BU KONUYA SİZ OYUN BAĞIMLILARA SESLENİYORUM...!!!
- Cehennemxavcisi
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
BU KONUYA SİZ OYUN BAĞIMLILARA SESLENİYORUM...!!!
EVET SİZ BAĞIMLILARA SESLENİYORUM YETER ARTIK ŞU OYUNA PARA HİÇBİRŞEY YATIRMAYIN BAKIN KARŞILIĞINDA BİRŞEY ALIYORMUSNUZ HAYIR ANCAK TEK BAŞINA LAG VE LAG YÜZÜNDEN OYNANAMAZ HALE GELİNDİ HATTA HİÇ OYNANAMAZ HALE GELİNDİ SON SÖZÜM BUDUR ARKADAŞLAR İSTER DİNLEYİN İSTER DİNLEMEYİN AMA OLAN ONLARA ONLAR PARA KAZANIR SİZ PARA YATIRISINIZ TIPKI BİR 'ENAYİ' GİBİ ŞİMDİ TOP SİZDE OYUN SİZE KALMIŞ PARA YATIRMAYIN OYUNA BU OYUNUDA AYAKTA TUTMAYIN HERŞEYİ ZARARI SİZDE HA SKAIN BANA PARA YATIRMASSAKK EĞLENCESİ FİLAN KALMAZ DEMEYİN BU LAFI DİYECEKELRE SÖYLÜYORUM LAN OYUNUN EĞLENCESİMİ KALDI YOKSA EZİYETİMİ HADİ BAKALIM YORUMLAIRNIZI YAZIN....
SaRıLMaK NeDeN qüzeLDiR BiLiRMiSiN..? ''ÇünKü saq TaRafta KaLp yokTuR ve oRaSı Hep bo$tuR , SaRıLıNCa saq TaRaFıNı oNuN KaLBi==> ♥ DoLDuRuR
Re: BU KONUYA SİZ OYUN BAĞIMLILARA SESLENİYORUM...!!!
Öncelikle bu oyunu oynayan insanlar ne yapıp ne yapmamaları gerektiğini idrak edebiliyor.Anlıyacağın senin tavsiyene ihtiyaçları yok .. yenilik istiyoruz bölgeler istiyoruz diyen insanlar şimdi sitem ediyor .Ayrıca ikv benim yaşadığım sorunlara çözüm buldu . He eksiklikleri yokmu tabiki var.. Bende lag la oynuyorum ama sitem etmiyorum tam tersine ikv nin bunun üstesinden geleceğine inanıyorum . Türkiye oyun sektöründe acemi ancak acemi olunmadan da bir yerlere gelinmiyor .. Bu da benim görüşüm saygılar...
Haklı oldugun konular var.
Sıkıntını dile getirmezsen çözüm söz konusu bile olmaz.zbaw yazdı:Öncelikle bu oyunu oynayan insanlar ne yapıp ne yapmamaları gerektiğini idrak edebiliyor.Anlıyacağın senin tavsiyene ihtiyaçları yok .. yenilik istiyoruz bölgeler istiyoruz diyen insanlar şimdi sitem ediyor .Ayrıca ikv benim yaşadığım sorunlara çözüm buldu . He eksiklikleri yokmu tabiki var.. Bende lag la oynuyorum ama sitem etmiyorum tam tersine ikv nin bunun üstesinden geleceğine inanıyorum . Türkiye oyun sektöründe acemi ancak acemi olunmadan da bir yerlere gelinmiyor .. Bu da benim görüşüm saygılar...

- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Bu Oyunu Oynamamızın Tek Amacı Eğlence İster Para Yatırırım İster Yatırmam Sen Eğlenmek İçin Para Harcamıyormusun Örnek Verim Sen TV İzliyorsun Elektirik Faturası Geliyor Al İşte Buda Eğlence İçin Para Harcıyorsun, Bir Mekana gittin Amaç:Eğlenmek, bunun İçinde Para Harcamıyormusun Söylediklerim Yetmediyse Daha Söylerim...Cehennemxavcisi yazdı:EVET SİZ BAĞIMLILARA SESLENİYORUM YETER ARTIK ŞU OYUNA PARA HİÇBİRŞEY YATIRMAYIN BAKIN KARŞILIĞINDA BİRŞEY ALIYORMUSNUZ HAYIR ANCAK TEK BAŞINA LAG VE LAG YÜZÜNDEN OYNANAMAZ HALE GELİNDİ HATTA HİÇ OYNANAMAZ HALE GELİNDİ SON SÖZÜM BUDUR ARKADAŞLAR İSTER DİNLEYİN İSTER DİNLEMEYİN AMA OLAN ONLARA ONLAR PARA KAZANIR SİZ PARA YATIRISINIZ TIPKI BİR 'ENAYİ' GİBİ ŞİMDİ TOP SİZDE OYUN SİZE KALMIŞ PARA YATIRMAYIN OYUNA BU OYUNUDA AYAKTA TUTMAYIN HERŞEYİ ZARARI SİZDE HA SKAIN BANA PARA YATIRMASSAKK EĞLENCESİ FİLAN KALMAZ DEMEYİN BU LAFI DİYECEKELRE SÖYLÜYORUM LAN OYUNUN EĞLENCESİMİ KALDI YOKSA EZİYETİMİ HADİ BAKALIM YORUMLAIRNIZI YAZIN....
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Oyuna para yatırıp yatırmamak bireyin kendi sorumluluğundadır. Ancak şu sıralar lag olayları gibi sorunlar olduğundan verdiğiniz emekten ve yaptığınız harcamalardan tatmin olmayabilirsiniz. Bu nedenle oyun için eliniz cebinize giderken bir kez daha düşünün derim
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.
- melihbaba
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Ya Arkadaşlar Kolay mı Sanıyosunuz Şıp diye Çözülcekmi Sanıyosunuz..İkv Neyin Üstesinden Gelemedi Bununda Gelir Adamlar Çöözücez Diyorlar Sabır Sabır..

Kod: Tümünü seç
"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
15 lik bebeler ne zamandan beri idrak yollarına sahip Allah aşkınazbaw yazdı:Öncelikle bu oyunu oynayan insanlar ne yapıp ne yapmamaları gerektiğini idrak edebiliyor.Anlıyacağın senin tavsiyene ihtiyaçları yok .. yenilik istiyoruz bölgeler istiyoruz diyen insanlar şimdi sitem ediyor .Ayrıca ikv benim yaşadığım sorunlara çözüm buldu . He eksiklikleri yokmu tabiki var.. Bende lag la oynuyorum ama sitem etmiyorum tam tersine ikv nin bunun üstesinden geleceğine inanıyorum . Türkiye oyun sektöründe acemi ancak acemi olunmadan da bir yerlere gelinmiyor .. Bu da benim görüşüm saygılar...
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.