A.B. Paktında olması yada olmaması bir deiştirmiyor şu anda A.K.A.B. Paktı komple dağılsa bile ben ne kaybederim benim birliğe ihtiyacım yok klanın birliğe ihtiyacı var bu klana bağlı olanlar içinde bunu sadece ben düşünüyorsam ve hala daha bu tür durumlara maruz kalıyorsam bu durum fazla sürmez herşeyü siler kimseyi deil kendi oluşumlarımı düşünürüm ki deişen hiç bir şey olmaz ...

Kurtreis biliyorsun ki ben sanden araya girmeni ve ortamı sakinleştirmeni istedim.Çünkü Veli Abi zaten Lodoslara sinirlenmişti.Bu yüzden biraz sert çıkmış olabilir. Ama demişsin ki Veli izin vermedi konuşmasına.Aga yapma etme herkes ordaydı o malum şahısın kendinden büyük bir insana karşı takındığı uslüp hiç doğru değildi.Zaten o uslüp üzerine olaya karışmamaya çalışan ben bile araya girmek zorunda kaldım.Hatta yanlış hatırlamıyorsam Godfreyxkorsan da o kişinin kullandığı uslüp üzerine olaya dahil oldu.Zaten o şahıs bırakın Veli Abiden özür dilemeyi Korsana da saldırmaya başladı.Arz klanında böyle huzuru bozan bir kişinin bana göre Kurtlar Loncasında bulunması bile talihsizliktir. Nasıl bizim A.K.A.B tan ayrılmamızın size bi zararı yoksa bizim içinde hiç bi zararı yoktur.Hayırlısı buymuş demek ki.Ama Veli Abiye oğlum,birader diye hitap eden birine orada özür diletilmesi gerekirdi ki bunu sizin söylemenize gerek yok kendisi akıl etmeliydi.
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Cesurlar yazdı:
kurtreis yazdı:Konu bu kadar uzatılmasa adamım zaten özür dilerdi o gece dilerdi şimdiye kalmazdı yardımdan bahsediyorsun benim adamlarıma ettiğin yardımın misli kadar emin ol yardım etmişizdir lafını bile etmeyiz biz herkese yardım ediyoruz kardeşiz dostumuz bildiklerimize mi yardım etmeyeceğiz özür diyorsun ben mi özür diliyicem ? ben konuyu tatlıya bağlamaya çalıştıkça Veli uzattı sonrada biz A.K.A.B. Paktından ayrılıyoruz diyip rest çekti Reis üstüne alınma dedi o Pakt'ı ben kurdum üstüme alınırım tabi kaldı ki A.K.A.B. Paktına bir loncanın bağlı olması bana yada dier hiç bir loncaya + katmıyor bize bir faydası yok hele bana hiç yok klana var bağlı loncalara var bunu görmek o kadarda zor diel Cesurlar loncansının A.K.A.B. Paktında olması yada olmaması bir deiştirmiyor şu anda A.K.A.B. Paktı komple dağılsa bile ben ne kaybederim benim birliğe ihtiyacım yok klanın birliğe ihtiyacı var bu klana bağlı olanlar içinde bunu sadece ben düşünüyorsam ve hala daha bu tür durumlara maruz kalıyorsam bu durum fazla sürmez herşeyü siler kimseyi deil kendi oluşumlarımı düşünürüm ki deişen hiç bir şey olmaz ...

Kurtreis biliyorsun ki ben sanden araya girmeni ve ortamı sakinleştirmeni istedim.Çünkü Veli Abi zaten Lodoslara sinirlenmişti.Bu yüzden biraz sert çıkmış olabilir. Ama demişsin ki Veli izin vermedi konuşmasına.Aga yapma etme herkes ordaydı o malum şahısın kendinden büyük bir insana karşı takındığı uslüp hiç doğru değildi.Zaten o uslüp üzerine olaya karışmamaya çalışan ben bile araya girmek zorunda kaldım.Hatta yanlış hatırlamıyorsam Godfreyxkorsan da o kişinin kullandığı uslüp üzerine olaya dahil oldu.Zaten o şahıs bırakın Veli Abiden özür dilemeyi Korsana da saldırmaya başladı.Arz klanında böyle huzuru bozan bir kişinin bana göre Kurtlar Loncasında bulunması bile talihsizliktir. Nasıl bizim A.K.A.B tan ayrılmamızın size bi zararı yoksa bizim içinde hiç bi zararı yoktur.Hayırlısı buymuş demek ki.Ama Veli Abiye oğlum,birader diye hitap eden birine orada özür diletilmesi gerekirdi ki bunu sizin söylemenize gerek yok kendisi akıl etmeliydi.

Buğra benim demek istediğimi anlamıyorsunuz ben adamımı susturdum zaten özürde dileyecekti ama Veli bu fırsatı vermedi ona yani çoğumuz aklı başında olgun insanlarız aynı durumda sen olsan hata yapsan sonra sussan karşındaki azarlamaya devam etse özür dilermisin dilemessin bence ben orda konuyu sakinleştirmek için çabaladım sakinleşseydi adamım özür dileyecekti Veliden ama Veli üstüne üstüne gidince iyice karıştı mesele

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön