Üzülerek söylüyorum ki bundan daha fazla çünkü er meydanında sahili alırsın
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
Viceroy yazdı:Üzülerek söylüyorum ki bundan daha fazla çünkü er meydanında sahili alırsın
Sürekli Er Meydanı'nda sahili alıp gezmiyoruz ya ?
Re: Bir Büyücünün Erişebildiği en Yüksek BÜYÜ KRİTİK
konunun anlamını iyi anladıysan ne demek istediğimi anlardın .Sürekli cevriye cevriye yüzük takıp cevriye iksir içip medi kons u 15 veripte gezmiyoruz ya demende gerekti bu durumda .
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
Viceroy yazdı:Üzülerek söylüyorum ki bundan daha fazla çünkü er meydanında sahili alırsın
konunun anlamını iyi anladıysan ne demek istediğimi anlardın .Sürekli cevriye cevriye yüzük takıp cevriye iksir içip medi kons u 15 veripte gezmiyoruz ya demende gerekti bu durumda .
Kapak diye buna derim :twisted: :twisted: :twisted:
Şöyle ki; daha bir büyücü ve şifacının en önemli yardımcısının kritik çarpanı olduğunu anlamayan bir gerizekalıya ne anlatabilirim ki ?
Eğer oyunda full mor cevriye item seti olsa seni rahatlıkla haşat ederdim.
Haşat olmanın sebebini anlamak zor değil zira birazcık beyin yeterli olacaktır.
Er Meydanı'na girip tek başına sahili aldıktan sonra büyü kritik geyiğini arkadaşlarına yaparsın.
Zira oradaki büyü kritik senin değil bölgenin bir getirisidir.
Keşke annen ile babanın DNA'ları da sana biraz getiri sağlasaydı.
Mübarek beyin yerine samanla geziyorsun ortalıkta !
Senin zihniyetindeki sözde insanlar en yüksek büyü şifa konusunda da ''Er meydanındasın gardaş yiyosa normalde yapta göreegkk !'' diyen tipler...
Zamanla geçer demeyi isterdim fakat çaren yok...
kuyruk acısı diye de buna derim :twisted:
3 kapak biriktir ben senin için keserim sahil sancağını :roll:
konu başlığı en yüksek kritik adam sana daha yükseğini göstermiş ADAM olsan kabul ederdin.
ve yine ADAM olsan hakaret etmezdin.
şimdi hadi gülüm NAŞŞŞŞŞ..