Görev Sıkıntısı Çekenler İçin

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok

Görev Sıkıntısı Çekenler İçin

Mesaj gönderen kandemir »

Bir Tane Forum Yetkilisi Veya Game Master Açık Olan Varmı Yeni Katılan Oyuncular İçin Görev Yardım sayfası Hep İlk Sayfada Bırakabilirmisiniz O sayfa Üzerinden Mesajlaşarak Görevleri Veya Adresleri Arkadaşlarımıza Söylüyebiliriz...Bazı Rehberler Alakasız şeyler Yapıp Tag'ı Üzerinde olduğu Halde Bölge Atıyorlar..Oyunculara Yardım Etmek ile Alakası olmayan Player Ler rehber Olup Ortalıkta dolanıyorlar..
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
ZamanGirdabi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Re: Görev Sıkıntısı Çekenler İçin

Mesaj gönderen ZamanGirdabi »

Kesinlikle katılıyorum mesala şöyle bir yenilik gelebilir oyunda açık olan {REHBER} karakterleri gösterir böylelikle yardıma ihtiyacı olanlar daha kolay erişim halinde bulunabilirler diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
GuzKaya
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: Nostalji

Mesaj gönderen GuzKaya »

Merhaba

Oyundaki rehber takımının görevi oyuna yeni başlayan arkadaşlara yol göstermektir, görevlerini yapmak değil. Rehber takımının görevilerini oyun Dev Nerull aşağıdaki linke belirtmiştir.

İyi forumlar.

:arrow: viewtopic.php?f=19&t=86612
Resim

Üstad olabilmek için üstadın izinden gitmelisin.
KILÇBEY NAFİBEY AZADBEY Efekentli
Nostalji Loncası
Kullanıcı avatarı
xARZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xARZx »

Rehber mi ? :D Nezamandan beri kime yardım ediyor o kişiler ? 23 lwl karakterimle sadece phili kesermisin dediğimde bana cevap vermemişti rehber he başka bir karakterimde 15 lwlken azulu kesermisin deyipte cevap alamamamda cabası bir gidin arkadaşlar hikaye o yardımlar kandemir e katılıyorum rehberler yardım etmiyorlar bari siz biraz destek çıkın.
Harponxlider (49)[(^)Latif]
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

xARZx yazdı:Rehber mi ? :D Nezamandan beri kime yardım ediyor o kişiler ? 23 lwl karakterimle sadece phili kesermisin dediğimde bana cevap vermemişti rehber he başka bir karakterimde 15 lwlken azulu kesermisin deyipte cevap alamamamda cabası bir gidin arkadaşlar hikaye o yardımlar kandemir e katılıyorum rehberler yardım etmiyorlar bari siz biraz destek çıkın.

Bolat yazdı:Merhaba

Oyundaki rehber takımının görevi oyuna yeni başlayan arkadaşlara yol göstermektir, görevlerini yapmak değil. Rehber takımının görevilerini oyun Dev Nerull aşağıdaki linke belirtmiştir.

İyi forumlar.

:arrow: viewtopic.php?f=19&t=86612

Görevlerine yardım için oyunculardan yardım isteyebilirsin, rehberlerin görevi bu değildir.

Keyifli Forumlar.
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

Bırak Ya Yardım etmek istediğimizi söledik bişi rica ettik orda boş konuşuyor Biz Hep online yiz Adamlar Boş boş dolanıyor... :D :D Anca Konuşursunuz Oyuna Girip Biraz Oyunu Dolaşıp Ne var Ne yok Öğrenmenizi Tafsiye ederim...
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk

“Genel Etkileşim” sayfasına dön