win 32 uygulaması değil. hatası alıyorum neden acaba oyunu actığımda bu hata geldi ?
hayırlı günler arkadaşlar 1 dk bakarmısınız
hayırlı günler arkadaşlar 1 dk bakarmısınız
merhabalar
/sobee/istanbul kıyamet..../launcher exe.gecerli bir
win 32 uygulaması değil. hatası alıyorum neden acaba oyunu actığımda bu hata geldi ?
-
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: hayırlı günler arkadaşlar 1 dk bakarmısınız
Merhaba;
Oyunu sisteminizden kaldırıp, tekrardan temiz bir kurulum yaptığınızda sorununuz çözümlenecektir. Hatanın devam etmesi halinde oyun kurulum dosyalarının bulunduğu dizindeki crash.dmp ve istanbul_html dosyalarını göndermenizi rica ederiz.
Bilginize sunar, iyi eğlenceler dileriz.
Oyunu sisteminizden kaldırıp, tekrardan temiz bir kurulum yaptığınızda sorununuz çözümlenecektir. Hatanın devam etmesi halinde oyun kurulum dosyalarının bulunduğu dizindeki crash.dmp ve istanbul_html dosyalarını göndermenizi rica ederiz.
Bilginize sunar, iyi eğlenceler dileriz.
beyefendi 3 defa yükledim düzelmedi hem C sürücüsüne hemde D sürücüsüne yükledim bu arada google chromdan eskiden indirmiştim oyunu acaba sorun şu olabilirmi oyunu indir dedğimde oyun hemen başlat seceneği geldi sorun o olabilirmi cunk indirmeyi hic beklemeden setup şeyi cıktı ve yükledim bu arada mozillo firefoxtan tekrardan indiriyorum
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
Merhaba,
İndirme tamamlanmadan kurulum işlemine başladıysanız, sağlıksız bir kurulum yapmışsınız demektir. Tekrar indirin ve deneyin. Problemin devamı halinde oyun kurulum dosyalarının bulunduğu dizindeki crash.dmp ve istanbul_html dosyalarını İKV Destek/İletişim forumu aracılığıyla Oyun hatası bildirim tipi altında göndermenizi rica ederiz.
İyi forumlar.
İndirme tamamlanmadan kurulum işlemine başladıysanız, sağlıksız bir kurulum yapmışsınız demektir. Tekrar indirin ve deneyin. Problemin devamı halinde oyun kurulum dosyalarının bulunduğu dizindeki crash.dmp ve istanbul_html dosyalarını İKV Destek/İletişim forumu aracılığıyla Oyun hatası bildirim tipi altında göndermenizi rica ederiz.
İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
tamm saolun görderince oyniyabilcekmiyim
arkadaşlar oldu
meğersem yeniden indirmek gerekiyormuş indirdim düzeldi
eyw cevaplar icin
aynı problem suanda bendede var ama forum yetkilerinin dediği dosyalar
/Istanbul Kıyamet Vakti/ İçerisinde yok ?
Hooligann - Büyücü
Deathontimexbüyü - Büyücü
Jhann - Savaşçı
Deathontimex - Savaşçı
Deathontimexşifa - Şifacı
Jhann - Savaşçı
Deathontimex - Savaşçı
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
vaLianT05 yazdı:aynı problem suanda bendede var ama forum yetkilerinin dediği dosyalar/Istanbul Kıyamet Vakti/ İçerisinde yok ?
Arkadaşlar bu gibi sorunlarda bir uygulama kaldırıcı program kullanıp onunla oyunu kaldırıp tekrar yüklediğinizde bu sorun ortadan kalkacaktır.Bu programlara örnek verirsek Uninstall Unwanted Apps adlı programı kullanabilirsiniz.
İyi forumlar.

LEPRECHAUN
LEPRECHAUN yazdı:vaLianT05 yazdı:aynı problem suanda bendede var ama forum yetkilerinin dediği dosyalar/Istanbul Kıyamet Vakti/ İçerisinde yok ?
Arkadaşlar bu gibi sorunlarda bir uygulama kaldırıcı program kullanıp onunla oyunu kaldırıp tekrar yüklediğinizde bu sorun ortadan kalkacaktır.Bu programlara örnek verirsek Uninstall Unwanted Apps adlı programı kullanabilirsiniz.
İyi forumlar.
Saolasın hemşo
Hooligann - Büyücü
Jhann - Savaşçı
Deathontimex - Savaşçı
Jhann - Savaşçı
Deathontimex - Savaşçı
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Umarım faydası olmusştur hemşerim.vaLianT05 yazdı:LEPRECHAUN yazdı:vaLianT05 yazdı:aynı problem suanda bendede var ama forum yetkilerinin dediği dosyalar/Istanbul Kıyamet Vakti/ İçerisinde yok ?
İyi forumlar.
Saolasın hemşoDeniyorum

LEPRECHAUN