***haydegidelum (FATİH - TSK )Üstadın Elçisi -->Canceazci MPGD Hükümeti Püskevitsizlerle yardımlaşma Derneği Başkanı ve Basın Sözcüsü ^**Burak ( kod adı : Morduman) MPGD Onursal Üyesi ve Püskevit Dil Gurumu Başganı ***MackRulz Püskevitizm Panpişler Uzantısı Başkanı ve Petibör Sorumlusu ***VeNGat &Toker Kremalı Püskeviti Savnma Bakanı (Püskevitin Herşeyi) **TheAnswer3 Asil-Onur Kurulu Üyesi Ve Başkan yardımcısı ve Yönetimi Denetleme Kurulu Başkanı Forum Sözcüsü **ViceroySloganlardan Sorumlu Püskevit Bakanı **Tremexhaqan İnci Sözlük & İKV FORUM Gözcüsü **Zonguldakli Başkan yardımcısı **FarKXteaM Post Kasma Uzmanı ve Forum Sözcüsü **efsaneottomanVideo Tanıtımı uzmanı,Püskevit arama kurtarma Timi Lideri *yalnizadam66Video tanıtımı uzmanı *Eskidostlar Kayıp püskevitini arıyan üye *Reverence Püskevitsiz Üye *kalenderon06 Püskevitsiz üye! *lordof61& MaRsCHaLL Reklamlardan ve Tanıtımdan Sorumlu Püskevit Bakanı *VandervaartPüskevitsiz üye ereneren2010 Koltuktaki Püskevit Kırıntılarını Toplamadan Sorumlu Panpa RiFTxWaLLeYSamanlıkta İğne arayan Genç.
Duydum ki gözlerimin rengi unutulmuş...
Bir selam vereyim dedim
Bilindiği üzere listede adım olmasa bile gönüllü olarak daima destekçinizim.
Bu yüzden Lonca iletişime taşınan konuyu tekrardan Genel Sohbet bölümüne yani ait olduğu yere taşımış bulunmaktayım.
Unutmayalım ki Altını şer... Bir dünyada yaşıyoruz
Duydum ki gözlerimin rengi unutulmuş...
Bir selam vereyim dedim
Bilindiği üzere listede adım olmasa bile gönüllü olarak daima destekçinizim.
Bu yüzden Lonca iletişime taşınan konuyu tekrardan Genel Sohbet bölümüne yani ait olduğu yere taşımış bulunmaktayım.
Unutmayalım ki Altını şer... Bir dünyada yaşıyoruz
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.