47 seviye 833 şifa ile sığınağa girebilirmiyim?
47 seviye 833 şifa ile sığınağa girebilirmiyim?
47 seviye 833 şifa ile sığınağa girebilirmiyim? Şifa forumunda 800 şifa ile bile çok rahat girersin demişler arkadaşın birine...eğer girebilirsem yardımcı olacak varmı?
- xARZx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 47 seviye 833 şifa ile sığınağa girebilirmiyim?
ben 600 şifam ile girdim sadece 2 kere girdim şu an m2 gözlüğümle 1286 şifaya ulaşıyor fundi takı seti mor itemler ve elinede küçük ashab alıp parlatman kalır bir tek parlatınca çt ye bile alırlar ama önce 49 yapmaya bak şifa itemlerin iyi senin birilerinin görevlerine işlerine yardımcı ol ve onlardan sende yardım rica edebilirsin hatta görevin varsa ve klanın yoksa girelim oyna görevlerine yardm edeyim takipçi hariç 
Harponxlider (49)[(^)Latif]
kardeş açıksan şu an göreve yardım iyi olurxARZx yazdı:ben 600 şifam ile girdim sadece 2 kere girdim şu an m2 gözlüğümle 1286 şifaya ulaşıyor fundi takı seti mor itemler ve elinede küçük ashab alıp parlatman kalır bir tek parlatınca çt ye bile alırlar ama önce 49 yapmaya bak şifa itemlerin iyi senin birilerinin görevlerine işlerine yardımcı ol ve onlardan sende yardım rica edebilirsin hatta görevin varsa ve klanın yoksa girelim oyna görevlerine yardm edeyim takipçi hariç
- XGaFFaRDeDeX
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
girebilirsin kardesIROH yazdı:47 seviye 833 şifa ile sığınağa girebilirmiyim? Şifa forumunda 800 şifa ile bile çok rahat girersin demişler arkadaşın birine...eğer girebilirsem yardımcı olacak varmı?
L.O.D.O.S
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: za xd
Ancak tanıdıklarla girersin...IROH yazdı:47 seviye 833 şifa ile sığınağa girebilirmiyim? Şifa forumunda 800 şifa ile bile çok rahat girersin demişler arkadaşın birine...eğer girebilirsem yardımcı olacak varmı?
Veya ejdersizlerle
Çünkü bazı ejderlilerin g*tü kalkıyor bu ne 47 lwl şifacıyla girmem diyorlar ..
Ben tek siz hepiniz
- FaTaLx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ????
COMMANDER yazdı:Ancak tanıdıklarla girersin...IROH yazdı:47 seviye 833 şifa ile sığınağa girebilirmiyim? Şifa forumunda 800 şifa ile bile çok rahat girersin demişler arkadaşın birine...eğer girebilirsem yardımcı olacak varmı?
Veya ejdersizlerle
Çünkü bazı ejderlilerin g*tü kalkıyor bu ne 47 lwl şifacıyla girmem diyorlar ..
XxxPeRFecTxxX [49] [(^)Latif]
Biri olsun istedim hep,
adımdan başka bir şeye ermesin aklı..
Akıl karı saymasın bensizliği,
ve sanmasın Aşk diye, başka birini..
Biri olsun istedim hep,
adımdan başka bir şeye ermesin aklı..
Akıl karı saymasın bensizliği,
ve sanmasın Aşk diye, başka birini..
- XGaFFaRDeDeX
- İri Fare Avcısı
49lvl yapman bölgelere alinma ihtimalini arttirirxARZx yazdı:ben 600 şifam ile girdim sadece 2 kere girdim şu an m2 gözlüğümle 1286 şifaya ulaşıyor fundi takı seti mor itemler ve elinede küçük ashab alıp parlatman kalır bir tek parlatınca çt ye bile alırlar ama önce 49 yapmaya bak şifa itemlerin iyi senin birilerinin görevlerine işlerine yardımcı ol ve onlardan sende yardım rica edebilirsin hatta görevin varsa ve klanın yoksa girelim oyna görevlerine yardm edeyim takipçi hariç
L.O.D.O.S
Düşük lvl şifa karakteri olan arkadaşlarımızla Kenan böylelikle onlar için exp kasmış olurduk 
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
Girersin ama tankin biraz daha dikkatli olmali .Malum sifa yetenekleri yaratiklar ustunde kiskirtma ozelligi var .47 seviyenin cani dusuk olur .Bir deli 2000 civari olur ama seri bir sekilde yani tank sana vuran deliyi gormezse olursun.Ama siginak sana iyi bir tecrube puani verir.Keza gorevleri ile 48 seviye olursun.sstans (meran) gorevlerini yapmaya bak .49 oldugunda saheser uretmeye bak .Migrata girersen baya isini gorur
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Su anda 48 seviye %54 ex var 973 sıfam var kımse sıgınaga almıyor...sırf gırebılmek ıcın ibni pant buldum 49 da gırecem artık yapacak bısey yok... birde yeteneklerım soyle:
şifa ve bilgisi 15
canlandırma 5
dirençlerin ikiside 15
buyu bozma 5
meditasyon 5
cagrı 1
sıfa cemberı 5
can kurtaran 15
sizce sıgınak ıcın ıdealmı ılk kez ırecegımı goz onunde bulundurarak cevap verırsenız sevınırım...
şifa ve bilgisi 15
canlandırma 5
dirençlerin ikiside 15
buyu bozma 5
meditasyon 5
cagrı 1
sıfa cemberı 5
can kurtaran 15
sizce sıgınak ıcın ıdealmı ılk kez ırecegımı goz onunde bulundurarak cevap verırsenız sevınırım...