Bu oyun neden kasıyor?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
paRamoRe
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Bu oyun neden kasıyor?

Mesaj gönderen paRamoRe »

Arkadaşlar öncelikle merhaba,

Aklıma gerçekten takılan bir şey var.

Bilgisayarımda cod mw 3 batlefield 3 gibi oyunları en yüksek grafik ayarlarında 0 kasma ile oynayabilirken ikv nin ne en düşük ayarlarında ne de en yüksek ayarlarında akıcı bir şekilde oynıyamıyorum?

Nedir bunun sebebi?

Sistem özelliklerim;

Windows 7 ultimate 32 bit
İntel Core i3 2310m 2.10 GHZ (4cpus)
1 Gb AMD Radeon 6470m HD 256 bit ekran kartı
4 Gb Kingston 1333 mhz ram

Daha detaylı bir bilgilendirme için
Hp pavilion g6 1170-st şeklinde bir araştırma sonucunda bütün özellikleri çıkıyor.

Şimdiden teşekkür ediyorum.
Şifacı olmak; bazen bir orduyu kurtarmak ya da yerle bir etmektir.
Savaşçı olmak; bazen çevredeki herşeye göz yummak ya da savaşın kaderini belirlemektir.
Büyücü olmak; bazen acizce oturmak ya da varoluşun asıl nedenine hükmetmektir.

paRamoRe
Kullanıcı avatarı
53EkSeLanS53
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Bu oyun neden kasıyor?

Mesaj gönderen 53EkSeLanS53 »

Bir reklam vardı bilmem hatırlarmısın , ''Sen yenisin galiba'' diye :) zamanla alışırsın
Kullanıcı avatarı
paRamoRe
İskele Babası
İskele Babası

Evet o reklamı hatırlıyorum ama yenide sayılmam pek fazla aşağı yukarı 1 veya 1.5 yıllık bir geçmişim var eskiden böyle olmuyordu artık çok şey değişti gerçekten.
Savaşçı olmak; bazen çevredeki herşeye göz yummak ya da savaşın kaderini belirlemektir.

paRamoRe
Kullanıcı avatarı
KaPTaNYaGiZ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen KaPTaNYaGiZ »

gerçekten sen çok yenisin :)
Kullanıcı avatarı
SeF4
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen SeF4 »

paRamoRe yazdı:Arkadaşlar öncelikle merhaba,

Aklıma gerçekten takılan bir şey var.

Bilgisayarımda cod mw 3 batlefield 3 gibi oyunları en yüksek grafik ayarlarında 0 kasma ile oynayabilirken ikv nin ne en düşük ayarlarında ne de en yüksek ayarlarında akıcı bir şekilde oynıyamıyorum?

Nedir bunun sebebi?

Sistem özelliklerim;

Windows 7 ultimate 32 bit
İntel Core i3 2310m 2.10 GHZ (4cpus)
1 Gb AMD Radeon 6470m HD 256 bit ekran kartı
4 Gb Kingston 1333 mhz ram

Daha detaylı bir bilgilendirme için
Hp pavilion g6 1170-st şeklinde bir araştırma sonucunda bütün özellikleri çıkıyor.

Şimdiden teşekkür ediyorum.
Oyunu Bence Bırak Benim Yaptığım Gibi Hiç Başlama Bi Daha
Ekran Kartın AMD Olduğu İçin Sorun Yaşıyor Olabilirsin.Ama Herkeste Kasıyor Bende Bile Kasıyor.Sistemim;
İntel Core İ7 2.8 GHZ Turboboost İle 3.2 GHZ Oluyor.
Win 7 Ultimate 64 Bit
Nvidia Tesla 784 Bit( Nvidia GTX590 GDDR5 384x2 Bit Yani 2 İşlemcili )Ekran Kartı [Geçen Salı Yurtdışından Getirttim,Türkiyede Varmıdır Bilmiyorum]
gSkill DDR3 8 GB 1600 MHZ X2
100 MB FiberOptik İnternet

Sistemi GTA 5 İçin Hazırladım BF3 Full Grafik Online 0 Pingle Oynuyorum.Ama Baktım İKV Bende Hâlâ Kasıyo Tuttum Sildim Ne Kadar Karakterim Varsa Verdiğim Plus Paralarına Acıyorum Ben 5 Aylık Daha Plus Vardı Ama Kasıyodu Dayanamadım Gaffardan Sonra Alt F4 Çektim Sobee Klasörüne Shift Delete Yaptım.Sende Bırak Hiç Uğraşma.Skyrim Başla Mesela Çok Uzun Bi Hikayesi Var 6 Aya Bitiremezsin Zaten
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception
Resim
Kullanıcı avatarı
paRamoRe
İskele Babası
İskele Babası

O sistemde bile kasma varsa artık gerçekten de bu bir saçmalık bir çözüm bulunmalı buna

paRamoRe
Kullanıcı avatarı
SeF4
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SeF4 »

paRamoRe yazdı:O sistemde bile kasma varsa artık gerçekten de bu bir saçmalık bir çözüm bulunmalı buna
Yani Dediğim Gibi Silin Atın Çarlarınızı Para Kazandırmayın Şunlara Parasız Kalsınlarda O Zaman Lag Kime Giriyo Anlarız O Paralar Bi Süre Sonra Borç Olarak Girer Onlara
Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

SeF4 yazdı:
paRamoRe yazdı:O sistemde bile kasma varsa artık gerçekten de bu bir saçmalık bir çözüm bulunmalı buna
Yani Dediğim Gibi Silin Atın Çarlarınızı Para Kazandırmayın Şunlara Parasız Kalsınlarda O Zaman Lag Kime Giriyo Anlarız O Paralar Bi Süre Sonra Borç Olarak Girer Onlara

Çarları silmek kendine küfür etmektir oyun kassada silmem çöksede silmem kıyamet kopsada silmem emeğimin içine etmeyenlerdenim.

Lağın sebebi Lonca sistemindeki bir hatadan dolayı oluşuyor galiba ne zman loınca test çalışmaları başladı oz amandan beri git gide artıyor. çemberli girişinde bir adamı secem yesillerden oluşmuş bir orman görüyorum.

Lonca isimleri karakter altlarına Menunun altına yazılırsa Görüntü kirliği azalır da.

Oyun içindeki bir işlem dükkanla eşleşme ile oluşan fazla bir iletşim olusyor galiba.

Oyun içinden birne loncaya davet ettinmi aynı anda kendi yönetim sayfamda görüyorum.

Oyundan iksir alıyorum aynı anda dükkan hesabımdan eksliyor buda demekki elvelden 1 işlem yaparken bir kere sunucu mesgul oluyordun simdi ise dükkan lonca yönetim lp + şan klan para arka tarafa kaydetme ooo saymakla bitmiyor.
Sunucu 10 kişi ile 50 defa mesgul oluyor bir caresi vardır elbet sabır taşınız nerde benim kalmadıda kalanalr vardır belki.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
SeF4
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SeF4 »

ARZLODOS yazdı:
SeF4 yazdı:

Çarları silmek kendine küfür etmektir oyun kassada silmem çöksede silmem kıyamet kopsada silmem emeğimin içine etmeyenlerdenim.

Lağın sebebi Lonca sistemindeki bir hatadan dolayı oluşuyor galiba ne zman loınca test çalışmaları başladı oz amandan beri git gide artıyor. çemberli girişinde bir adamı secem yesillerden oluşmuş bir orman görüyorum.

Lonca isimleri karakter altlarına Menunun altına yazılırsa Görüntü kirliği azalır da.

Oyun içindeki bir işlem dükkanla eşleşme ile oluşan fazla bir iletşim olusyor galiba.

Oyun içinden birne loncaya davet ettinmi aynı anda kendi yönetim sayfamda görüyorum.

Oyundan iksir alıyorum aynı anda dükkan hesabımdan eksliyor buda demekki elvelden 1 işlem yaparken bir kere sunucu mesgul oluyordun simdi ise dükkan lonca yönetim lp + şan klan para arka tarafa kaydetme ooo saymakla bitmiyor.
Sunucu 10 kişi ile 50 defa mesgul oluyor bir caresi vardır elbet sabır taşınız nerde benim kalmadıda kalanalr vardır belki.
İnsan Bir Süre Sonra Lag'a Dayanamıyor.Türkler Neden Her Oyunda Bir Hata Yapıyor.Mesela WoW'da Bu Lonca Sistemi Raid Olarak Geçiyor Ve Aynı Bizim Oyundaki Gibi Görünüyor Ama Onlarda Hiç Kasmıyor.Bizimkilerde Neden Kasıyor ? Çünkü Serverlarda TTNET Kullanılıyor.TTNET İse Çok Yavaş TTNET'in Şirketlere Son 1 AY Öncesine Kadar Sağladığı En Hızlı İnternet Hizmeti 20 MBPS (Kamusal İçin).Şimdi Fiber'e Geçeceklerdir Büyük İhtimalle 2-3 Hafta Sonra Tekrar Başlayacağım.Gaffar Kesene Kadar Ne Kadar Lag Olacak Ona Göre Kesimden Sonra Ya Silecem Yada Oynamaya Devam Edecem.
Göster
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön