Sayın Yöneticler,
Bu lag olayına nasıl bir çözüm bulacaksınız ? ??
Sayın yönetim siz bizle dalgamı geçiyorsunuz ? nasıl bir rezalettir ya lag tan oynayamıyoruz para alırken iyi eee aldığınız paraların hakkını vermek zor mu ?
Akçe yükle akçe kullan ee sonra oyun oynayama dalgamı geçiyorsunuz ?
Oyuun hatası dedim 5 defa mail attım eşya iadesi için 2 aydır bir defa bile geri dönüş olmadı !
Bu saatten sonra makemeyse makmelik olacam sizle sonuna kadar ayıptır ya bu oyunda adalet namına bir şey yok şu şektiklerimize bakın.
Yurtdışında yaşayan birisi olarak ecnebi bile aldığı paranın hakkını veriyor ya sizler neredesiniz ?
Anamıza bacımıza Yaradanamıza küfür ediyor adam 3 gün ceza veriyorsunuz ? Aynı küfürler şahsınıza edilse ne yapardınız ?
Yeter Artık Nasıl bir oyun ???
- KarizmaSavasci
- Sahaf Yardımcısı
Re: Yeter Artık Nasıl bir oyun ???
[ İçerik silinmiştir. ProtectorDragon. ]
Forum kuralları Madde 11. Lütfen dikkat edelim. Uyarı neticesinde tavrınızın devamı halinde moderasyona uğrayacaksınız.
11. Sürekli aynı mesajın veya konunun tekrarlanması, içiçe alıntılar yapılması ve dikkat çekmek ve gereksiz yere eski konulara mesaj göndermekten kaçınılmalıdır.
Forum kuralları Madde 11. Lütfen dikkat edelim. Uyarı neticesinde tavrınızın devamı halinde moderasyona uğrayacaksınız.
11. Sürekli aynı mesajın veya konunun tekrarlanması, içiçe alıntılar yapılması ve dikkat çekmek ve gereksiz yere eski konulara mesaj göndermekten kaçınılmalıdır.
Ben Hep Gitmişimdir..Kiminin Hoşuna Kiminin Zoruna...
- FaTaLx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ????
[ İçerik silinmiştir. | ProtectorDragon. ]
İKV Forumları içerisinde küfürlü ileti paylaşımı nedeniyle hesabınız 14 gün kapatılmıştır.
İKV Forumları içerisinde küfürlü ileti paylaşımı nedeniyle hesabınız 14 gün kapatılmıştır.
En son Fuerte tarafından 03 Mar 2012 22:42 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Küfürlü ileti
XxxPeRFecTxxX [49] [(^)Latif]
Biri olsun istedim hep,
adımdan başka bir şeye ermesin aklı..
Akıl karı saymasın bensizliği,
ve sanmasın Aşk diye, başka birini..
Biri olsun istedim hep,
- FaTaLx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ????
[ İçerik silinmiştir. | ProtectorDragon. ]
En son Fuerte tarafından 03 Mar 2012 22:42 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
XxxPeRFecTxxX [49] [(^)Latif]
Biri olsun istedim hep,
Biri olsun istedim hep,