Ve Sımdı Yeraltı Donemındeyse Tornavida ve Gizliden gorev yapan birkac yonetime alt yapı hazırlıgında olan sahıslar..
TESKİLATTA Bunların basımıza gelmesindeki Birkac sebepten bazı orneklerde verem..
Sunucu gerı alamaya calısan bazı embesıllerın..
Acemi ve Meraklı Yeni Görev alan Yonetimin
ve Son Dönemde BETA Car Cılgınlıkları Bu Olayların Basımıza Gelmesındekı Sebepler..
Neyseki Birkac gun sonra Budurumlar sona erecek cok zor durumlar olusursa DEV ler devreye girecekler suan Bizleri duymadıklarını biliyoruz .. Cunku Yenı ve Acemı ve Sunucu Ayarlarıyla oynamaya Meraklı arkadasların Yetısmesi bekleniyor...
Umarım en Kısa surede Sorunlar cozulur HerKes oyununa bakar kımse kımseyle agız dalasına gırmeden oyunlarını oynarlar..
Bence bu bırkac gun sadece dınlenmeye bakalım Kafamızı sıkıntıya sokmayalım bekleyelım devam ederse bızlerde bu Gıdıse Dur demek ıcın bazı hazırlıklar yaparız. .gerekırse toplu maıller cekerız..
[/quote]
"Hangi yıldızı seçersen seç gökyüzünden
Bilki o yıldızda hep ben olacağım
Ne zaman yangınlara düşerse yüreğin
Bilki o yürekde her daim ben kalacağım..."
xXxKaRaDaYIxXx yazdı:Şahsıma yaptığın ilginç suçlamayı kabullenmiyorum.Kabul görmediğim bir suçlamayı anlamam içinde sana ne yapılmalı onu merak etmekteyim...
Suçlu ararken lütfen gözlük takmayı deneyiniz...
KaRaDaYI
Sayın Karadayıı Ben Burda Suclama Yapmadım Sadece Gerceklerı Yazdım Kısısel olarakta Senı Dırek Hedef Almadım Ama Ne yazıkkı Acı Gercekler BunLar..
Sunucudan Dusmelerın sıksık TEŞKİLAT Sunucusunda Bu Bızım Basımıza Oyun Hatası Dıye Soylenmesının Sebepler Onlar...
Ben Orda Sadece Senı Hedef Almadım O Donemlerde de Bu Olaylar oldu Dedım ... YALANMI Soyledım YOKSA
Bu Oyunda emın ol Cok uzun Zamandan beri oynuyorum Kişisel Kimseyle Davam olamaz
Bu Lıstede Ismını Yazdıgım Kısılerden Bırı Cıksa Deseya Ya Arkadasım Bızım Donemde Bu Kadar Bırsey olmadı dıye Dıyemezler Dıyenlerde Yalan soylemıs olurlar...
Neyse Bak Keyfıne Keyfın Kacmasın Gecmıs Gıtmıs Gunler Sonucta Ben Sadece Insanların Sabırlı olması ıcın Bır Bılgı Paylasımı Yaptım İşine Gelen Okur Bilgi Edinir Gelmeyende Yada Gercekler Zoruna Gıdende Cevaplar..
"Hangi yıldızı seçersen seç gökyüzünden
Bilki o yıldızda hep ben olacağım
Ne zaman yangınlara düşerse yüreğin
Bilki o yürekde her daim ben kalacağım..."
Cümlelerin dikkatsiz seçersen Suçlama yapıp yapmadığını anlarsın.Baştan oku bir yazdığınıda isim verdiklerine dikkatli bak.
Hadi beni suçlamıyorsun yada Ankalı efeyi Yada Zembeki.Ne işi var ismimizin orda ? Bumu senin ortaya bir şeyler dökme mantığın onu anlamış değilim işte.
Yaram yok çok şükür.Kimsenin hakkınıda yemedim kimseyede haksızlık etmedim.Neysek oydu onu yaşadık ve bitirdik.İKV den bir beklentim varmı diye soracak olursan hayır.
Hatalar vb. durumlardan bahsetmişsin.Şimdi Bir oyuncu oyunu oyun olduğu için oynamıyorda sırf bir şeyler öğrenebilmek için Oyun dosyalarını karıştırıyorsa burda suçlu aramıyalm bence Mantıklı düşünürsek amaç bellidir.
Yada herhangi bir tesadüf sonucunda bulduğu oyun hatasını ılk anda istemeden kullanması damı suçtur. ?
Tabiki suç kısımları vardı.Varda halen Bir hatayı kendi lehine kullanan insanlar gördüm.Onlarca insanın emeğine mani olan insanlarda gördüm bu oyunda.Yaşadım bizzat.Geri sarmalar vb durumlarda bir zarar gören tarafı kendiniz bilmeyiniz.Herkes aynı durumda aynı sorunları yaşadı.
Sonuçta bu bir oyun üstelik GELİŞTİRİLME aşamasında bir Oyun.Böyle bir Oyunda hataların olmama gibi garantisini kimse veremez.Hatalar olmadıkca bir oyun ileriyede ilerlemez.Bulundukca hatalar giderilmek zorundaydı kimileri bu hataları kullandı kimileride üzerine düşen görevi yaparak Şikayet metni ile gerekli yerlere iletti.
Konum olarak Teşkilatta yaşanmadı bu olaylar tekil olarak.Bütün sorunların tek failini TEŞKİLAT sunucusu olarak adlandırman kadar saçma düşünceyi barındırman bile hata...
Söyleyeceklerim şimdilik bu kadar.
KaRaDaYI
Efsaneler Asla Ölmez ... Sadece İmaj Değiştirir...
Öncelikle sizden ricam yazdıklarınızı birkez okumanız , çünkü hiç bir dayanağı olmadan sadece varsayımlarla bir avuç ikv gönüllüsüne "iftira " atmanız kabullenebilir birşey değil. Aslında bu denli pervasızca yazılmış metin sadece kilitlenmeliydi , fakat yeri gelmişken açıklama gereği duyuyorum. İstanbul Kıyamet Vakti adlı oyunumuzda girilen her komut "loglara " işlenmektedir. Bu loglar daha kısa aralıklarla incelenmektedir. Yani bugune ve düne ait yaptığınız yorumlar gerçeği yansıtmamaktadır bilginize.!!
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]