ejderhanınxgücü, ejderxşifa.......... küfretmiş mi etmemiş mi burda gayet acık ve net... oyunda bi de etmedim diye yalan söylemesi de ayrıca süper ) onu savunan "erkek"ler de bakabilir... haydi ii oynalr
Resim küfür içerikli olduğu için kaldırılmıştır.
Bolat
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
ejderhaninxgucu kufur etiyse bana iftira atmana gerek yoktu ejderxşifaa diye benim o çarla alakam olmadı gibi ne alakası varsa kılandan olum suz olumsuz yazılar yazıp küfür etime dail yazılar yazıp durdun fotoğrafa iyi bak ejderxşifaaa mı yazıyor yoksa ejderhaninxgucu mu bu iftitra sonucunda herkez gördü kimin ne oldunu kılandan bas bas barıyordun fotografını koyacam diye koyacan fotoğraf bu muydu bu foğrafta ejderxşifaaa nın adı deil ejderhaninxgucnun adı geçmektedir sana tek lafım çekmeyen anten taksın
çarlarımın adı Ejderxşifaaa VaTaNxKoMaNDo dur diğerleri benim açrım deil
İYİ FORUMLAR
ejderhaninxgucu kufur etiyse bana iftira atmana gerek yoktu ejderxşifaa diye benim o çarla alakam olmadı gibi ne alakası varsa kılandan olum suz olumsuz yazılar yazıp küfür etime dail yazılar yazıp durdun fotoğrafa iyi bak ejderxşifaaa mı yazıyor yoksa ejderhaninxgucu mu bu iftitra sonucunda herkez gördü kimin ne oldunu kılandan bas bas barıyordun fotografını koyacam diye koyacan fotoğraf bu muydu bu foğrafta ejderxşifaaa nın adı deil ejderhaninxgucnun adı geçmektedir sana tek lafım çekmeyen anten taksın çarlarımın adı Ejderxşifaaa VaTaNxKoMaNDo dur diğerleri benim açrım deil İYİ FORUMLAR