Bu Arkadaşın Beyin Firarda Konunun Adı En yüksek Büyü Kritik Değil Mi ? O zaman Er Meydanı Sahil Bayrağınıda Alması Gerekiyor . Ok by.
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
Viceroy yazdı:Üzülerek söylüyorum ki bundan daha fazla çünkü er meydanında sahili alırsın
Sürekli Er Meydanı'nda sahili alıp gezmiyoruz ya ?
Re: Bir Büyücünün Erişebildiği en Yüksek BÜYÜ KRİTİK
konunun anlamını iyi anladıysan ne demek istediğimi anlardın .Sürekli cevriye cevriye yüzük takıp cevriye iksir içip medi kons u 15 veripte gezmiyoruz ya demende gerekti bu durumda .
Kapak diye buna derim :twisted: :twisted: :twisted:
Viceroy yazdı:Üzülerek söylüyorum ki bundan daha fazla çünkü er meydanında sahili alırsın
Sürekli Er Meydanı'nda sahili alıp gezmiyoruz ya ?
Re: Bir Büyücünün Erişebildiği en Yüksek BÜYÜ KRİTİK
konunun anlamını iyi anladıysan ne demek istediğimi anlardın .Sürekli cevriye cevriye yüzük takıp cevriye iksir içip medi kons u 15 veripte gezmiyoruz ya demende gerekti bu durumda .
Kapak diye buna derim :twisted: :twisted: :twisted:
Boş Tartışmalar bunlar neyi tartışıyosunuzki ben yüzde emde yüzde 80 lere getirmiştim kritik oranını % 100 demek her vuruşun kritik olması demek (eğer yanılıyorsam söyleyin) %80 de 2 vuruşdan birinin kritik olması demek ama 4 vuruş yapmıştım dördüde normal di asıl merak ettiğim % 126 da her vuruş kritik olucakmı acaba Tabi kritik vuruşun yanında kişinin el beceriside önemli her ne kadar kritik atsanda adamın bileği seriyse ve yetenekleri yerinde kullanıyosa af yok yani