Merhaba;
Buraya konu açmak istemiyordum ama mecbur kaldım tam 5 gündür 21.00-21.30 dedikleri halde 19.30-22.30'a kadar eşya iadesinin yapılması için oyunda bekliyorum beklediğim için herhangi farklı bir aktivite içine de giremiyorum lütfen biraz daha yardımcı olunuz ve tekrardan teşekkür ederim eşya iade sistemi için.
EŞYA İADESİ Aksaması !
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Re: EŞYA İADESİ Aksaması !
Orada verilen tarihte iade yapıldı . Yeni tarihi beklemeniz gerekiyor. Yani her gün o saatte değil. 12 Şubat'tan beri olmuyor gerçekten bunda benden çok şikayetçiyim.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
-
- Acemi Savaşçı
xLuCaGox yazdı:Orada verilen tarihte iade yapıldı . Yeni tarihi beklemeniz gerekiyor. Yani her gün o saatte değil. 12 Şubat'tan beri olmuyor gerçekten bunda benden çok şikayetçiyim.
Cidden mi yani ben 6 gündür her gün giriyorum o saatlerde
Galiba kaçırmış olmalısın çünkü bende gördüm 5 çevrimiçi olan oyunlrın esya iadesi yapılmıştır diger bir not gördüm.ZamanGirdabi yazdı:xLuCaGox yazdı:Orada verilen tarihte iade yapıldı . Yeni tarihi beklemeniz gerekiyor. Yani her gün o saatte değil. 12 Şubat'tan beri olmuyor gerçekten bunda benden çok şikayetçiyim.
Cidden mi yani ben 6 gündür her gün giriyorum o saatlerde![]()
Yani Oyundasan galiba yanına cağırmıyor ayda başka bir cardadın o zaman ama 5 oyunucnun çevrimiçi olan oyuncuların esya iadesi yapılmıstır diye bir not gördüm kedi degildin gördüm diyom.
A R Z L O D O S
-
- Acemi Savaşçı
ARZLODOS yazdı:Galiba kaçırmış olmalısın çünkü bende gördüm 5 çevrimiçi olan oyunlrın esya iadesi yapılmıştır diger bir not gördüm.ZamanGirdabi yazdı:xLuCaGox yazdı:Orada verilen tarihte iade yapıldı . Yeni tarihi beklemeniz gerekiyor. Yani her gün o saatte değil. 12 Şubat'tan beri olmuyor gerçekten bunda benden çok şikayetçiyim.
Cidden mi yani ben 6 gündür her gün giriyorum o saatlerde![]()
Yani Oyundasan galiba yanına cağırmıyor ayda başka bir cardadın o zaman ama 5 oyunucnun çevrimiçi olan oyuncuların esya iadesi yapılmıstır diye bir not gördüm kedi degildin gördüm diyom.
Ne yazık ki ben olduğumda o kadar odaklanıyorum ki Bölge ve Klan kanalını kapatıp sırf ona odaklanıyorum....