BaNa HıRsıZ diYeN weLeTLer BuRaya baKsn...!

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xJoKeRx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

BaNa HıRsıZ diYeN weLeTLer BuRaya baKsn...!

Mesaj gönderen xJoKeRx »

Hakaret ve küfür içerikli mesajınız silindi . Forum hesabınız 7 gün kapatıldı .

[GM]Nocomment
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker-Kaosteamxjokerr

єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
Kullanıcı avatarı
sihirbaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: BaNa HıRsıZ diYeN weLeTLer BuRaya baKsn...!

Mesaj gönderen sihirbaz »

knk herkes kimin ne oLduunu bLiyo yoRma kafanı sn ;) senn arkandan söyLeyenLer in hepsine ööRettik. o kaLn kafaLarına soktk. Bndan soorada sokaRz ;)
ResimResim
ResimResim

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*

~ SANAL 2oıı ® ~
Kullanıcı avatarı
ByZiLeLi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ByZiLeLi »

Elinde Yazılı belge-Şahit-Fotoğraf gibi kanıt olmadan iftira atmak,suçlamak çok ayıptır. özellikle t(İT)xdelikurt bunu çok yağıyosun bida olmasın çoğaltırım.bu elinde henüz bir kanıt olmadan kimse suçlayamaz dır dır yapamaz.
ETİKETE GEREK YOK.ESKİLER BİZİ TANIR.YENİLER ÖRNEK ALIR.GÖRENLER ANLATIR. . .

TEK BİR KİŞİ O İSE MAZİDENBİRİ; İMPARATORZİLELİ

İmparatorZileli-Cerrahpaşa-ByZileli-Xxximparatorxx

Resim
Kullanıcı avatarı
SpeedRacer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SpeedRacer »

off of joker bırak şunları .d adamlar bana hırsız diyor aha istesem şu sancak sunucusunda 500 m donaldırır giderim o kadar güvenilir biriyim... istediğim paramı bi pm bakar istediğim itemmi bi pm bakar. ama bakar bakar ama asla yan gözle bakmaz... bize yenilen söz geçiremeyen ve düşmanımız olanalarda anca hırsız der ezig der boş ver :D
kimin bizi neresine taktığı önemli değil bizim onları neremize taktığımız önemli...

atara atar gidere gider ankara çocuğuyuz şeklimiz yeter :d
Kullanıcı avatarı
FERRO
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen FERRO »

ByZiLeLi yazdı:t(İT)xdelikurt bunu çok yapıyosun bida olmasın çoğaltırım..
hahaha :D
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL
Resim
Kullanıcı avatarı
Whisky
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Whisky »

ByZiLeLi yazdı:Elinde Yazılı belge-Şahit-Fotoğraf gibi kanıt olmadan iftira atmak,suçlamak çok ayıptır. özellikle t(İT)xdelikurt bunu çok yağıyosun bida olmasın çoğaltırım.bu elinde henüz bir kanıt olmadan kimse suçlayamaz dır dır yapamaz.
Lan nere çoğaltıyon qq :D bi tanesi yetiyo bide bundan 2-3 tane düşünemiyom xD
ωнιѕкվ

Gölge güneşe varamaz !
intikamx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen intikamx »

yönetim bu kufur dolu yazıyı bır an önce kaldırmalı ve bu küfürlü yazan kişiyi forumdan men etmelıdır.. joker sana cevap bıle vermıyorum sen ve yanındakı sebeken çok can yaktınız bu sunucuda muhatap olmaya bıle degmezsınız....
alkolik
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen alkolik »

uqur o ısı ben sana anlatıyımmı ...bu ıntıkamx bundan 3 ay once bu brevegrıl basbelası belaxsıfa yanı ısmı ayse olan ewlı cocuk sahıbı olan kadın ıle ılıskılerı vardı..taakı bırgun bırısı ıntıkama bu ılıskıyı bıldıgını soledıgı gune kadar..ıntıkamx esınden bosanmıs bunu bılıyorum ve aysenınde ewlı oldugunu bılıyordu cunku ayse her defasında ewlıyım ama mutlu deyılım dıyordu ıntıkam ıcın ıyı bır avdı ;:-)

sımdı uqur bu seref yokjsunu karı manyagı ıntıkam bole bı yapıya sahıp bır adam..oyuna gırer aksama kadar kları kız kasar ayarlamaya calısır allahın abazası yanı sen kendını ferat tut bu adam 5 para etmez..bunu okuyan ınsanlar kımın ne mal oldugunu bılsın bırısıne serfsız dıcksen once aynaya bakcaksın ıntıkam hadı sımdı bb
Kullanıcı avatarı
xJoKeRx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xJoKeRx »

alkolik yazdı:uqur o ısı ben sana anlatıyımmı ...bu ıntıkamx bundan 3 ay once bu brevegrıl basbelası belaxsıfa yanı ısmı ayse olan ewlı cocuk sahıbı olan kadın ıle ılıskılerı vardı..taakı bırgun bırısı ıntıkama bu ılıskıyı bıldıgını soledıgı gune kadar..ıntıkamx esınden bosanmıs bunu bılıyorum ve aysenınde ewlı oldugunu bılıyordu cunku ayse her defasında ewlıyım ama mutlu deyılım dıyordu ıntıkam ıcın ıyı bır avdı ;:-)

sımdı uqur bu seref yokjsunu karı manyagı ıntıkam bole bı yapıya sahıp bır adam..oyuna gırer aksama kadar kları kız kasar ayarlamaya calısır allahın abazası yanı sen kendını ferat tut bu adam 5 para etmez..bunu okuyan ınsanlar kımın ne mal oldugunu bılsın bırısıne serfsız dıcksen once aynaya bakcaksın ıntıkam hadı sımdı bb

Senin kim oLuduqunu biLiyoRum bende sndn aLdm ztn bu istihbaratı bu adamın qercek yuzunu oRtaya cıkardıqın için eyw... :D :)
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker-Kaosteamxjokerr

єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
alkolik
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen alkolik »

ne demek uqur ınsanlar madem bunu ıyı bır ınsan olarak bılıyorlar ogrensınler ne kadar haysıyetsız oldugunu..Oyunda bolgeden delıkanlılık yapacagı yere gelsınde cvb versın bızde okuyalım eger aksını ıtıraz ederse emın ol bı fotoy la onu cumle aleme rezıl ederım sen rahat ol..
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön