Eyw Murat'ım Yanlız Bodrum İller karıştı Bu arada senın resımde Sağ tarafdakı derken bizim açımızdan bakış Sağ tarafmı yoksa sizin diizliş'e göremi sağ tarafdaki ? uzun Lafın kısası Deri CeketLi mi Diğer'imi .)
hilalxxfenomen yazdı:Bana antalya dediydiler tatil yaramış bize göre sağ
Beraber Kaldığımız oda arkadaşım var Batmanlı İpragazda oturuyor ben gösterdim senın resmi tanıyormusun diye. Görmüşlüğüm var simaa yabancı gelmiyor diyor...
Beraber Kaldığımız oda arkadaşım var Batmanlı İpragazda oturuyor ben gösterdim senın resmi tanıyormusun diye. Görmüşlüğüm var simaa yabancı gelmiyor diyor...
Olabilir 2,5 senem geçti batmanda ve sürekli insanlarla iç içeydim ama artık d.bakırdayım askere gideceğim için son birkaç ayı memleketimde geçireyim dedim
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
Olabilir 2,5 senem geçti batmanda ve sürekli insanlarla iç içeydim ama artık d.bakırdayım askere gideceğim için son birkaç ayı memleketimde geçireyim dedim
İnsanlarla iç içe derken xD eczanede hastalarla iç içe olmuşsundur xD