İlk kez sığınağa girmek...

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
IROH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

İlk kez sığınağa girmek...

Mesaj gönderen IROH »

Arkadaslar herkeze ıyı forumlar ben oyuna son 20 gun once basladım şifa karakterlerını hep sevdıgım ıcın şifa actım...
Şu anda 48 sevıyeyım ama uarın 49 olurum.Haliyle sıgınaga gırıp ıtem dusurmek ıstıyorum :D Sizden ricam hic sıgınaga gırmedıgım ıcın bana yardımcı olmanız ıtemlerımı ve yeteneklerımı yazacam yardım edersenız sevınırım...simdiden saolun

eşyalar:
m2 şifa gözlük
Mağara ruh ceket
İbni pantolon
İbni cevo ayakkabı
İbni cevo eldiven
ibni topaz hint sopası
ibni cevo kolye ve yüzük

Yetenekler:
şifa ve bilgisi 15
canlandırma 7
dirençlerin ikiside 15
buyu bozma 5
meditasyon 5
cagrı 1
sıfa cemberı 5
can kurtaran 15
sıgınaga bu ıtemler ve yeteneklerle gıreılırmıyım gırersem nelere dıkkat etmem lazım sımdıden saolun iyi forumlar...
(Not: yetenekler 49 sevıyede gelen puanlar dahıldır..)
Resim
Kullanıcı avatarı
Sifacixhezae
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: İlk kez sığınağa girmek...

Mesaj gönderen Sifacixhezae »

98 puanın var oldugunu dusunursek +5 olmadan ;

fzksel direnc 15
element direnc 15
şifalama 15
şifa bilgisi 15
ck 15
kaldırma 15
meditasyon 6
bb 1
şifa çember 1

gibi kullanabilirsin. Şifa cemberi hiddet yaratan bi yetenektir , 1 puanda genelde buyuculerin canı 70 civari iken hepsini doldurmaya yeter.Meditasyonu 6 verdirtmemin sebebi ashab olmayabilir ki zaten gerek de yok , kudret acısından basta yeni girerken sıkıntı cekersen diye dedim.
Yok kudret sıkıntı olmaz tecrubeli kişilerle girecegim diyorsan , o vakit meditasyonu 1 yapıp bb yi 5 yapabilirsin.
Motordan sonra fedailerde zehirleme oluyor , bacak tutabiliyor. Biraz daha seri bozmanı saglar.
Kendince kullanabilecegin yeetenek sistemini zamanla oturtursun zaten.
Şimdiden bol şans , iyi oyunlar.
Kullanıcı avatarı
IROH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IROH »

Sifacixhezae yazdı:98 puanın var oldugunu dusunursek +5 olmadan ;

fzksel direnc 15
element direnc 15
şifalama 15
şifa bilgisi 15
ck 15
kaldırma 15
meditasyon 6
bb 1
şifa çember 1

gibi kullanabilirsin. Şifa cemberi hiddet yaratan bi yetenektir , 1 puanda genelde buyuculerin canı 70 civari iken hepsini doldurmaya yeter.Meditasyonu 6 verdirtmemin sebebi ashab olmayabilir ki zaten gerek de yok , kudret acısından basta yeni girerken sıkıntı cekersen diye dedim.
Yok kudret sıkıntı olmaz tecrubeli kişilerle girecegim diyorsan , o vakit meditasyonu 1 yapıp bb yi 5 yapabilirsin.
Motordan sonra fedailerde zehirleme oluyor , bacak tutabiliyor. Biraz daha seri bozmanı saglar.
Kendince kullanabilecegin yeetenek sistemini zamanla oturtursun zaten.
Şimdiden bol şans , iyi oyunlar.
eyvallah kardes yardım ıcın
Resim
Kullanıcı avatarı
Sifacixhezae
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Kolay gelsin , bol şans.
Tavsiyem her zaman kritigini yuksek tut.Şifacılık bölümünde bir çok konu var , tecrubelerini paylaşan bir suru şifacı var. :)
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

Sifacixhezae yazdı:Kolay gelsin , bol şans.
Tavsiyem her zaman kritigini yuksek tut.Şifacılık bölümünde bir çok konu var , tecrubelerini paylaşan bir suru şifacı var. :)
usta kimi iyleştirme büyüsü diyor, çoğunluk da kritik diyor. bencede ikisi değil şifa için en önemlisi kudret. kudretin bittimi bittin demek diğer karakterlerde kudret biterse bi şekilde idare ediliyor ama şifada kudret bittimi şifacı da biter şifacı bittimi tüm grup biter :)
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
IROH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IROH »

Kardeş çok konu var okudum.hatta şu sığınak ve migrat ta yapılması gerekenleri inceledim...yalnız hiç umduğum gibi gitmedi ilk sefer 4 büyü 1 savaş girdik. Asit zehir e bb atiyom.55 cana şifa basıyom. Full ck atiyom ama kudret dayanmıyo.kudret bitince millet pert tabi. Düşüneni motorini bile kesemedık... Forumda yazmışlar motorin kolay kanatma bozsan yeter diye.ejderli büyüler var hem kanatma hem de can gidiyo hangisine yetişeyim bi yardım etsen iyice anlatsan iyi olur
Resim
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

:D ilk girişte gurubu yatıran ilk şifa sen değilsin öncelikle rahat olacaksın bosslara kadar iyleştirme giy bosslara başlamadan önce kutadgu pant ve ayak varsa giy direnç açtıktan sonra hemen otur fullen 4-5 büyü kutup kaçırı bi halt olmaz sen bi bozma kaçırdınmı hepsi sana bağırır takma kafana sen oyuncular ve düşünen bakma sol tarafa isimlerin yazdığı yere bak sadece ve normal slotlarda her fırsatta otur. ustaya sormuşsun da bende tecrübem kadar yazdım
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
IROH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IROH »

marasaldadas yazdı::D ilk girişte gurubu yatıran ilk şifa sen değilsin öncelikle rahat olacaksın bosslara kadar iyleştirme giy bosslara başlamadan önce kutadgu pant ve ayak varsa giy direnç açtıktan sonra hemen otur fullen 4-5 büyü kutup kaçırı bi halt olmaz sen bi bozma kaçırdınmı hepsi sana bağırır takma kafana sen oyuncular ve düşünen bakma sol tarafa isimlerin yazdığı yere bak sadece ve normal slotlarda her fırsatta otur. ustaya sormuşsun da bende tecrübem kadar yazdım
saol kardes yardım ıcın
Resim
Kullanıcı avatarı
Sifacixhezae
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Başta ilk girdiginde direncleri acıp , hasarının yuksek oldugunu bildigin buyulere ckları ver ve otur.Grup içinde hiddeti cok alan buyulere ver ckları , yaratıgı kendisine dönduremeyen buyuler zaten pek hasar almaz.
Kudret önemlidir lakin ne kadar cok kudretin olursa olsun sen dogru kullanmıyorsan , kudretin her zaman sana sorun olur.
Fedailerde diyelim 2 kişi de zehirlendi , arada buyulere de bak hangisi yuruyemiyorsa onda bacakları tutulmustur.Boz ve ck ver.Yani can kurtaranı suresi geldikce önceki grubu goturen yuksek hasarlılara , onlarda ck varsa diger buyulere verebilirsin.
Düşünen adamda hasar alan ve ceviren buyulere ck ver , buyu bozma ile kanatmalarını al. kutup kacırmadıktan sonra sorun olmaz.
Motor ise Buyuk Bronz gibidir.Aslında surekli kanatmaz.Yanlış hatırlamıyorsam motorun ilk 4 5 kanatmasını alırsan sonraki hasarlarında karaktere vursada kanatmıyor , hatta buyuculer hiç dokundurtmazlarsa molotof da atmaz.Gruba direnc actıktan sonra ckları ver.Grub anlayışlı ise biraz beklemelerini söyle , 2 3 ck ver öyle baslayın.
Kenanda zaten zehir alanlara buyu bozacaksın , tank haric tankın yakınındakilere ve kendine ck atacaksın.
Tavsiyem genel olarak bir cevren olduktan sonra aynı kişilerle gir bölgelere.Hem kimin nasıl oynadıgını bilirsin , hemde ilerlemeniz daha hızlı olur.

Bunların dısında senden her saniye şifa , ck beklerlerse de kendilerine büyücü gibi 2 3 kudret ile şifalayıp , 3 sn de bir ck atma imkanının olmadıgını belirtirsin ;)

Miğratta ise , içeri girince kendin ve grup acısından daha kolay olması icin görev ayrımı olabilir.
Fundici , ımmucu kim paylaşsınlar.
Diyelim ki tank , 4 buyu girdiniz.2 buyu ımmucu olsa ikisine de ck cok rahat yetişir yada JUNON dendigi anda atabilirsin birine , digeri kutup ile alabilir.Fundiciye hiç ck atmazsın , fundici icin direnc yeterli.4. buyu de cok hiddet almayan bi buyu olabilir.
Tazılarda ck atıp şifalayacaksın.Cent e gelince direnc acacaksın , zehirlenen olursa bozarsın , gerektiginde ck atar can basarsın.
Junonda tank savas + 4 buyu iseniz , yedek tank buyude muhakkak ck olsun , tank savas gittigi an ilk hasarı ck ile alır sen hemen tekrar ck atmış olursun mesela...Bunların dısında olabildigince tum gruba ck dagıtmaya calış.Olur ya Junon tıslar kutup acılamaz , 6 kişiden 4ünü yada hepsini kurtarabilirsin :)

Şifacılık cok zevklidir ve asla sadece şifa basan karakter olarak düşünme,yeri gelir can almasını da bilir şifacı :) ek olarak kimse oyuna başlar başlamaz herşeyi en iyi haliyle yapmadı.Hayatta da bu böyle.

Oyunda bol şans ve iyi eglenceler.
Kullanıcı avatarı
IROH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IROH »

Sifacixhezae yazdı:Başta ilk girdiginde direncleri acıp , hasarının yuksek oldugunu bildigin buyulere ckları ver ve otur.Grup içinde hiddeti cok alan buyulere ver ckları , yaratıgı kendisine dönduremeyen buyuler zaten pek hasar almaz.
Kudret önemlidir lakin ne kadar cok kudretin olursa olsun sen dogru kullanmıyorsan , kudretin her zaman sana sorun olur.
Fedailerde diyelim 2 kişi de zehirlendi , arada buyulere de bak hangisi yuruyemiyorsa onda bacakları tutulmustur.Boz ve ck ver.Yani can kurtaranı suresi geldikce önceki grubu goturen yuksek hasarlılara , onlarda ck varsa diger buyulere verebilirsin.
Düşünen adamda hasar alan ve ceviren buyulere ck ver , buyu bozma ile kanatmalarını al. kutup kacırmadıktan sonra sorun olmaz.
Motor ise Buyuk Bronz gibidir.Aslında surekli kanatmaz.Yanlış hatırlamıyorsam motorun ilk 4 5 kanatmasını alırsan sonraki hasarlarında karaktere vursada kanatmıyor , hatta buyuculer hiç dokundurtmazlarsa molotof da atmaz.Gruba direnc actıktan sonra ckları ver.Grub anlayışlı ise biraz beklemelerini söyle , 2 3 ck ver öyle baslayın.
Kenanda zaten zehir alanlara buyu bozacaksın , tank haric tankın yakınındakilere ve kendine ck atacaksın.
Tavsiyem genel olarak bir cevren olduktan sonra aynı kişilerle gir bölgelere.Hem kimin nasıl oynadıgını bilirsin , hemde ilerlemeniz daha hızlı olur.

Bunların dısında senden her saniye şifa , ck beklerlerse de kendilerine büyücü gibi 2 3 kudret ile şifalayıp , 3 sn de bir ck atma imkanının olmadıgını belirtirsin ;)

Miğratta ise , içeri girince kendin ve grup acısından daha kolay olması icin görev ayrımı olabilir.
Fundici , ımmucu kim paylaşsınlar.
Diyelim ki tank , 4 buyu girdiniz.2 buyu ımmucu olsa ikisine de ck cok rahat yetişir yada JUNON dendigi anda atabilirsin birine , digeri kutup ile alabilir.Fundiciye hiç ck atmazsın , fundici icin direnc yeterli.4. buyu de cok hiddet almayan bi buyu olabilir.
Tazılarda ck atıp şifalayacaksın.Cent e gelince direnc acacaksın , zehirlenen olursa bozarsın , gerektiginde ck atar can basarsın.
Junonda tank savas + 4 buyu iseniz , yedek tank buyude muhakkak ck olsun , tank savas gittigi an ilk hasarı ck ile alır sen hemen tekrar ck atmış olursun mesela...Bunların dısında olabildigince tum gruba ck dagıtmaya calış.Olur ya Junon tıslar kutup acılamaz , 6 kişiden 4ünü yada hepsini kurtarabilirsin :)

Şifacılık cok zevklidir ve asla sadece şifa basan karakter olarak düşünme,yeri gelir can almasını da bilir şifacı :) ek olarak kimse oyuna başlar başlamaz herşeyi en iyi haliyle yapmadı.Hayatta da bu böyle.

Oyunda bol şans ve iyi eglenceler.
Kardes cok saol bugun anlayıslı bı gruba denk geldım 2 tane yuksek hasarlı buyu vardı 2 tane yardımcı buyu 1 tane de tank . dedıgın gıbı kudretı ıdarelı kullanmaya calıstım saolsun grupta anlayıslıydı
Once dusunenı anlatayım ilk seferde grubu yatırdım ama 2. seferde kestık kudretım 3 fian anca kalmıstı 1 yardımcı buyu de yatmıstı... Sonra motorıne gıttık onda grup yatmadı Allah tan :D 1 yardımcı buyu bıde sonlara dogru yuksek hasarlı buyu yattı sadece :D ondan sonra kenana gıdemedık ne yazıkkı lag gırdı cıkmak zorunda kaldık...
sey sorcam bu karakterlerın yatması normalmı yoksa bellı hatalarımdan mı kaynaklanıyo yatmalar?
Resim

“Şifacı” sayfasına dön