Tüftüf cinler nerde?(ACİL)
Tüftüf cinler nerde?(ACİL)
Arkadaşlar ben oyunda daha çok yeniyim plus hesabım da var. Arkadaşlar 6 lwl görevi olan 30dk. da 5 tüftüf cin öldür görevini yapamıyorum. Nerde bu tüftüf cinler? Eminönü...

- QYuSuFQ
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
Re: Tüftüf cinler nerde?(ACİL)
Antrepo var biliyosun (keme oldurdun.) orada ara bir sokak var, oradan dum duz git surusune bereket. Kolay gelsin.
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Arkadaşım bulamıyorum eğer oyunu açabilirsen bana oyun içinde gösterirmisin
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Hocam Agah'ta bekle götürücem seni şimdi gir oyuna...meanso19 yazdı:Arkadaşım bulamıyorum eğer oyunu açabilirsen bana oyun içinde gösterirmisin
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Arkadaş Eminönü'nde Oynuyormuş Sen Sancakta ?GoldenJussive yazdı:Hocam Agah'ta bekle götürücem seni şimdi gir oyuna...meanso19 yazdı:Arkadaşım bulamıyorum eğer oyunu açabilirsen bana oyun içinde gösterirmisin
- Viceroy
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Devgenç
XxxChesTeRxxX yazdı:Arkadaş Eminönü'nde Oynuyormuş Sen Sancakta ?GoldenJussive yazdı:Hocam Agah'ta bekle götürücem seni şimdi gir oyuna...meanso19 yazdı:Arkadaşım bulamıyorum eğer oyunu açabilirsen bana oyun içinde gösterirmisinSunucu Olarak
![]()
ne yani 1 lvl çar açıp kemelerin oraya kadar götürse ileri git tüftüf cin var dese olma mı ?
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Beyin fışkırıyor maşallah !XxxChesTeRxxX yazdı:Arkadaş Eminönü'nde Oynuyormuş Sen Sancakta ?GoldenJussive yazdı:Hocam Agah'ta bekle götürücem seni şimdi gir oyuna...meanso19 yazdı:Arkadaşım bulamıyorum eğer oyunu açabilirsen bana oyun içinde gösterirmisinSunucu Olarak
![]()
Sancak'ta oynayınca Eminönü'nde 4 tane 49 karakterim olamıyor yani ?
''Very big cat you''
Vay bee.. Zamanında o görevi yapabilmek için az adam aramamıştım.Eskiden daha çok öldürmeni istiyodu tek başına yapmak baya zor oluyordu.30 dk yapamadığımı hatırlarım 
- sagocu48
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Inception
oyunda br rehber bul belki yardım eder ozel ıslerınden fırsat bulurdameanso19 yazdı:Arkadaşlar ben oyunda daha çok yeniyim plus hesabım da var. Arkadaşlar 6 lwl görevi olan 30dk. da 5 tüftüf cin öldür görevini yapamıyorum. Nerde bu tüftüf cinler? Eminönü...![]()
![]()
Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptallar küstahça kendinden emindir.
Bertrand Russell
Bertrand Russell