Eline Sağlık Hocam , Bende planlıyordum böyle birşey yapmayı bilmeyenler için.
Emeğine Sağlık.
ÇemberlitaşKutu (Kargosuz) KredKartı ve Havale Resim Anlatım
Re: ÇemberlitaşKutu (Kargosuz) KredKartı ve Havale Resim Anl
adres bölümünde kısısel bilgilere yani isim soy isim gibi yerlere sizin yaptıgınız gibi bizde bjkbjkbjkbjk yapabilirmiyiz ?
PTT den havale gönderirken alıcı adıne ne yazacağız ?

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
- GecePaNeL
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Casper
Bir çok kişiye yardımcı olduğunu düşünüyorum .
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Abdullah YAZICI adına göndereceksin ( Eğer bi değişiklik yok ise Ben geçen sene öyle alıyordum)aaasd yazdı:adres bölümünde kısısel bilgilere yani isim soy isim gibi yerlere sizin yaptıgınız gibi bizde bjkbjkbjkbjk yapabilirmiyiz ?
Ptt havelesinde REFERANS numarası nedir açıklayabilirmisin. Öncelerden bende alıyorudm.Ama referans numarısı yazmıyordum sadece tarih ve saati not bölümüne yazıyordum.
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
- QYuSuFQ
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
Bende banka karti var.
Bakiyem yetiyor.
Garanti cep-t paracard var fakat "işlem onaylanmadı" diyor.
Piyasadada kutuyu yeni surum gelicek o yuzden elimizde kutu yok deikleri icin bulamiyorum.
Bibyardinci olursaniz ?
Bakiyem yetiyor.
Piyasadada kutuyu yeni surum gelicek o yuzden elimizde kutu yok deikleri icin bulamiyorum.
Bibyardinci olursaniz ?
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
- 53EkSeLanS53
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
Referans numarası , sitede ödeme şekli havale şeçildikten sonra size veriliyor , aşağıdaki resimde görüldüğü gibi , konu başlığındaki resimlerin üstüne tıklarsanız büyültülmüş hallerini görebilirsiniz , oradaki referans numarasını havalenin açıklama bölümüne yazıyorsunuz , referans numarasını yazmazsanız siparişiniz onaylanmaz ve beklemede kalır , referans numrası siparişinizin onaylanmasını sağlar.iskar43 yazdı:Ptt havelesinde REFERANS numarası nedir açıklayabilirmisin. Öncelerden bende alıyorudm.Ama referans numarısı yazmıyordum sadece tarih ve saati not bölümüne yazıyordum.
Not = Her siparişte ayrı referans numarası verilir.
Resmin üstüne tıklayınız.

En son 53EkSeLanS53 tarafından 22 Şub 2012 23:42 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- 53EkSeLanS53
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Banka kartı ile olup olmadığını bilmiyorum , ben hep kredi kartı ile alıyorum , bakiyeniz yeterli ve ödeme alınmıyorsa , iki seçenekten biri olabilir , ya banka kartları ile olmuyordur yada kartınız internet alışverişine kapalıdır.QYuSuFQ yazdı:Bende banka karti var.
Bakiyem yetiyor.
Bibyardinci olursaniz ?
- 53EkSeLanS53
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Eğer kargosuz şekilde alacaksanız sitede adres bölümünü istediğiniz gibi doldurup geçebilirsiniz , ama kargolu şekilde bir ürün alacaksanız doğru adresinizi yazmalısınız , kargosuz şekilde aldığınız üründe size bir ürün zaten gönderilmiyor , yani doğru adresinizide yazsanız size kutuyu yollamazlar , bu yüzden kargosuz ürün alınırken adres kısmına istediğinizi yazabilirsinizaaasd yazdı:adres bölümünde kısısel bilgilere yani isim soy isim gibi yerlere sizin yaptıgınız gibi bizde bjkbjkbjkbjk yapabilirmiyiz ?
İsme gelince PTT den havale çektiğinizde hesap numarasını yazmanız yeterlidir , illa bir isim yazacaksanız Abdullah Yazıcı yazarsınız.
53EkSeLanS53 yazdı:Eğer kargosuz şekilde alacaksanız sitede adres bölümünü istediğiniz gibi doldurup geçebilirsiniz , ama kargolu şekilde bir ürün alacaksanız doğru adresinizi yazmalısınız , kargosuz şekilde aldığınız üründe size bir ürün zaten gönderilmiyor , yani doğru adresinizide yazsanız size kutuyu yollamazlar , bu yüzden kargosuz ürün alınırken adres kısmına istediğinizi yazabilirsinizaaasd yazdı:adres bölümünde kısısel bilgilere yani isim soy isim gibi yerlere sizin yaptıgınız gibi bizde bjkbjkbjkbjk yapabilirmiyiz ?
İsme gelince PTT den havale çektiğinizde hesap numarasını yazmanız yeterlidir , illa bir isim yazacaksanız Abdullah Yazıcı yazarsınız.
ürünü alırken Bize Kargolu veya Kargosuz diye seçenek sunuluyormu ?