Sancağın en güvenilir kişisi kim ?
- FERRO
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sancağın en güvenilir kişisi kim ?
aha yukardaki kişi en güvenilir kişi :mrgreen:
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL

bunla her şeyinizi aktarabilirsinizTitxdelikurt yazdı:Tit loncası' nın tüm üyeleri güvenilirdir, hatta bir örnek vermek gerekirse, düşmanlarımız olan ( Örn. Kuşçu vb.) oyuncular bile aktarım vs için loncamız üyelerinden yardım almaktadırlar.
Mecx...
Atax...
Sanalkorkun
Tkxxblade
Tkxxmanyak
Speedxracer
Humanxtorch
... unuttuklarım affola.
Sancak________Anka
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
)
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Gizlenmiş İçerikGöster

Orhan havamı atıyon la gardasım ne bu olay boyle ayıp ayıp sana hıc yakısıyormuOrhanteber001 yazdı:Benim bildiğim en güvenilir kişi benimŞimdiye kadar yaptığım yüzlerce aktarım tecrübesiyle, ve aktarılan malzemeyi parayı vs. güvenlik sorusuyla veren, hiç bir sorun çıkarmayan, karşıda ki insana güven sağlayan, ilk lojistik çar olduğumu iddaaa ediyorum..
Yakında bu işi ücretli hale getirmeyide düşünüyorum..
Gayserili -- Orhanteber
*_*GOLDSİFA**GOLDSAVAS**GOLDDRAGON**GOLDREBEL*_*
- contr
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Hayrola Mustafa 2 gün oyunda yoktum herkez benı unutmus cok darıldım ama .. qerceten (warxxquent) ' e diorm yanlıs anlamayın
contr yazdı:Hayrola Mustafa 2 gün oyunda yoktum herkez benı unutmus cok darıldım ama .. qerceten (warxxquent) ' e diorm yanlıs anlamayın
o an aKlıma qeLenleRi yazdm faRkındaysan cümlemi ... bitiRdm
affola
GueNT
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Açıkça yaz herkes anlasın alıntı yaparak ne demek istedin ?cynsure09 yazdı:bunla her şeyinizi aktarabilirsinizTitxdelikurt yazdı:Tit loncası' nın tüm üyeleri güvenilirdir, hatta bir örnek vermek gerekirse, düşmanlarımız olan ( Örn. Kuşçu vb.) oyuncular bile aktarım vs için loncamız üyelerinden yardım almaktadırlar.![]()
Mecx...
Atax...
Sanalkorkun
Tkxxblade
Tkxxmanyak
Speedxracer
Humanxtorch
... unuttuklarım affola.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !

- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Ata
[Mesaj Silindi]
Vazgeçtim Yazmaktan
Vazgeçtim Yazmaktan
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
ByZiLeLi yazdı:ulen saçma saçma konu açıp kirletme forumu napcan qq güvenilir kişiyi sor bana söyleyim 2 yıllık oyuncuyum bn
Titxdelikurt yazdı:MADEM HIRSIZLARIN SESİ ÇIKIYOR, SESLERİNİ KESMEK BENİM VAZİFEM, BUYRUN İSPATLAR...ByZiLeLi yazdı:Ewt konu doğru bn bu oyunda delikurt kadar #@!?-haysiyetsiz-kro-bencil-#@!?-karaktersiz-hırsız-bababı belirsiz-annesi kötü yollarda insan görmedim ama artık bu sunucunun şerefsizi kim derlerse fino fino fino diyeceğim t(İT)xdelikurt
namı değer Eteklifino diyroz ama fino köpeklerine hakaret oluyo.
çılgınturkx ve imparatorzileli ye DİKAT!!!
� : 26-12-2008, 19:03:19 �
--------------------------------------------------------------------------------
beyler ÇILGINTURKX diğer charı imparatorzilele ye dikkat ediniz charımı soydu ona göer !!!!resim koymayı unuttum için ozur ama sakın guvenmeyin ona hade allaha emanet olun
SANALKORKUN
http://ikvforum.mynet.com/ikv_f/index.p ... 699.0.html
YUKARDAKİ LİNK ESKİ İKV FORUM ARŞVİNDEN ALINTIDIR.
---------------------------------------------------------------------------------
Üye
Çılgınturkx Hırsızdır !!!
� : 11-10-2009, 06:25:45 �
--------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar dün akşam Cılgınturkx hem yüzük hemde paramı çalmıştır Lütfen bu kişiliyetsize dikkat edin
sever...
Üye
Ynt: Çılgınturkx Hırsızdır !!!
� Yanıtla #1 : 11-10-2009, 09:39:52 �
paşam geçmiş olsun cılgıntürkx , manisalıxazrail . bi kaç çarı daha vardı ve bunun büyük kankası imparatorzileli ...
Gökxayna
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
VE ÖLDÜRÜCÜ DARBE... ZİLELİ NİN AĞZINDAN KALEME ALINMIŞ VEDA KONUŞMASI...
*İMPARATORZİLELİ* VEDA. .
� : 25-06-2009, 20:03:52 �
ARKADAŞLAR ÇOK DÜŞÜNDÜM VE OYUNU BIRAKMAYA KARAR VERDİM.1 YILLIK OYUN HAYATTIMDA ÇOK KİŞİNİN KALBİNİ KIRDIM , MALINI ÇALDIM BUNU AÇIKLAMIŞ OLAYIM.VE ÇOK KİŞİNİNDE ÜSTÜNDE BENİM EMEĞİM GEÇTİ HAK EDENE HAKKIM HELEL OLSUN.1 YILDA BU OYUNDA ÇOK İYİ İNSANLARDA TANIDIM ÇOK #@!? İNSANLARDA TANIDIM.BU ZAMANA KADAR ÇOK KİŞİNİN HESAB-İTEM VB. UĞRAŞLARINI ÇALDIM VE ÇOKDA PİŞMANIM BENİMDE BAŞIMA GELMEDİ DEĞİL 2 KERE HESABIM ÇALINDI E İNSAN ÜZÜLÜYO TABİ NEDE OLSA GECE GÜNDÜZ UĞRAŞIP YAPTIKLARI EMEKLERİ WAR . İNSAN BU OYUNU OYNADIKÇA BAĞIMLISI OLUYO AMAN DİYİM DİKKAT EDİN BENİM GİBİ BU OYUNUN BAŞINA OTURUP GECENİZİ GÜNDÜZÜNÜZÜ BİRBİRİNE KATMAYIN.YOKSA BENİM GİBİ SINIFTADA KALIRSINIZ MİLLET DENİZDE YÜZERKEN SİZ OKUL KIYAFETİ İLE O SICAKTA OKULA GİDERSİNİZ. HEPİNİZİN HALİNİDE HEMEN HEMEN ŞÖYLEDİR ANNE YADA BABASI AMAN OĞLUM DERS ÇALIŞ AMAN OĞLUM ELEKTİRK FATURASI ÇOK GELCEK DİYE MANEVİ BASKI YAPARLAR VE ONLARI TAKMAYINCADA SENE SONUDA ONLAR SİZİ TAKMAZ BUNLAR ÖĞÜT DEĞİL ÖNERİMDİR. EĞER OYUNU BIRAKMAKDA İSTERSENİZ TABİ BU ÇOK ZOR OLUR İKV NİN OYUN SİSTEMİNİN 50-100 KATI BAŞKA Bİ OYUN BULUN VE İKV YERİNE PC Yİ AÇTIĞINIZDA ONU OYNAYIN İKV KADAR ONADA ÖNEM VERİN ZMN GELİNCE GÖRCEKSİNİZKİ İKİ OYUNDANDA BIKIP ONLİNE OYUNLARIN MAĞDURU OLCAKSINIZ AMA LÜTFEN BU OYUNU BİLİNÇLİ OYNAYIN . VE ŞUNUDA BELİRTMEK İSTERİM ÇOK ÇOK SEVGİLİ YAĞMUR ABLAMA (BİRİCİK) SAYGI VE SEVGİLERİMİ BİLDİRMEK İSTERİM VE TEKRAR TEKRAR SEVGİLİ ÖMER ABİM VE EKİBİNE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜLERİMİ SUNARIM ..TÜM HESABLARIM(ÇARLARIM VB.)SEVGİLİ YAĞMUR ABLAMINDIR. NEYSE KISACA ALLAH A EMANET OLUN KENDİNİZE İYİ BAKIN UNUTMAYIN Kİ HER ZMN AKLIMDASINIZ .. HERKES HAKKINI HELAL ETSİN KİMİN ÜSTÜNDEDE HAKKIM GEÇTİYSE HELALİ HOŞ OLSUN..ELVEDA
İMPARATORZİLELİ-CERRAHPAŞA-XXXİMPARATORXX-BYREİS-BYZİLELİ
YUKARDAKİ KONU İKV FORUM (ESKİ) ARŞİV DE MEVCUTTUR İSTEYENLER İÇİN LİNK..
http://ikvforum.mynet.com/ikv_f/index.p ... 098.0.html
Eeee.... Ferro ve diğerleri, hala zileli ye kanka demeye devam edin.. Hırsızlar ben olduğum sürece rahat ve huzur göremeyecek, çünkü kul hakkı ödenmez, affı olmaz, bir müslüman olarak arsıza hırsıza namussuza asla müsamaha göstermeyeceğim.

- xllhayaletllx
- FareAdam Düşmanı
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
VE ÖLDÜRÜCÜ DARBE... SMYRA.. ( ESKİ TİTXMİSAL ( ATILDI ) KYMTXBİRİCİK-YENİÇERİXSMYRA VB. )
biric...
Üye
Ynt: *İMPARATORZİLELİ* VEDA. .
� Yanıtla #7 : 09-07-2009, 16:55:44 �
bi insanın hırsızlık yapması kötü bişey tabiki bende onaylıyorum demiyorum ama insanın yaptığı hatadan pişman olup bunu belirtmesi çok güzel bişey ve herkesten özür dilemesi ne yani o geçmişte hırsızlık yaptı diye onu yanlızmı bırakayım eğer herkes bunun için sırt çevirirse o yaptığından asla pişman olmaz genelleme konuşuyorum hatta devam eder ve kardeşim bugüne kadar tanıdığım en iyi insanlardan biri canım kardeşime kimse dil uzatamaz o yaptığı hatanın farkında zaten olay bitmiştir.... Kymtxbiricik SMYRA
HIRSIZLARIN İTİRAF VE DESTEKLERİNE, ESKİ İVK FORUM ARŞİVDEN ULAŞABİLİRSİNİZ...
biric...
Üye
Ynt: *İMPARATORZİLELİ* VEDA. .
� Yanıtla #7 : 09-07-2009, 16:55:44 �
bi insanın hırsızlık yapması kötü bişey tabiki bende onaylıyorum demiyorum ama insanın yaptığı hatadan pişman olup bunu belirtmesi çok güzel bişey ve herkesten özür dilemesi ne yani o geçmişte hırsızlık yaptı diye onu yanlızmı bırakayım eğer herkes bunun için sırt çevirirse o yaptığından asla pişman olmaz genelleme konuşuyorum hatta devam eder ve kardeşim bugüne kadar tanıdığım en iyi insanlardan biri canım kardeşime kimse dil uzatamaz o yaptığı hatanın farkında zaten olay bitmiştir.... Kymtxbiricik SMYRA
HIRSIZLARIN İTİRAF VE DESTEKLERİNE, ESKİ İVK FORUM ARŞİVDEN ULAŞABİLİRSİNİZ...