Merhabalar.
Bizler; parasını vererek oynadığımız bu oyundan hizmet almak istiyoruz. Geçtiğimiz seneler de sizlerin dediği gibi;
-'Sizlerden gelen para oyunun %20 sini karşılıyor.'demezsiniz herhalde. Oyun büyüdü ve ciddi anlamda maddi konuda gelişmeler sağlandı. Oyunda lag sorunu var ve siz günlerdir bir çözüm bulamadınız. Profesyonel bir ekip olduğunuzu söylüyorsunuz öyle ise bu problem neden çözülemiyor ?
İKV'den sağlanan gelir, Supercan isimli oyun ile paylaşılıyormuş.. Bu ne kadar doğru ne kadar yanlış bir şey söylemeyelim siz 'dürüstçe' cevap verin..
İyi çalışmalar.
Sunucularda Yaşanan Lag Hakkında İKV Yönetimine
Sunucularda Yaşanan Lag Hakkında İKV Yönetimine
KaraGumruK - IKGumruKI
- Evvel
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Türk intikam tugayı
Re: Sunucularda Yaşanan Lag Hakkında İKV Yönetimine
Bu oyu nun lagı bitmez bitersede biz çoktannn oyunu bırakmış oluruz sanırım.
Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
Oyunu Bırakırsak Lag sorunundan kurtuluruz :ugeek:Evvel yazdı:Bu oyu nun lagı bitmez bitersede biz çoktannn oyunu bırakmış oluruz sanırım.
Oyunu bırakırsak lag olmaz :geek:
lag olmazsa Oyun oynanır hale gelir :|
GM ler Kendi kendilerine vs atarlar :arrow:
MEvDinç Gelir olmayınca oyunu kapatır :idea:
Oyun kapanırsa GM ler işsiz kalır :?:
Gmler işsiz kalınca Telefon faturalarını ödeyemezler :!:
Telefon faturalarını Ödeyemezlerse Telefonları kapanır :roll:
İKV oyuncusu Oyuna para yatırmadığı için Zenginleşir :twisted:
İKV oyuncusu zenginleşirse zekat verebilicek duruma gelir :evil:
Zekat verecek duruma gelince GM lerin Telefonlarını açarlar
GM ler zekatlarla zengin olurlar
İKV oyuncusu yine Fakirler
MevDinç Yeni bi oyun yapar
bu GM leri işe alır :lol:
GM ler Konu kapatırlar
Konu kapanırsa İKV oyuncusu Oyunu Bırakır :?
İkv Oyuncusu oyunu bırakırsa .......................... :idea: :idea: :idea:

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
lagın yan etkileri insanlar telef oluyor yönetimaaasd yazdı:Oyunu Bırakırsak Lag sorunundan kurtuluruz :ugeek:Evvel yazdı:Bu oyu nun lagı bitmez bitersede biz çoktannn oyunu bırakmış oluruz sanırım.
lag olmazsa Oyun oynanır hale gelir
GM ler Kendi kendilerine vs atarlar
MEvDinç Gelir olmayınca oyunu kapatır
Zekat verecek duruma gelince GM lerin Telefonlarını açarlar![]()
GM ler zekatlarla zengin olurlarops:
İKV oyuncusu yine Fakirler![]()
MevDinç Yeni bi oyun yapar![]()
GM ler Konu kapatırlar![]()
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
GM kadrosu ve onun altında ki her yetkili bu işten bir para almamaktadır. Sadece Sobee Studios'ta çalışanlar para almaktadırlar.aaasd yazdı:Oyunu Bırakırsak Lag sorunundan kurtuluruz :ugeek:Evvel yazdı:Bu oyu nun lagı bitmez bitersede biz çoktannn oyunu bırakmış oluruz sanırım.
lag olmazsa Oyun oynanır hale gelir :|
GM ler Kendi kendilerine vs atarlar :arrow:
MEvDinç Gelir olmayınca oyunu kapatır :idea:
Zekat verecek duruma gelince GM lerin Telefonlarını açarlar![]()
GM ler zekatlarla zengin olurlarops:
İKV oyuncusu yine Fakirler![]()
MevDinç Yeni bi oyun yapar![]()
GM ler Konu kapatırlar![]()
Ottomanxölümsüz anısına
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Sancak
Oyuna bende bir çok maddi harcamalarda bulundum. Bu yüzden bu tarz konu açan arkadaşları çok iyi anlıyorum. Bu lag sorunu aylardır çözülemedi. İnsanların emeklerinin , vakitlerinin , harcamalarının karşılığı verilmiyor. Eğer İkv oyunun bütçesi sobee şirketinin başka projelerine ayrılıyorsa bu gerçekten vahim bir durum. Özellikle bu idda karşısında en yetkili ağızlardan bir açıklama yapılması gerekiyor.
Sizinde bildiğiniz gibi ikv oyunu gün geçtikçe oyuncu kaybediyor. Öncelikle oyun içerisindeki lag sorunu gibi teknik hataların giderilmesi gerekiyor. Bu sorun artık bir an önce çözülmeli. Artık destek ekibini mi yenilersiniz yoksa gece gündüz çalışır mısınız orası size kalmış. Oyuncuların hak ettikleri hizmeti almalarını sağlamalısınız. Yoksa böyle konular ve sorunlar devam edecektir şüphesiz.
İkv oyuncu arkadaşlarımdan da bir ricam var lütfen hakkınız olanı aramaktan çekinmeyin. Tabi ki bunu düzgün üslup içerisinde seviyeli bir şekilde yapmalısınız. Ne yönetim ne biz oyuncu arkadaşlar zor durumda kalalım. Ancak bunların olabilmesi için yönetimin ikv oyuncularının sorunlarına daha fazla duyarlı olması gerekmektedir.
Keyifli forumlar.
Sizinde bildiğiniz gibi ikv oyunu gün geçtikçe oyuncu kaybediyor. Öncelikle oyun içerisindeki lag sorunu gibi teknik hataların giderilmesi gerekiyor. Bu sorun artık bir an önce çözülmeli. Artık destek ekibini mi yenilersiniz yoksa gece gündüz çalışır mısınız orası size kalmış. Oyuncuların hak ettikleri hizmeti almalarını sağlamalısınız. Yoksa böyle konular ve sorunlar devam edecektir şüphesiz.
İkv oyuncu arkadaşlarımdan da bir ricam var lütfen hakkınız olanı aramaktan çekinmeyin. Tabi ki bunu düzgün üslup içerisinde seviyeli bir şekilde yapmalısınız. Ne yönetim ne biz oyuncu arkadaşlar zor durumda kalalım. Ancak bunların olabilmesi için yönetimin ikv oyuncularının sorunlarına daha fazla duyarlı olması gerekmektedir.
Keyifli forumlar.
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Sizin Gibileri Varya Boğazlayasım Geliyo.
Empati Kurun Azcık,Yöneticileri düşünün...
Oyuncu Sayısı son Zamanlarda Artmakta Ve OYuncuların İstekleri İle Yeni Grup Bölgeleri Yeni LvLLer Geliyor Bunlarda Lagı Tetikliyor...
Eminimki İKV Camiası Bu Lagın Üstesinden Gelicektir...
En Azından Ben Böyle İnanıyorum.
Oyuncu Sayısı son Zamanlarda Artmakta Ve OYuncuların İstekleri İle Yeni Grup Bölgeleri Yeni LvLLer Geliyor Bunlarda Lagı Tetikliyor...
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
Tham1HayOne yazdı:Sizin Gibileri Varya Boğazlayasım Geliyo.
Ah canım kardeşim keşke hayatta senin söylemlerin gibi olsa bu lag yeni bir olay değil 39lwl zamanındada vardı ve hala var ve hala çözülemiyor yada çözülmek istenmiyor daha bunun muhalefeti yok bu bir gerçek ikv lag yüzünden oynanmıyor siz daha neyi savunuyorsunuz para veripte oynayamadığımız tek oyun ikv dir bu bir gerçektir senin nefes alman gibi ikv lag olayına bırakta yönetim cevap versin sen karışma sen lag konusunda memnunsan kendini şanslı hissetmelisin bırakta bu sorunu yaşayanlar seslerini buradan duyursun yönetimin cevap vermediği bir konuda yetkiliymiş gibi kalkıp yönetim ağzıyla konuşuyorsunuz ya hayretler içinde kalıyorum kendi paranı kendin kazanmıyorsun galiba o yüzden böyle rahatsın ben akşamları işten gelince arkadaşlarımla vakit geçirmek için bu oyuna para veriyorsam bana kesintisiz hizmet sunmak zorundalar 2 kişi lonca yada grup kanalından yazışamıyorsun yeri geliyor lagdan yazılar bile gitmiyor sen daha ne çözümünden bahsediyosun uyanık olmak zorundayız bizi bir enayi gözüyle izliyorlar yazıkki bize bu tuzaklara düşüyoruz ne demişler kendi düşen ağlamaz bu laga rağmen hala gidipte arttırıcı plus bilmem ne alırsak bu olay zaten çözülmez biz koyun olduktan sonra güden çok olur
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim

- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Öncelikle Merhabalar,
İKV Evreninde dönemsel olarak bazı sorunlar baş göstermekle birlikte, bu sıkıntılar zaman ve sabır ile atlatılmıştır. Bu LAG dönemlerinde de sabır ile davranırsak eğer bu sıkıntıyı da atlatacağımıza eminim.
Kimse şuan bulunulan durumdan memnun olmamakla birlikte Sobee ekibinin de bu zor günleri bizim kadar sıkıntı ile karşıladığını bilmenizi isterim. Sunucuların yoğunluğu ile birlikte LAG ortamının artması ve bunun giderilebilmesi için ellerinden gelen her test'i gerçekleştirdikleri aşikârdır.
" Her başa gelen sıkıntı ardından rahatlığı getirir. " diyerek sözlerime son noktayı koyuyor ve iyi forumlar diliyorum.
İKV Evreninde dönemsel olarak bazı sorunlar baş göstermekle birlikte, bu sıkıntılar zaman ve sabır ile atlatılmıştır. Bu LAG dönemlerinde de sabır ile davranırsak eğer bu sıkıntıyı da atlatacağımıza eminim.
Kimse şuan bulunulan durumdan memnun olmamakla birlikte Sobee ekibinin de bu zor günleri bizim kadar sıkıntı ile karşıladığını bilmenizi isterim. Sunucuların yoğunluğu ile birlikte LAG ortamının artması ve bunun giderilebilmesi için ellerinden gelen her test'i gerçekleştirdikleri aşikârdır.
" Her başa gelen sıkıntı ardından rahatlığı getirir. " diyerek sözlerime son noktayı koyuyor ve iyi forumlar diliyorum.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>