Eşya iadesi için başvurmuş aşağıda bilgileri yazılı oyuncularımızın eşyalarının bizzat karakterine iade edilebilmesi için aşağıda verilen saatte sunucularında adı yazılı karakter ile oyunda bulunmaları gerekmektedir.
Not: 1 ay boyunca eşya desteği için oyunda bulunmayan isimler eşya iadesi listesinden çıkartılacaktır. Karakter isimlerinin sağ taraflarında 1 aylık sürenin bitiş tarihi belirtilmiştir.
Eşya İade Tarihi : 12 Şubat 2012 Pazar
Not: 21:00 ile 21:30 saatleri arasında GM'ler tarafından iade işlemi için eşya iadesi bekleyen kullanıcılara ileti gönderilecektir. Bu süreler arasında bu iletilere yanıt gönderen kişiler, iadelerini almak üzere bekleme salonuna
alınabilirler. Bu süre içerisinde çevirimiçi olmayan kullanıcılar eşya iadesi alamazlar
Eminönü (12 Şubat 2012 - 21:00-21:30)
ReBeLLıOusSs - (Son iade tarihi: 19.02.2012)
İtemlerimi Almam İçin Son Verilen Tarih Bu ve ben Saat 20:30'dan 22:30'a Kadar Oyundadım Ve Hİç Bi ileti Gelmedi İtemlerimide Alamadım 1 ay boşu boşuna bekledım
İtemleri Geri Alma Hakkında Bi Bakın GM'ler
- Rebellious27
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- GuzKaya
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Nostalji
Re: İtemleri Geri Alma Hakkında Bi Bakın GM'ler
Merhaba
Ordaki tarihte bir hata söz konusu olmuş olabilir. Aşağıda vereceğim linkten eşya iadenizi (eğer ki listede isminiz mevcutsa) takip edebilirsiniz.
viewtopic.php?f=46&t=80197
Ordaki tarihte bir hata söz konusu olmuş olabilir. Aşağıda vereceğim linkten eşya iadenizi (eğer ki listede isminiz mevcutsa) takip edebilirsiniz.
viewtopic.php?f=46&t=80197

Üstad olabilmek için üstadın izinden gitmelisin.
KILÇBEY NAFİBEY AZADBEY Efekentli
Nostalji Loncası