SKuLLKiNG gerçeği.

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
MoVe
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: El Kahhar

SKuLLKiNG gerçeği.

Mesaj gönderen MoVe »

Bu fotoları iyiki saklamışım bedirhan , klandan bana ve arkadaşlarıma artislik yapmayacaktın :) heleki fotoları koyarım deyince blöf hiç yapmayacaktın :)

Aşağıdaki fotoğraflardada göreceğiniz gibi Karasovalyexx ( SKuLLKiNG ) önce çarına vs teklif ediyor , sonra vs için 10m idda koyulor . Vs'nin ilk iki elini aldıktan sonra , bedirhan önce pc'de yokmuş gibi yapıyor sonrada alt f4 çekiyor. Ben meranın kralıyım diyen adam neler neler yapıyor :)

Resim

1*0

Resim

2*0

Resim

ve bedir kaçarken :)

Resim

Kapakları topla bedir :)
En son MoVe tarafından 20 Şub 2012 16:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Son'un bile Son'u var benim gözümde !

SouL
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: SKuLLKiNG gerçeği.

Mesaj gönderen Wizards »

ilk 2 foto aynı gibi geldi ama yanılıyorum sanırım
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
MoVe
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen MoVe »

Resimleri büyük boy görmek için bilgisayarınıza kopyala yapıştır yapabilirsiniz .

SouL
Kullanıcı avatarı
MoVe
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen MoVe »

Wizards yazdı:ilk 2 foto aynı gibi geldi ama yanılıyorum sanırım
Meditasyon sürelerine ve çeteciye olan uzaklığa bak anlarsın.

SouL
Kullanıcı avatarı
lubnatsi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen lubnatsi »

Bir kere Skulking sana çarına vs teklif ediyor sen ona 10mine diyorsun . Sen paragrafında tam aksini söylüyorsun . Daha sonra bir hatan daha var . 2 el vs atmışsınız sen 1 el demişsin . Ve dikkatinizi çektimi bilmiyorum 2.fotoğrafta oynanma söz konusu (photoshop) çünkü yere dikkatli bakarsanız uzun ve derin bir çizgi var . Çektiğim sayısız fotoğrafın hiçbirinde öyle bir şey olmadı ve ayrıca yazdıkların fotoğrafları desteklemiyor...
Resim
Kullanıcı avatarı
MoVe
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen MoVe »

lubnatsi yazdı:Bir kere Skulking sana çarına vs teklif ediyor sen ona 10mine diyorsun . Sen paragrafında tam aksini söylüyorsun . Daha sonra bir hatan daha var . 2 el vs atmışsınız sen 1 el demişsin . Ve dikkatinizi çektimi bilmiyorum 2.fotoğrafta oynanma söz konusu (photoshop) çünkü yere dikkatli bakarsanız uzun ve derin bir çizgi var . Çektiğim sayısız fotoğrafın hiçbirinde öyle bir şey olmadı ve ayrıca yazdıkların fotoğrafları desteklemiyor...
Biraz ufak salla , şeytanın avukatlığını yapma olurmu :) Oynanma söz konusu değildir , gerek meditasyon süresi farkı , gerekse konuşma panelindeki yazı farkları 1. fotoğraf ve 2. fotoğraf'ın aynı olmadığının büyük bir kanıtıdır.

SouL
Kullanıcı avatarı
MoVe
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen MoVe »

MoVe yazdı:
lubnatsi yazdı:Bir kere Skulking sana çarına vs teklif ediyor sen ona 10mine diyorsun . Sen paragrafında tam aksini söylüyorsun . Daha sonra bir hatan daha var . 2 el vs atmışsınız sen 1 el demişsin . Ve dikkatinizi çektimi bilmiyorum 2.fotoğrafta oynanma söz konusu (photoshop) çünkü yere dikkatli bakarsanız uzun ve derin bir çizgi var . Çektiğim sayısız fotoğrafın hiçbirinde öyle bir şey olmadı ve ayrıca yazdıkların fotoğrafları desteklemiyor...
Biraz ufak salla , şeytanın avukatlığını yapma olurmu :) Oynanma söz konusu değildir , gerek meditasyon süresi farkı , gerekse konuşma panelindeki yazı farkları 1. fotoğraf ve 2. fotoğraf'ın aynı olmadığının büyük bir kanıtıdır.
ayrıca nerde 1 el demişim onu göremedim '' ilk iki el '' yazıyor okuman varsa

SouL
Kullanıcı avatarı
lubnatsi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

MoVe yazdı:Bu fotoları iyiki saklamışım bedirhan , klandan bana ve arkadaşlarıma artislik yapmayacaktın :) heleki fotoları koyarım deyince blöf hiç yapmayacaktın :)

Aşağıdaki fotoğraflardada göreceğiniz gibi Karasovalyexx ( SKuLLKiNG ) önce çarına vs teklif ediyor , sonra vs için 10m idda koyulor . Vs'nin ilk iki elini aldıktan sonra , bedirhan önce pc'de yokmuş gibi yapıyor sonrada alt f4 çekiyor. Ben meranın kralıyım diyen adam neler neler yapıyor :)

Resim

1*0

Resim

2*0

Resim

Resim

Bak bakalım burda ne yazmışsın ? Kimsenin avukatlığını yaptığım yok . Azıcık photoshoptan anlayan biri isen meditasyon süresi , yazışmalar kolay iş ;) Ayrıca 3.resim herhangi bir gün içerisinde çekilmiş olabilir . Adam bilgisayarın başına değildir sende kesmişsindir ?
Resim
Kullanıcı avatarı
MoVe
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen MoVe »

lubnatsi yazdı:
MoVe yazdı:Bu fotoları iyiki saklamışım bedirhan , klandan bana ve arkadaşlarıma artislik yapmayacaktın :) heleki fotoları koyarım deyince blöf hiç yapmayacaktın :)

Resim

1*0

Resim

2*0

Resim

Resim

Bak bakalım burda ne yazmışsın ? Kimsenin avukatlığını yaptığım yok . Azıcık photoshoptan anlayan biri isen meditasyon süresi , yazışmalar kolay iş ;) Ayrıca 3.resim herhangi bir gün içerisinde çekilmiş olabilir . Adam bilgisayarın başına değildir sende kesmişsindir ?
Ya anlama özürlüsün yada işine gelmiyor . Diyorum ki BEN , VS'NİN 2 ELİNİ ALDIKTAN SONRA , BEDİRHAN ALT F4 ÇEKİYOR. Hani nerde 1 el demişim kıt insan :) Yok photoshop olsa yok anlayan biri olsa ozaman hiç bişeye inanmayalım ne dersin , belkide sen yoksun ? hayalsin veya doğuştan photoshoplu doğmuşsun falan ve eminimki sen bedirhansın :D nese uzatmaya gerek yok herşey ortada ;)

SouL
Kullanıcı avatarı
lubnatsi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Gerekli yerin altını çizdim ben . Sana laf anlatmayacağım . Benim bedirle alakam bile yok sadece tanırım görmüşlüğüm var . Söylediğin gibi uzatmaya gerek yok , yakını iyi görebilen bana hak verecektir ;)
Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön