BlackParadise yazdı:Merhaba,
Bildirimler ve gözlemler doğrultusunda sorunların giderilmesi için çalışmalar ve iyileştirmeler yapılmış ve yapılmaktadır. Lag sorunu kısmen geçirilmiştir göze çarpan kasmalarda grub bölgelerinde az seviye sayılacak kadar kasma sorunu goze çarpmaktadır.Bu sorunların giderilmesi içinde çalışmalarımız devam etmektedir.Sizlerden isteğimiz biraz sabırlı olmanızdır.İstanbul kıyamet vakti oyuncularını mağdur etmediği gibi bu gibi sıkıntıları da en kısa zamanda çözeceğini sizlere bildiririz.
Beklenmedik şekilde oluşan bu sorundan dolayı üzüntülerimizi bildirir, anlayışınız için teşekkür ederiz.
İyi Forumlar.
Bildirimler ve gözlemler doğrultusunda sorunların giderilmesi için çalışmalar ve iyileştirmeler yapılmış ve yapılmaktadır. Lag sorunu kısmen geçirilmiştir göze çarpan kasmalarda grub bölgelerinde az seviye sayılacak kadar kasma sorunu goze çarpmaktadır.Bu sorunların giderilmesi içinde çalışmalarımız devam etmektedir.Sizlerden isteğimiz biraz sabırlı olmanızdır.İstanbul kıyamet vakti oyuncularını mağdur etmediği gibi bu gibi sıkıntıları da en kısa zamanda çözeceğini sizlere bildiririz.
Beklenmedik şekilde oluşan bu sorundan dolayı üzüntülerimizi bildirir, anlayışınız için teşekkür ederiz.
İyi Forumlar.
Şimdi Bu Ölmediğini mi İdda ediyor.?
Güzel Kardeşim Oyundaki herkez zaten sizin lag sorununu Çözmenizi zaten beklemektedir çözümünün ne olduğunu sorunun ne olduğunu bilmeden hala insanlar bu oynu oynamaktadır.
Verdiğin bilgiyi okuyup
"he tmm hadi oyna girelim" Diyen kaç kişi olabilir sence sende benim gibi olaylardan Haberdar Değil isen Bırakta bari oyuncular Konuşsun he eğer sende benim gibi oyunda lagdan sıkılmış isen desteğe bi mail de sen at elim yoruldu. :lol:
Hade kolay gelsin.
Siz değerli Yetkililerimize Sunmaktadır.
Sabır Sukunettir ama yıllardır bu sorun var yani sabı taşı olsa kırılırdı kendi adıma değil bu sorunu yaşayan herkezin adına yazıyorum.
Azimle s*çan Taş Deler..
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp
BlackParadise yazdı:Sizlerden isteğimiz biraz sabırlı olmanızdır.
Sizlerden isteğimiz elinizi çabuk tutmanızdır. Bu oyunun tek sorunu lag değil ki ne zman bir güncelleme gelse oyun akışında, boss yeteneklerinde kilit noktalarda sorunlar oluşuyor. Ayrıca son 1 aydır yaşanan lag biz oyuncuların bu oyunda karşılaştığımız ilk lag deneyemimiz değil . Eskiden bu kadar tepki vermememizin sebebi kazancınızın az olmasıydı ee şimde öyle bir sorununuz da yok. Uzun lafın kısası SABRIMIZ TAŞTI.
Dokunmayın lütfen lagıma,ben sevmeye başladım.Üstüme alındığım falan yok şahsen, yönetim oyunculara ne haliniz varsa görün demiyordur canım sizinde şu alınganlığınıza pes doğrusu.Onlar mutlaka eniyisi düşünürler bizim için, hep bizi düşündükleri içinde aylardır bu güzelim lagla beraber güzel güzel oyunumuzu oynuyoruz.Test sunucusumu ?,tabiki test etmişlerdir,yok canım nasılsa alışırlar falan dememişlerdir.Hem kansere çare ha bulundu ha bulunacak ona itiraz edeniniz isyan edeniniz varmı,elbette lag olayına bir çözüm bulacaklar bu kadarda yönetime yüklenmek insaf sınırlarını aşıyor beyler.Şurada yıllardır her sorunumuza sevecen bir tavırla yaklaşıp bizim her sorunumuza sahiplenen bu güzide yönetimi bu çokta önemsiz olan lag için gücendiriyorsak işte ozaman sinirlenip yeter ya diyesim geliyor.Yeter çünki başı dimdik burnu havada gezmeğe bir alıştımı insan bunu yapamazsa sıradan rutin işlerini bile becerebilecek ruh halini kendinde bulamaz.İşte ozaman vahki ne vah.
İyi Forumlar.
Sizin çalışmanız bu ise vallahi dünyada teksiniz eşiniz benzeriniz yok. Betadan beri çözüyorsunuz.ha bitti ha bitecek yani o derece çözdünüz ki lag ın l si yok. Biraz üstünüze alınıpta bari çözüyoruz diye yazı yazmayın artık el insaf. ws atıyoruz adam ağır sert vuruyor, benim vurduklarım ise menzil dışı. böyle bir mantığın böyle bir oyunun izahı gereksiz. gel gelelim halen daha ufacık bir gelişme göremiyorum. 10 100 1000 üzerinden sıfırsınız koca bir hiç yani
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.