Dostluğu, Sevgiyi ve Geleceği . . Aşkımızı, Ekmeğimizi, Soframızı. . Hüznümüzü, Acımızı, Yalnızlığımızı Paylaştığımız; Birlik ve Beraberliğimizi, Kardeşlik ve Dostluğumuzu En Sıcak Şekilde Hissedeceğimiz Mübarek Kurban Bayramınızı Tebrik Eder, Mutluluklar DileriZ ~
Selamaleyküm ..Ben Meranda geliyorum çarımı e.ö sunucusu taşımak istiyorum çarım hayal loncasına koymak istiyorum her insan gibi sizde güvenilir mi v.b şeyler diyeceksiniz...bana meran kefildir arz klanı hayalxmidniqht durustmu sorusuna şahesersizler denqesiz oldugu için laf atabilir ama şaheserlilerden biri kotu hırsız dolandırıcı satıcı küfürbaz gibi ögelerde bulunursa size kalmadan TŞk eder ben çekilirim yinede size kalmış sayglıarımla
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_HaYaLxMidniqhT_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_hayal>_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-__-_-_-
Doğuda Dogmak Suç Olsaydı En Büyük Suç GÜNEŞ'in Olurdu...
Bluefragon yazdı:Selamaleyküm ..Ben Meranda geliyorum çarımı e.ö sunucusu taşımak istiyorum çarım hayal loncasına koymak istiyorum her insan gibi sizde güvenilir mi v.b şeyler diyeceksiniz...bana meran kefildir arz klanı hayalxmidniqht durustmu sorusuna şahesersizler denqesiz oldugu için laf atabilir ama şaheserlilerden biri kotu hırsız dolandırıcı satıcı küfürbaz gibi ögelerde bulunursa size kalmadan TŞk eder ben çekilirim yinede size kalmış sayglıarımla
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_HaYaLxMidniqhT_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_hayal>_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-__-_-_-