Hızlı Oynamak ..
Hızlı Oynamak ..
Arkadaşlar bilgisayar sistemimde 512 mb ram var oyunu oynuyorum fakat banka önü geçerken çember önü geçerken vs. oyun cok kasıyor . Ben yeni ram almayı düşünüyorum, 4 gb ram buldum fiyatı güzel markası kingston . Siz oyunu hızlı oynamam için ne önerirsiniz. Kaç gb ram alayım markası ne olsun ?
Hooligann - Büyücü
Deathontimexbüyü - Büyücü
Jhann - Savaşçı
Deathontimex - Savaşçı
Deathontimexşifa - Şifacı
Jhann - Savaşçı
Deathontimex - Savaşçı
- kerimcan123
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Re: Hızlı Oynamak ..
4gb ram yeterli olurvaLianT05 yazdı:Arkadaşlar bilgisayar sistemimde 512 mb ram var oyunu oynuyorum fakat banka önü geçerken çember önü geçerken vs. oyun cok kasıyor . Ben yeni ram almayı düşünüyorum, 4 gb ram buldum fiyatı güzel markası kingston . Siz oyunu hızlı oynamam için ne önerirsiniz. Kaç gb ram alayım markası ne olsun ?
1gb yada 2 gb ekran kartı olursa kasmaz (Nviada al bence)

Saolasın güzel kardeşm .
İyi forumlar .
İyi forumlar .
Hooligann - Büyücü
Jhann - Savaşçı
Deathontimex - Savaşçı
Jhann - Savaşçı
Deathontimex - Savaşçı
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Selam ,
Ekran kartın en kötü 1 gb 128 bit ram 4 gb yeter de artar bile dikkat et ama xp de ram en fazla 3 gb kullanabilirsin yeni 64 bit işletim sistemi kur ve anakartının alacağın ram i destekleyip desteklemediğine dikkat et kolay gelsin.
Ekran kartın en kötü 1 gb 128 bit ram 4 gb yeter de artar bile dikkat et ama xp de ram en fazla 3 gb kullanabilirsin yeni 64 bit işletim sistemi kur ve anakartının alacağın ram i destekleyip desteklemediğine dikkat et kolay gelsin.
Ram Miktarını 2 GB Yaparsan Yeterlidir.Ekran Kartını 1 GB 128 Bit Alabilirsin,İşletim Sistemini 32 İse 64 Bit Yapabilirsin.Ama Söylediğin Yerlerde Bende'de Kasıyor.İşletim Sistemi Özelliklerim.İntel Core İ7 2.8 GHZ + Turboboost İle 3.3 GHZ,Nvidia 9800 GTX 1.5 GB 256 BİT Ekran Kartı,8 GB DDR3 RAM,100 MBPS Fiber Optik İnternet.Oyun Bende'de Kasıyor Ben Napayım.GTA 5 Çıksın Nvidia Tesla 2 İşlemcili Ekran Kartı Alıcam Bakalım O Zamanda Kasacak MIvaLianT05 yazdı:Arkadaşlar bilgisayar sistemimde 512 mb ram var oyunu oynuyorum fakat banka önü geçerken çember önü geçerken vs. oyun cok kasıyor . Ben yeni ram almayı düşünüyorum, 4 gb ram buldum fiyatı güzel markası kingston . Siz oyunu hızlı oynamam için ne önerirsiniz. Kaç gb ram alayım markası ne olsun ?
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Lonca:Inception

- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
4 Gb lık ram senin için iyi olacaktır. Fakat Kasılmayı etkileyen faktörlerde işlemci ve ekran kartı da var.Bunlarda da hafif yükseltmeler yaparsan biraz daha rahat oynayabilirsin.