EŞYA İADESİ Aksaması !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ZamanGirdabi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

EŞYA İADESİ Aksaması !

Mesaj gönderen ZamanGirdabi »

Merhaba;

Buraya konu açmak istemiyordum ama mecbur kaldım tam 5 gündür 21.00-21.30 dedikleri halde 19.30-22.30'a kadar eşya iadesinin yapılması için oyunda bekliyorum beklediğim için herhangi farklı bir aktivite içine de giremiyorum lütfen biraz daha yardımcı olunuz ve tekrardan teşekkür ederim eşya iade sistemi için.

xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Re: EŞYA İADESİ Aksaması !

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Orada verilen tarihte iade yapıldı . Yeni tarihi beklemeniz gerekiyor. Yani her gün o saatte değil. 12 Şubat'tan beri olmuyor gerçekten bunda benden çok şikayetçiyim.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
ZamanGirdabi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

xLuCaGox yazdı:Orada verilen tarihte iade yapıldı . Yeni tarihi beklemeniz gerekiyor. Yani her gün o saatte değil. 12 Şubat'tan beri olmuyor gerçekten bunda benden çok şikayetçiyim.

Cidden mi yani ben 6 gündür her gün giriyorum o saatlerde :(
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

ZamanGirdabi yazdı:
xLuCaGox yazdı:Orada verilen tarihte iade yapıldı . Yeni tarihi beklemeniz gerekiyor. Yani her gün o saatte değil. 12 Şubat'tan beri olmuyor gerçekten bunda benden çok şikayetçiyim.

Galiba kaçırmış olmalısın çünkü bende gördüm 5 çevrimiçi olan oyunlrın esya iadesi yapılmıştır diger bir not gördüm.

Yani Oyundasan galiba yanına cağırmıyor ayda başka bir cardadın o zaman ama 5 oyunucnun çevrimiçi olan oyuncuların esya iadesi yapılmıstır diye bir not gördüm kedi degildin gördüm diyom.
A R Z L O D O S
ZamanGirdabi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

ARZLODOS yazdı:
ZamanGirdabi yazdı:

Galiba kaçırmış olmalısın çünkü bende gördüm 5 çevrimiçi olan oyunlrın esya iadesi yapılmıştır diger bir not gördüm.

Yani Oyundasan galiba yanına cağırmıyor ayda başka bir cardadın o zaman ama 5 oyunucnun çevrimiçi olan oyuncuların esya iadesi yapılmıstır diye bir not gördüm kedi degildin gördüm diyom.

Ne yazık ki ben olduğumda o kadar odaklanıyorum ki Bölge ve Klan kanalını kapatıp sırf ona odaklanıyorum.... :(

“Genel Etkileşim” sayfasına dön