Savaşcı dızdım karaktere girdigim yok.
Plussızda kurabilirsin grubunu. Bi gece zırhı duşur onlar seni gruba alacaklar.
Junon görevine yardım bekleniyor..
- Pandotexsifa
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
Re: Junon görevine yardım bekleniyor..
Sifaci ilede savasabilirsin
ornek
asit & bilgisi 15
cagri 15
Zehir 15
digerlerini ver kafana gore
Yap max itemini Kesemiyecegin cok az kisi olur
ornek
asit & bilgisi 15
cagri 15
Zehir 15
digerlerini ver kafana gore
Yap max itemini Kesemiyecegin cok az kisi olur
Sancak
Pandotexşifa[Mevlana Asa(^)]
IIxPANDOTExII[Farabi Shen(^) Satır]
IIIxPANDOTExIII[(^)Ejder Asa]
- İri Fare Avcısı

Kendi tercihin fakat 34-35bn can olmadan ben veya tanidiklarim gruba almiyor
Sancak
Pandotexşifa[Mevlana Asa(^)]
- Demirci Çırağı

- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Anladım,farabi farabi yüzüğü alsam zaten 35 bin olucak .
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı

Kardeş bildigin üzere piyasada çok tank var ve her gruba 1 tane alınıyor e büyü yap dicem ejder yapmakta zorlanırsın en iyisi şifa ilk önce bi iğileştirmeni en kötü 800 yaparsın sonra bi kenan kesersin mor eld alır ilkten sana soracaklar eld ne dicekler yasnıtacaksın gruba alacaklar zaten ilerde paran oldukca şifanı dizeceksin şifasını en az 1200 e getireceksin bu zamana kadar migo atmaya başlaman lazım. Şifanı tamamen dizdikten sonra ( zırh takı fln) bi loncaya gireceksin sonra biraz onlarla kaın ısınacak sonra tankınla beraber girecek zaten onlar. Bak ben savaşçımı tank yaptım baktım olmuyo şifa yaptım sonra ejder sonra ecel bastım 
- berkancetin
- Demirci Çırağı

ROckStarGAMES yazdı:Kardeş bildigin üzere piyasada çok tank var ve her gruba 1 tane alınıyor e büyü yap dicem ejder yapmakta zorlanırsın en iyisi şifa ilk önce bi iğileştirmeni en kötü 800 yaparsın sonra bi kenan kesersin mor eld alır ilkten sana soracaklar eld ne dicekler yasnıtacaksın gruba alacaklar zaten ilerde paran oldukca şifanı dizeceksin şifasını en az 1200 e getireceksin bu zamana kadar migo atmaya başlaman lazım. Şifanı tamamen dizdikten sonra ( zırh takı fln) bi loncaya gireceksin sonra biraz onlarla kaın ısınacak sonra tankınla beraber girecek zaten onlar. Bak ben savaşçımı tank yaptım baktım olmuyo şifa yaptım sonra ejder sonra ecel bastım
Haklısın,30 level şifacım var 1 tane
Grup bulamamaktan iyidir.berkancetin yazdı:ROckStarGAMES yazdı:Kardeş bildigin üzere piyasada çok tank var ve her gruba 1 tane alınıyor e büyü yap dicem ejder yapmakta zorlanırsın en iyisi şifa ilk önce bi iğileştirmeni en kötü 800 yaparsın sonra bi kenan kesersin mor eld alır ilkten sana soracaklar eld ne dicekler yasnıtacaksın gruba alacaklar zaten ilerde paran oldukca şifanı dizeceksin şifasını en az 1200 e getireceksin bu zamana kadar migo atmaya başlaman lazım. Şifanı tamamen dizdikten sonra ( zırh takı fln) bi loncaya gireceksin sonra biraz onlarla kaın ısınacak sonra tankınla beraber girecek zaten onlar. Bak ben savaşçımı tank yaptım baktım olmuyo şifa yaptım sonra ejder sonra ecel bastım
Haklısın,30 level şifacım var 1 taneDenemekten zarar gelmez

- berkancetin
- Demirci Çırağı

Aynen öyleAsiRuh yazdı:Grup bulamamaktan iyidir.berkancetin yazdı:ROckStarGAMES yazdı:Kardeş bildigin üzere piyasada çok tank var ve her gruba 1 tane alınıyor e büyü yap dicem ejder yapmakta zorlanırsın en iyisi şifa ilk önce bi iğileştirmeni en kötü 800 yaparsın sonra bi kenan kesersin mor eld alır ilkten sana soracaklar eld ne dicekler yasnıtacaksın gruba alacaklar zaten ilerde paran oldukca şifanı dizeceksin şifasını en az 1200 e getireceksin bu zamana kadar migo atmaya başlaman lazım. Şifanı tamamen dizdikten sonra ( zırh takı fln) bi loncaya gireceksin sonra biraz onlarla kaın ısınacak sonra tankınla beraber girecek zaten onlar. Bak ben savaşçımı tank yaptım baktım olmuyo şifa yaptım sonra ejder sonra ecel bastım
Haklısın,30 level şifacım var 1 taneDenemekten zarar gelmez
- ozgur145353
- Cin Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Biraz az savas itemini diz gir grup bölgelerine
Maxsifa
Bedelesareti
Bedelesareti