Saltour
Benimle Alıp Veremediğiniz ?
Benimle Alıp Veremediğiniz ?
Ben bugün 49 oldum bir kere dahi öm atmadığım kişiye hırsız demişim.Solucanı ard arda 4 kere kestik diye sülaleme köpek diyen o kişi cehennemin odunu olsun.Benim soyuma köpek diyen cehennmin kömürüdür.Adamı kesince hırsız oluyorsam daha birşey demeden küfür ediyorsam sorun kimde.Fakat kanıtın varsa koy foruma denildiğinde adam gıgı çıkmıyor.Şu anda en iyi biliğim dostlarım satmadı beni.Dostlarımın veya birinin ufacık böyle en dandik bir eşyasını çaldıysamm yarın hiçbir charım silenmemiş olmasın.Adama birşey demiyorum çekemiyor küfür etmişim.Adamı kesiyoruz hırsız olmuşum.4 kere ard arda solucanı kestik diye çekilmez olmuşuz.İtemlerimi çalan kişi kendini havalı sayıyor.Siz benim sakalımı kestiniz ben sizin kolunuzu kestim sakal uzar kol uzamaz.Benle uğraşın boşa herşey.Soyuma köpek diyenin soyu temiz değilki küfür edebiliyor.Eğer bir hırsızlık yaptığımın kanıtıvarsa koyun veya küfür.Benle uğraşmanız boşa(Ahoo,sepullxxalone,büyüdüzceli,zorbeyx) gibi kişiler bir kaç kişi daha var kanıtı olsan beni şikayet etsin ban alıyım sınırsız 
Saltour
Saltour