BaNa HıRsıZ diYeN weLeTLer BuRaya baKsn...!
- xJoKeRx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
BaNa HıRsıZ diYeN weLeTLer BuRaya baKsn...!
Hakaret ve küfür içerikli mesajınız silindi . Forum hesabınız 7 gün kapatıldı .
[GM]Nocomment
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker-Kaosteamxjokerr
єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
- sihirbaz
- FareAdam Düşmanı
Re: BaNa HıRsıZ diYeN weLeTLer BuRaya baKsn...!
knk herkes kimin ne oLduunu bLiyo yoRma kafanı sn
senn arkandan söyLeyenLer in hepsine ööRettik. o kaLn kafaLarına soktk. Bndan soorada sokaRz

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*
★
~ SANAL 2oıı ® ~
Elinde Yazılı belge-Şahit-Fotoğraf gibi kanıt olmadan iftira atmak,suçlamak çok ayıptır. özellikle t(İT)xdelikurt bunu çok yağıyosun bida olmasın çoğaltırım.bu elinde henüz bir kanıt olmadan kimse suçlayamaz dır dır yapamaz.
ETİKETE GEREK YOK.ESKİLER BİZİ TANIR.YENİLER ÖRNEK ALIR.GÖRENLER ANLATIR. . .
TEK BİR KİŞİ O İSE MAZİDENBİRİ; İMPARATORZİLELİ
İmparatorZileli-Cerrahpaşa-ByZileli-Xxximparatorxx

TEK BİR KİŞİ O İSE MAZİDENBİRİ; İMPARATORZİLELİ
İmparatorZileli-Cerrahpaşa-ByZileli-Xxximparatorxx

- SpeedRacer
- FareAdam Düşmanı
off of joker bırak şunları .d adamlar bana hırsız diyor aha istesem şu sancak sunucusunda 500 m donaldırır giderim o kadar güvenilir biriyim... istediğim paramı bi pm bakar istediğim itemmi bi pm bakar. ama bakar bakar ama asla yan gözle bakmaz... bize yenilen söz geçiremeyen ve düşmanımız olanalarda anca hırsız der ezig der boş ver 
kimin bizi neresine taktığı önemli değil bizim onları neremize taktığımız önemli...
atara atar gidere gider ankara çocuğuyuz şeklimiz yeter :d
kimin bizi neresine taktığı önemli değil bizim onları neremize taktığımız önemli...
atara atar gidere gider ankara çocuğuyuz şeklimiz yeter :d
- FERRO
- Işık Hanım'ın Elemanı
hahahaByZiLeLi yazdı:t(İT)xdelikurt bunu çok yapıyosun bida olmasın çoğaltırım..
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL

Lan nere çoğaltıyon qqByZiLeLi yazdı:Elinde Yazılı belge-Şahit-Fotoğraf gibi kanıt olmadan iftira atmak,suçlamak çok ayıptır. özellikle t(İT)xdelikurt bunu çok yağıyosun bida olmasın çoğaltırım.bu elinde henüz bir kanıt olmadan kimse suçlayamaz dır dır yapamaz.
ωнιѕкվ
Gölge güneşe varamaz !
Gölge güneşe varamaz !
yönetim bu kufur dolu yazıyı bır an önce kaldırmalı ve bu küfürlü yazan kişiyi forumdan men etmelıdır.. joker sana cevap bıle vermıyorum sen ve yanındakı sebeken çok can yaktınız bu sunucuda muhatap olmaya bıle degmezsınız....
uqur o ısı ben sana anlatıyımmı ...bu ıntıkamx bundan 3 ay once bu brevegrıl basbelası belaxsıfa yanı ısmı ayse olan ewlı cocuk sahıbı olan kadın ıle ılıskılerı vardı..taakı bırgun bırısı ıntıkama bu ılıskıyı bıldıgını soledıgı gune kadar..ıntıkamx esınden bosanmıs bunu bılıyorum ve aysenınde ewlı oldugunu bılıyordu cunku ayse her defasında ewlıyım ama mutlu deyılım dıyordu ıntıkam ıcın ıyı bır avdı ;:-)
sımdı uqur bu seref yokjsunu karı manyagı ıntıkam bole bı yapıya sahıp bır adam..oyuna gırer aksama kadar kları kız kasar ayarlamaya calısır allahın abazası yanı sen kendını ferat tut bu adam 5 para etmez..bunu okuyan ınsanlar kımın ne mal oldugunu bılsın bırısıne serfsız dıcksen once aynaya bakcaksın ıntıkam hadı sımdı bb
sımdı uqur bu seref yokjsunu karı manyagı ıntıkam bole bı yapıya sahıp bır adam..oyuna gırer aksama kadar kları kız kasar ayarlamaya calısır allahın abazası yanı sen kendını ferat tut bu adam 5 para etmez..bunu okuyan ınsanlar kımın ne mal oldugunu bılsın bırısıne serfsız dıcksen once aynaya bakcaksın ıntıkam hadı sımdı bb
- xJoKeRx
- Işık Hanım'ın Elemanı
alkolik yazdı:uqur o ısı ben sana anlatıyımmı ...bu ıntıkamx bundan 3 ay once bu brevegrıl basbelası belaxsıfa yanı ısmı ayse olan ewlı cocuk sahıbı olan kadın ıle ılıskılerı vardı..taakı bırgun bırısı ıntıkama bu ılıskıyı bıldıgını soledıgı gune kadar..ıntıkamx esınden bosanmıs bunu bılıyorum ve aysenınde ewlı oldugunu bılıyordu cunku ayse her defasında ewlıyım ama mutlu deyılım dıyordu ıntıkam ıcın ıyı bır avdı ;:-)
Senin kim oLuduqunu biLiyoRum bende sndn aLdm ztn bu istihbaratı bu adamın qercek yuzunu oRtaya cıkardıqın için eyw...
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker-Kaosteamxjokerr
ne demek uqur ınsanlar madem bunu ıyı bır ınsan olarak bılıyorlar ogrensınler ne kadar haysıyetsız oldugunu..Oyunda bolgeden delıkanlılık yapacagı yere gelsınde cvb versın bızde okuyalım eger aksını ıtıraz ederse emın ol bı fotoy la onu cumle aleme rezıl ederım sen rahat ol..