Eşya bozdurma(Öneri)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ydncgds
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Eşya bozdurma(Öneri)

Mesaj gönderen ydncgds »

Merhaba: daha önce bu öneri verildimi bilmiyorum ancak oyunda böyle bir değişime ihtiyacı olduğuna inanıyorum malumunuz Grup Bölgelerinden düşen şaheserlerin aynısından, aynı oyuncuya bir tane daha düştüğünde o oyuncu o şaheserden hiçbir şekilde faydalanamıyor tabiri caizse atsan atılmıyor satsan satılmıyor, bankada boşa yer kaplıyor. Ancak verdiğim öneriyle bu sorun aşılacaktır. Öneriyi Foruma açmamın nedeni ise nabız yoklamaktır, eğer oyunculardan gereken destek gelirse konu yönetime gönderilecektir. İşte öneri;

Eşya Bozdurma Cihazı !

Kullanım:

Hesabına herhangi bir zamanda en az bir defa İkv özel sürüm kutusu yüklemiş oyuncular kullanabilir, sadece reçete ile üretilebilinen şaheser ve nadide seviyesinde ki eşyalar bozdurulabilir, onun dışında hiç bir eşya kesinlikle bozdurulamaz! Yukardaki şartları taşıyan eşya ve silahların hepsi, başka herhangi bir kısıtlama olmaksınız bozdurulabilir. Öncelikle bozdurmak istediğiniz eşyayı üzerinizde ise çıkartarak çanta penceresine bırakınız. Daha sonra bozdurmak istediğiniz eşyayıtutarak, cihazın üzerine sürükleyip bırakınız ve karşınıza gelen pencerede ki yazıyı okuyarak işlemi onaylayınız... Tebrikler! işlem başarıyla gerçekleşti, yerdeki torbadan düşen materyalları alabilirsiniz.
Not: 24 saatte hesabınızdan aynı sunucuda sadece 1 defa bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Eğet Limitinizi doldurduysanız 24 saat bekleyebilir yada hemen İkv dükkandan Günlük Ekstra Eşya Bozdurma Hakkı satın alarak daha fazla eşya bozdurabilirsiniz!İkv Dükkanda Ekstra eşya bozdurma hakkı günlük 1 adet 495 akçe, 2 adet 745 akçe, 3 adet 995 akçedir! Aynı üründen birden fazla alırsanız üst üste eklenir ve hepsi aynı gün içerisinde geçerli olur!

Dikkat!!!

Her kullanımda 1.000.000 lira artı eşyanın seviyesi başına 100.000 lira para hesabınızdan düşer. Bozdurmak istediğiniz eşya şaheser seviyesinde ise ekstradan bir defaya mahsus 500.000 lira daha ücret ödersiniz! Kullanım ücreti Plus pkaete sahip üyelere ise sadece 3te 1 fiyatadır. Riskli ve zahmetli bir işlem olduğu için her eşya bozdurmada 10 materyaldan ikisinin yanması söz konusudur. Hangi materyalın yanacağı ise tamamen şansa bağlıdır, rastgele belirlenir.
Plus pakete sahip üyelerde bu risk oranı yarı yarıya daha azdır! yani plus pakete sahip üyelerde eşya bozdurmada her 10 mataeryaldan ikisi yerine sadece 1 tanesi yanacaktır. Bozdurduğunuz eşyanın üretim reçetesindeki malzeme ne ise size aynısını verecektir (yananlar hariç), bu nedenle bir eşyayı bozdurmadan önce fikir sahibi olabilmek adına reçetesine bakmanız şiddetle tavsiye edilir!
En son ydncgds tarafından 19 Şub 2012 23:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Re: Eşya bozdurma(Öneri)

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Güzel öneri ben düşünmüştüm ama diğer bazı oyunlarda olduğu için yapılmayabilir dedim.normal düşürdüğümüz efsunlarda bozdursak iksir sorununu çözebiliriz mesela normal tungesten zırh recetesindeki madenler tungesten zırh bozdurunca elimize geöse güzel olabilir.

Emeğe saygı !
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen abuzeddin »

ydncgds yazdı:Merhaba: daha önce bu öneri verildimi bilmiyorum ancak oyunda böyle bir değişime ihtiyacı olduğuna inanıyorum malumunuz Grup Bölgelerinden düşen şaheserlerin aynısından, aynı oyuncuya bir tane daha düştüğünde o oyuncu o şaheserden hiçbir şekilde faydalanamıyor tabiri caizse atsan atılmıyor satsan satılmıyor, bankada boşa yer kaplıyor. Ancak verdiğim öneriyle bu sorun aşılacaktır. Öneriyi Foruma açmamın nedeni ise nabız yoklamaktır, eğer oyunculardan gereken destek gelirse konu yönetime gönderilecektir. İşte öneri;

Eşya Bozdurma Cihazı !

Kullanım:

Hesabına herhangi bir zamanda en az bir defa İkv özel sürüm kutusu yüklemiş oyuncular kullanabilir, sadece reçete ile üretilebilinen şaheser ve nadide seviyesinde ki eşyalar bozdurulabilir, onun dışında hiç bir eşya kesinlikle bozdurulamaz! Yukardaki şartları taşıyan eşya ve silahların hepsi, başka herhangi bir kısıtlama olmaksınız bozdurulabilir. Öncelikle bozdurmak istediğiniz eşyayı üzerinizde ise çıkartarak çanta penceresine bırakınız. Daha sonra bozdurmak istediğiniz eşyayıtutarak, cihazın üzerine sürükleyip bırakınız ve karşınıza gelen pencerede ki yazıyı okuyarak işlemi onaylayınız... Tebrikler! işlem başarıyla gerçekleşti, yerdeki torbadan düşen materyalları alabilirsiniz.
Not: 24 saatte hesabınızdan aynı sunucuda sadece 1 defa bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Eğet Limitinizi doldurduysanız 24 saat bekleyebilir yada hemen İkv dükkandan Günlük Ekstra Eşya Bozdurma Hakkı satın alarak daha fazla eşya bozdurabilirsiniz!İkv Dükkanda Ekstra eşya bozdurma hakkı günlük 1 adet 495 akçe, 2 adet 745 akçe, 3 adet 995 akçedir! Aynı üründen birden fazla alırsanız üst üste eklenir ve hepsi aynı gün içerisinde geçerli olur!

Dikkat!!!

Her kullanımda 1.000.000 lira artı eşyanın seviyesi başına 100.000 lira para hesabınızdan düşer. Bozdurmak istediğiniz eşya şaheser seviyesinde ise ekstradan bir defaya mahsus 500.000 lira daha ücret ödersiniz! Kullanım ücreti Plus pkaete sahip üyelere ise sadece 3te 1 fiyatadır. Riskli ve zahmetli bir işlem olduğu için her eşya bozdurmada 10 materyaldan ikisinin yanması söz konusudur. Hangi materyalın yanacağı ise tamamen şansa bağlıdır, rastgele belirlenir.
Plus pakete sahip üyelerde bu risk oranı yarı yarıya daha azdır! yani plus pakete sahip üyelerde eşya bozdurmada her 10 mataeryaldan ikisi yerine sadece 1 tanesi yanacaktır. Bozdurduğunuz eşyanın üretim reçetesindeki malzeme ne ise size aynısını verecektir (yananlar hariç), bu nedenle bir eşyayı bozdurmadan önce fikir sahibi olabilmek adına reçetesine bakmanız şiddetle tavsiye edilir!
+++
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
Kullanıcı avatarı
kargasa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kargasa »

bu konu hakkında çok fazla öneri gelmişti ama senin önerin kadar geliştirilmiş bir öneri yoktu.dikkate alınması gereken bir konu.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Kullanıcı avatarı
xARZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xARZx »

gerçekten +++++++++++++++ emeğe saygı güzel hazırlamışsın böyle birşey bunun gibi olmasa da olmalı çünkü uğraşarak bir kolye çıkartamıyoruz 10 tane yüzük oluyor elimizde patlıyor o yüzden önemli
Harponxlider (49)[(^)Latif]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön