Görev Sıkıntısı Çekenler İçin
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Görev Sıkıntısı Çekenler İçin
Bir Tane Forum Yetkilisi Veya Game Master Açık Olan Varmı Yeni Katılan Oyuncular İçin Görev Yardım sayfası Hep İlk Sayfada Bırakabilirmisiniz O sayfa Üzerinden Mesajlaşarak Görevleri Veya Adresleri Arkadaşlarımıza Söylüyebiliriz...Bazı Rehberler Alakasız şeyler Yapıp Tag'ı Üzerinde olduğu Halde Bölge Atıyorlar..Oyunculara Yardım Etmek ile Alakası olmayan Player Ler rehber Olup Ortalıkta dolanıyorlar..
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Re: Görev Sıkıntısı Çekenler İçin
Kesinlikle katılıyorum mesala şöyle bir yenilik gelebilir oyunda açık olan {REHBER} karakterleri gösterir böylelikle yardıma ihtiyacı olanlar daha kolay erişim halinde bulunabilirler diye düşünüyorum.
- GuzKaya
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nostalji
Merhaba
Oyundaki rehber takımının görevi oyuna yeni başlayan arkadaşlara yol göstermektir, görevlerini yapmak değil. Rehber takımının görevilerini oyun Dev Nerull aşağıdaki linke belirtmiştir.
İyi forumlar.
:arrow: viewtopic.php?f=19&t=86612
Oyundaki rehber takımının görevi oyuna yeni başlayan arkadaşlara yol göstermektir, görevlerini yapmak değil. Rehber takımının görevilerini oyun Dev Nerull aşağıdaki linke belirtmiştir.
İyi forumlar.

Üstad olabilmek için üstadın izinden gitmelisin.
KILÇBEY NAFİBEY AZADBEY Efekentli
Nostalji Loncası- xARZx
- FareAdam Düşmanı
Rehber mi ?
Nezamandan beri kime yardım ediyor o kişiler ? 23 lwl karakterimle sadece phili kesermisin dediğimde bana cevap vermemişti rehber he başka bir karakterimde 15 lwlken azulu kesermisin deyipte cevap alamamamda cabası bir gidin arkadaşlar hikaye o yardımlar kandemir e katılıyorum rehberler yardım etmiyorlar bari siz biraz destek çıkın.
Harponxlider (49)[(^)Latif]
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
xARZx yazdı:Rehber mi ?Nezamandan beri kime yardım ediyor o kişiler ? 23 lwl karakterimle sadece phili kesermisin dediğimde bana cevap vermemişti rehber he başka bir karakterimde 15 lwlken azulu kesermisin deyipte cevap alamamamda cabası bir gidin arkadaşlar hikaye o yardımlar kandemir e katılıyorum rehberler yardım etmiyorlar bari siz biraz destek çıkın.
Bolat yazdı:Merhaba
İyi forumlar.
Görevlerine yardım için oyunculardan yardım isteyebilirsin, rehberlerin görevi bu değildir.
Keyifli Forumlar.
Ottomanxölümsüz anısına
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Yok
Bırak Ya Yardım etmek istediğimizi söledik bişi rica ettik orda boş konuşuyor Biz Hep online yiz Adamlar Boş boş dolanıyor...
Anca Konuşursunuz Oyuna Girip Biraz Oyunu Dolaşıp Ne var Ne yok Öğrenmenizi Tafsiye ederim...
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk