SA ARKADAŞLAR ...
BN TEŞKİLATTAN KİNGOFGAME BNİ TANIYAN TANIR BLN BİLİR !! ARKLAR BN SADECE WS LER İÇİN WE 43 WEYA 44 LWL A KASMAK İÇİN OYNUORM BU OYUNU WE SIRF BNN İÇİN ''M'' LERCE PARA HARCAYARAK KNDİME FULL ELEMNET WS Cİ ÇAR AÇTIM CEKET PANT ELDVN AYAK FULL ÇEŞİTLİ ELEMNET + DIŞ ZIRHIM TESLA+DIŞ TAKI SET : HİDROFİS ELİMDE : GRÖNLAND TUNG PAPAGAN WE AYRICA GBM 0 DERKEN M LERCE PARA GİTTİ WE ÖLÜM OYUNU ETKİNLİGİNDE SÖLE YAZIOR EN AZ +45 OLMALISINZ DİE ÇOK SAÇMA BN KAÇ TANE +45 ADAMI RAHAT KESTİM COGUNUN FOTOSUDA BNDE WE ONLAR ETKİNLİGE ALINIRKEN BN ALINAMIOR BÖLE BİR SÜRÜ ÇAR VAR EMİNİM !!!! BNCE HERKEZ BU OYUNA KATILMALIDIRR !!!
GM LERE SESLENİORM BU OYUN +45 LER İÇİN YAPILMADI !!!!!!!!!!!!!!!!! BU OYUN NE KADAR 49 LWL İN MALIYSA 1 LWL NDA 30 LWL NDA 40 LWL INDA OYUNUDUR BUNU KİMSE DEGİŞTİREMEZ DAHA SONRAKİ ETKİNLİKLERDE DÜZGÜN Bİ ETKİNLİK WE HERKEZİN EŞİT OLACAGI ETKİNLİK YAPMANIZ TEMELLİSİYLE
TeŞkİLaT Kingofgame SaYGıLaR...
ÖLÜM OYUNU SAÇMALIKK !!
Re: ÖLÜM OYUNU SAÇMALIKK !!
ELEMENT DIŞ SETE HARCASAN KAÇ M HARCAYAN Kİ :S GRÖNLAND PAPAĞANDA GÖREV İTEMİ :S
hayalxetxWİNGRVE---hayalxetxSIHHİYE---hayalxetxWİNG
TEŞKİLAT
TEŞKİLAT
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
biz ne zaman yapıcaz acaba ölüm oyununu :shock:
- Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi
Rapismylifee
- www.raidersofanatolia.com
pardoon papagan deqil yanlış yazdım ! cellat satırı ve arkadaşım sadece ELEMNET + DIŞ ZIRH 2M DEN GİDİOO
Kingofgame, Saygılar bizden.
Şikayetçi olduğunuz ve saçma olduğunu düşündüğünüz bir etkinlikten ve bu etkinlik için yaptığınız hazırlıklardan bahsediyorsunuz. Lakin etkinliğin ilk duyurusunda etkinlik için gerekli yeterlilikler belirtilmiş, ilan edilmiştir. Es kaza, dalgın veya dikkatsiz bir anınızda okumuş olabilirsiniz. Bu da etkinliğin saçma olduğunun isbatı değildir.
Şikayetçi olduğunuz ve saçma olduğunu düşündüğünüz bir etkinlikten ve bu etkinlik için yaptığınız hazırlıklardan bahsediyorsunuz. Lakin etkinliğin ilk duyurusunda etkinlik için gerekli yeterlilikler belirtilmiş, ilan edilmiştir. Es kaza, dalgın veya dikkatsiz bir anınızda okumuş olabilirsiniz. Bu da etkinliğin saçma olduğunun isbatı değildir.
Kod: Tümünü seç
http://forum.istanbuloyun.com/calendar.php?view=event&calEid=176
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
KIZILBEY yazdı:Kingofgame, Saygılar bizden.
Şikayetçi olduğunuz ve saçma olduğunu düşündüğünüz bir etkinlikten ve bu etkinlik için yaptığınız hazırlıklardan bahsediyorsunuz. Lakin etkinliğin ilk duyurusunda etkinlik için gerekli yeterlilikler belirtilmiş, ilan edilmiştir. Es kaza, dalgın veya dikkatsiz bir anınızda okumuş olabilirsiniz. Bu da etkinliğin saçma olduğunun isbatı değildir.Kod: Tümünü seç
bn etkinliqin saçmalıgından deqil kurallarından dolayı saçma buldum. Ayrıca bu şikayetimin sebebide ÖLÜM OYUNU ETKİNLİGİ DUYUNca katılma istegi ve heyecanlanmamın sebebidir kusura bakmayın ama bn etkligin kurallarını saçma buldum
SaYgILar Kingofame ...
VE SON OLRAK SAYGIDEGER FORUM YÖNETİCİSİ ,
Yaptıgınız cevaptan sonra yazdıklarımı okudugunuz ve açıklama gereği duydugunuzu anladm ve gösterdiginiz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.. ancak yukarda şyle bir şey yazmıştım buda bu güzl oyunun +45 ler için yapılmadıgır bn birçok online oyun oynadım Metin2 den tutun silkroad a knight online den tutun Son destan a we sonunda İSTANBUL KIYAMET VAKTİNİN GEREK GRAFİKLERİ GEREK OYUNCULARI (BAZI İSTİSNALAR WAR TABİİ Kİ ) çok begendigim için bu oyunu oynuorm belki bazıları şimdi alaylayacak ama TTNET PLUS ALMAYI DENEDM AMA BİLGİLERİ BİLMEDİGİM İÇİN ALMADIM NRMAL PLUS ALIRKEN KREDİ KARTI ŞİFRE NO YU İSTİYORDU HAVALE İLE ALMAYI DENEYECEKTİM Kİ Bİ ARK havale parasının 25 tl kadar oldgunu söledi büyük bi rakam deqil ama kim ugraşak 1 aylık için diyerek wazgeçtim gelelim asıl konuya : tekrar söyledigim gibi bir dahaki etkinliklerde TÜM İSTANBUL KIYAMET WAKTİ YÖNETİCİ WE GM LERİ BİR DAHAKİ ETKİNLİKLERDE DAHA AYRINTILI DÜŞÜNMEYE DAVET EDİORM .....
SAYGILAR Kingofgame ....
Yaptıgınız cevaptan sonra yazdıklarımı okudugunuz ve açıklama gereği duydugunuzu anladm ve gösterdiginiz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.. ancak yukarda şyle bir şey yazmıştım buda bu güzl oyunun +45 ler için yapılmadıgır bn birçok online oyun oynadım Metin2 den tutun silkroad a knight online den tutun Son destan a we sonunda İSTANBUL KIYAMET VAKTİNİN GEREK GRAFİKLERİ GEREK OYUNCULARI (BAZI İSTİSNALAR WAR TABİİ Kİ ) çok begendigim için bu oyunu oynuorm belki bazıları şimdi alaylayacak ama TTNET PLUS ALMAYI DENEDM AMA BİLGİLERİ BİLMEDİGİM İÇİN ALMADIM NRMAL PLUS ALIRKEN KREDİ KARTI ŞİFRE NO YU İSTİYORDU HAVALE İLE ALMAYI DENEYECEKTİM Kİ Bİ ARK havale parasının 25 tl kadar oldgunu söledi büyük bi rakam deqil ama kim ugraşak 1 aylık için diyerek wazgeçtim gelelim asıl konuya : tekrar söyledigim gibi bir dahaki etkinliklerde TÜM İSTANBUL KIYAMET WAKTİ YÖNETİCİ WE GM LERİ BİR DAHAKİ ETKİNLİKLERDE DAHA AYRINTILI DÜŞÜNMEYE DAVET EDİORM .....
SAYGILAR Kingofgame ....
# Meteor Bölgesinde, Etkinlik salonunda yapılacaktır.
# Katılacak oyuncuların Meteor Bölgesinin herhangi bir yerinde bulunmaları ve Kabadayı Mod'una geçmiş olmaları gereklidir.
# Bölgede bulunan Kabadayı Modundaki en fazla 50 oyuncu rastgele olmak üzere GM tarafından Etkinlik salonuna alınacaktır. Daha fazla oyuncu alınmayacaktır.
# Etkinlik için sırasıyla her sınıftan 50 kişi ayrı ayrı olmak üzere alınacaktır.
# Etkinlik salonuna öncelikle 50 Büyücü alınacak ve ayakta kalan son Büyücüyle birlikte büyücülere yönelik etkinlik bitecektir. Sonrasında 50 Savaşçı Etkinlik Salonuna alınacak ve aynı şekilde ayakta kalan son savaşçı ile birlikte savaşçılara yönelik etkinlik bitecektir. Son olarak 50 Şifacı Etkinlik Salonuna alınacak ve ayakta kalan son şifacı ile birlikte etkinlik sona erecektir.
# Katılacak oyuncuların en az 45 seviye olması gereklidir.
# Ölen yada herhangi bir nedenden dolayı oyundan düşen oyuncu güvenli alanda (Bab-ı Ali, İstihbarat Subayı, Klan Sancağı vb.) oyuna dönecek ve salona tekrar alınmayacaktır.
# İksir kullanımı serbesttir.
# Etkinlik salonundaki GBM-0 ve Örs normal ücreti karşılığında kullanılabilir.
# Etkinlik başlamadan önce anons kanalından duyuru geçilecek, oyuncular alana alınır alınmaz etkinlik başlayacaktır.
# Etkinliği zedeleyecek veya aksatacak yazışmalar veya davranışlar hoş görülmeyecektir.
# Mücadelenin sonunda yalnızca ayakta kalan ödülü kazannır ( 5 # ye dikkat edin kastettiğim mevzu işte odur )
# Katılacak oyuncuların Meteor Bölgesinin herhangi bir yerinde bulunmaları ve Kabadayı Mod'una geçmiş olmaları gereklidir.
# Bölgede bulunan Kabadayı Modundaki en fazla 50 oyuncu rastgele olmak üzere GM tarafından Etkinlik salonuna alınacaktır. Daha fazla oyuncu alınmayacaktır.
# Etkinlik için sırasıyla her sınıftan 50 kişi ayrı ayrı olmak üzere alınacaktır.
# Etkinlik salonuna öncelikle 50 Büyücü alınacak ve ayakta kalan son Büyücüyle birlikte büyücülere yönelik etkinlik bitecektir. Sonrasında 50 Savaşçı Etkinlik Salonuna alınacak ve aynı şekilde ayakta kalan son savaşçı ile birlikte savaşçılara yönelik etkinlik bitecektir. Son olarak 50 Şifacı Etkinlik Salonuna alınacak ve ayakta kalan son şifacı ile birlikte etkinlik sona erecektir.
# Katılacak oyuncuların en az 45 seviye olması gereklidir.
# Ölen yada herhangi bir nedenden dolayı oyundan düşen oyuncu güvenli alanda (Bab-ı Ali, İstihbarat Subayı, Klan Sancağı vb.) oyuna dönecek ve salona tekrar alınmayacaktır.
# İksir kullanımı serbesttir.
# Etkinlik salonundaki GBM-0 ve Örs normal ücreti karşılığında kullanılabilir.
# Etkinlik başlamadan önce anons kanalından duyuru geçilecek, oyuncular alana alınır alınmaz etkinlik başlayacaktır.
# Etkinliği zedeleyecek veya aksatacak yazışmalar veya davranışlar hoş görülmeyecektir.
# Mücadelenin sonunda yalnızca ayakta kalan ödülü kazannır ( 5 # ye dikkat edin kastettiğim mevzu işte odur )
Heyecanınızı anlıyor ve hep sürmesini temenni ediyorum.R4PP3R yazdı:bn etkinliqin saçmalıgından deqil kurallarından dolayı saçma buldum. Ayrıca bu şikayetimin sebebide ÖLÜM OYUNU ETKİNLİGİ DUYUNca katılma istegi ve heyecanlanmamın sebebidir kusura bakmayın ama bn etkligin kurallarını saçma buldumKIZILBEY yazdı:Kingofgame, Saygılar bizden.
Şikayetçi olduğunuz ve saçma olduğunu düşündüğünüz bir etkinlikten ve bu etkinlik için yaptığınız hazırlıklardan bahsediyorsunuz. Lakin etkinliğin ilk duyurusunda etkinlik için gerekli yeterlilikler belirtilmiş, ilan edilmiştir. Es kaza, dalgın veya dikkatsiz bir anınızda okumuş olabilirsiniz. Bu da etkinliğin saçma olduğunun isbatı değildir.Kod: Tümünü seç
SaYgILar Kingofame ...
Oyunumuzdaki bazı özellikler 45 seviyeden sonra benzerlik ve birbirine yakınlık gösteriyor. Mesela iksirlerin en yüksek 45 seviye olması gibi. Ayrıca 45 seviyeye ulaşabilen bir oyuncu, oyun içerisinde sahib olabileceği özelliklerle 49 seviye bir rakibe karşı durabilir.
Olaya bu iki noktadan bakıldığında; etkinliği genele yaymanın en mantıklı yolu, şuan için böyle belirlendi.
Plus konusuyla ilgili şuana kadar bazı güncelleme aksaklıkları(aynı günde aktif olmaması gibi) haricinde herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Plus Paket alışverişi yapmak için;R4PP3R yazdı:VE SON OLRAK SAYGIDEGER FORUM YÖNETİCİSİ ,
SAYGILAR Kingofgame ....
http://www.istanbuloyun.com/
Ayrıca aşağıdaki linkten direkt olarak satın alma sayfasına ulaşabilir, 11.80 TL olan plus paket bedelini internet faturanıza yansıtabilirsiniz.
http://www.ttnet.com.tr/web/291-1556-1-1/tur/destek/destek__araclar/servis_satin_alin?v=3
ÜyelikAl TTNet Plus Paket için;
http://www.uyelikal.com/urun_bilgi.php?id=115
Saygılar bizden, kızılbey
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Açıklamanızdan dolayı çok memnun oldum we teşekkür ediyorum....
Ancak : bnce bu etkinligin en azından +40 olmalıydı diye dşünüorm gine ve ısrarla
Saygılar..... Kingofgame
TeŞKiLaT
Ancak : bnce bu etkinligin en azından +40 olmalıydı diye dşünüorm gine ve ısrarla
Saygılar..... Kingofgame
TeŞKiLaT