Çift hesap...
- xARZx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Çift hesap...
Çift hesap açıyorum pcm de guest ve kendi hesaplarımda tabi pencere modunda açılıyor ve aktarım yapmam gerekiyor bir karakterden itemleri koyup onaylıyorum ikincisine geçince karşımda kritik bir hata oluştu diyor destek sayfasına bildirin falan yazıyor bunu alt edebilen birileri var mı bunla başa çıkabilen çnkü ne zaman aktarm yapmaya çalışsam 2 item için 10 dk uğraşıyorm ve sonunda hatasız atıyor ama keyfine göre anlamıyorm bunu bilenler varsa buraya yazrlarsa memnun olurum şu an pcyi dağıtmak üzereyim delirdim yani.....
Harponxlider (49)[(^)Latif]
Re: Çift hesap...
Öyle Bişey Yapamazsın Çünkü Birinden Diğerine Geçerken İlk Baştaki Hesapta Açık Olan Tüm Programlar Uyku Moduna Geçer Veya Kapanır.Sandbox İle Yapabilirsin Ancak O İşlemi
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Lonca:Inception

xARZx yazdı:Çift hesap açıyorum pcm de guest ve kendi hesaplarımda tabi pencere modunda açılıyor ve aktarım yapmam gerekiyor bir karakterden itemleri koyup onaylıyorum ikincisine geçince karşımda kritik bir hata oluştu diyor destek sayfasına bildirin falan yazıyor bunu alt edebilen birileri var mı bunla başa çıkabilen çnkü ne zaman aktarm yapmaya çalışsam 2 item için 10 dk uğraşıyorm ve sonunda hatasız atıyor ama keyfine göre anlamıyorm bunu bilenler varsa buraya yazrlarsa memnun olurum şu an pcyi dağıtmak üzereyim delirdim yani.....
Aktarımları çift oturumla aktarmak istiyorsan Antropolde aktar.
çİFT OTURUMLA AÇACAKSAN DÜŞMEYİM KRİTK HATA ALMAYIM DİYORSAN.
C:\ SOBE DEN BİRNCİ OTURUM LAUHER PENCERE MODU
Sanal pc var aktarma için kullnaılan Sanbox yeni süürmleri pek desteklemiyor artık ama eski demo olmayanlarda takır takır çalışıyor ve ayrıca win 7 vista sanboxlarda sorun yaratıyor.
Benim aktarım seklim biraz değişik ama oda bana kalsın.
A R Z L O D O S
Bir diger oturumdan başka bir oturuma gecersen önceki programlar uyku moduna geçer ama internete bağlı bir durum varsa durum değişeblir. Online bir oyun devamlı bir bilgi alışverişi olduğundan uyku moduna geçmez.SeF4 yazdı:Öyle Bişey Yapamazsın Çünkü Birinden Diğerine Geçerken İlk Baştaki Hesapta Açık Olan Tüm Programlar Uyku Moduna Geçer Veya Kapanır.Sandbox İle Yapabilirsin Ancak O İşlemi
XP KULLANIYORSA UYKU MODUNA PROGRAMLARIN GEÇMEMESİ İÇİN BAZI AYARLAR YAPABLİR.
öRNEK İNTERNET BAĞLANTISININ KAPATILMAMASI GİBİ.
Gelişmiş ayarlardan Programların arka planda çalışması secenegini seceblirsin.
Biraz araştır sorunun basit.
Kolay geiş seciyorsundur Win+L yapıp dgierine geçip alış veriş yaapblirsinde bulunduğun yer önemli Antropol en uygun yer.
Mısır çarşında yapma Eminonunde hiç yapma metorda unut gitsin Sivri ada sakin kritik hata alma durumun yok ama En uygunu Antropol dür.
A R Z L O D O S
-
goktanri
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Bende hiçbir program kurulu değil ve rahatlıkla çift oturumdan aktarım yapabiliyorum. Hatta KP bile alıyorum. Vin7 kurulu.
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
- bordo
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Inspired Souls
Aynen ben de aynı şekilde aktarımlarımı rahat bir şekilde yapabiliyorum. Nadiren de olsa bazen düşmeler oluyor.goktanri yazdı:Bende hiçbir program kurulu değil ve rahatlıkla çift oturumdan aktarım yapabiliyorum. Hatta KP bile alıyorum. Vin7 kurulu.
aktarım yapabilen birinden rica ediyorum bana özel mesaj ile ulaşabilir mi.burada yazarsanız konu kapanacak biliyorum.bana yöntem lazım 
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
- xARZx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Öncelikle sizlere bilgilendirdiğiniz için teşekkür ediyorum sandboxie programını yakın bir arkadaşım ile yaklaşık 6-7 ayrı sürümünü denedik bunlar son 6 sürüm tabi olmadı ikv de yasaklanmış sanırım öyle birşeyler söyledi arkadaşm ve başka çare dedi pencere moduna çekelm çektk ve guest hesapta da kullanıcı hesabımdada ekran bilgilerini kopyalıyorm şöyle yazayım şu ayara çektk;
HDREnabled 0
Fullscreen 0
TextureFiltering 0
TextureFilteringMin 2
TextureFilteringMag 1
TextureMipmap 1
TextureAnisotropy 4
TextureAnisotropy_PREF 1
ScreenResolution_PREF 0
ScreenWidth 700
ScreenHeight 700
LightmapDetail 0
TextureDetail 0
ISP 3
bu ayar ile ilgili önerileriniz var mıdır ? iki hesapta şu ayarda iken keyfine göre oyundan atıyor veya aktarımım hızlıca oluyor benim guest hesabım sadece görevini yapacağım karakterim ve aktarm yapacağım karakterim için kullanıyorm normalde o hesapla hiç birşey yapmıyorum.
HDREnabled 0
Fullscreen 0
TextureFiltering 0
TextureFilteringMin 2
TextureFilteringMag 1
TextureMipmap 1
TextureAnisotropy 4
TextureAnisotropy_PREF 1
ScreenResolution_PREF 0
ScreenWidth 700
ScreenHeight 700
LightmapDetail 0
TextureDetail 0
ISP 3
bu ayar ile ilgili önerileriniz var mıdır ? iki hesapta şu ayarda iken keyfine göre oyundan atıyor veya aktarımım hızlıca oluyor benim guest hesabım sadece görevini yapacağım karakterim ve aktarm yapacağım karakterim için kullanıyorm normalde o hesapla hiç birşey yapmıyorum.
Harponxlider (49)[(^)Latif]
ScreenWidth 990
ScreenHeight 700
vE GUES HESABI SINIRLI BİR HESAP OLDUĞUNDAN TAVSİYE EDİLMEZ
Yönetici hesabından yönetici hesabı olarak başka bir hesap olması daha iyidir.
birde GUES hesabın nasıl gözkür anlamış değilim.
Hızlı ekran modu kullnamıyormusun sen şifre ilemi giriş yapıyorsan büyük hata.
Hızlı kullanıcı değiştir seceneğini işaretle.
WİN +L DEDİNMİ ALT ALTTA KULANICI HESAPLARI GÖZÜKÜR.
ŞİFRE GİRMEYE GEREK OLMAYAN BİR YÖNTEMDİR.
AŞAGIDAKİ HIZLI KULLANICI GÖRÜNTÜSÜ CIIKMIYORSA DGİER OTURUMA GEÇMEN GEÇİKİR.
parola yada başka bir isim girmene gerek kalmaz.

ScreenHeight 700
vE GUES HESABI SINIRLI BİR HESAP OLDUĞUNDAN TAVSİYE EDİLMEZ
Yönetici hesabından yönetici hesabı olarak başka bir hesap olması daha iyidir.
birde GUES hesabın nasıl gözkür anlamış değilim.
Hızlı ekran modu kullnamıyormusun sen şifre ilemi giriş yapıyorsan büyük hata.
Hızlı kullanıcı değiştir seceneğini işaretle.
WİN +L DEDİNMİ ALT ALTTA KULANICI HESAPLARI GÖZÜKÜR.
ŞİFRE GİRMEYE GEREK OLMAYAN BİR YÖNTEMDİR.
AŞAGIDAKİ HIZLI KULLANICI GÖRÜNTÜSÜ CIIKMIYORSA DGİER OTURUMA GEÇMEN GEÇİKİR.
parola yada başka bir isim girmene gerek kalmaz.

A R Z L O D O S
kargasa yazdı:aktarım yapabilen birinden rica ediyorum bana özel mesaj ile ulaşabilir mi.burada yazarsanız konu kapanacak biliyorum.bana yöntem lazım
Yeni bir oturum açmasını bilmiyonmu da internet denen bir sey var hayatımızda.
Düşmemen için iki farklı diiznde sobee ikvyi yükle.
Biri a olsun biri be
A olan asıl oturumun olsun burda oyun oyan pişti oyna gez dolaş.
B olanda aktarım yacpagın zaman kullnacagın bir oturum olsun.
ANA OTURUM
AKTARMA OTURUMU.
ana oturumun c:\sobee\istanbul kiyamet vakti\
Aktarma oturumun c:\Aktarma\istanbul kıyamet vakti\
Bu diznlerden içinde launcher.exe den o oturuma ait masaüstüne bir kısayol oluştur.
Sonra aktarma yaapcagın zaman iki oturumada giriş yapki digerine gecerken geçikme yaşama
ANA OTURMDAN Masaüstündekinden girdn Oyuna Başka bir akrakterine aktarma yaapcagın karakterinide
Win+L basarak ekran menusunde iki tane oturum gözkür aktarma oturma girersin ordanda aktarma yapcagın carı gir.
Madenlerini ver onayla diğer oturuma geç WİN + L kulanarak Oyunların pencere modundasa zati karşında hemen gözkür.
Ordaqnda onayladınmı bitti bir kaç pratikten sonra bebek oyuncagı olur.
Yok ben iki oyunu aynı anda görmek istiyom dersen yok benim öyle bir bilgi verme gibi bir zorunluluğum yok.
Aktarmalarınız için idael bir yoldur.
Sanboxların yeni cıkanlarında sorun yaşanmaktadır. Birde soyle bir sorun var önceki sürüm ile sonraki sürüm bir alt sürümü olunca eski süürmüde kursan kaldırsan bir işe ayramıyor.
A R Z L O D O S