Dükkana Lag Giderici Ürün Gelmiş :))
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Doğu İmparatorluğu
Dükkana Lag Giderici Ürün Gelmiş :))
Bu lag sadece bu sıralar değil sobee geldiginden beri var.Mynet ttnet varken bölye lag yoktu.Ama şu saatlerde İstanbuloyun.com/dükkan'a 500 akçe karşılığı 1 saatlik lag giderici gelmiş bu ürünü alıp grub bölgelerine girebilirsiniz. Alayınızı Saygıyla Anıyorum 
Re: Dükkana Lag Giderici Ürün Gelmiş :))
QDoGuQ yazdı:Bu lag sadece bu sıralar değil sobee geldiginden beri var.Mynet ttnet varken bölye lag yoktu.Ama şu saatlerde İstanbuloyun.com/dükkan'a 500 akçe karşılığı 1 saatlik lag giderici gelmiş bu ürünü alıp grub bölgelerine girebilirsiniz. Alayınızı Saygıyla Anıyorum
Abi ne kadar haklı olsanda yine dinlemicekler bizi oyuna yönetici giriyor ana avrat sövüyorlar hiç birşey demiyor bu kadar yüzsüzler işte
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Re: Dükkana Lag Giderici Ürün Gelmiş :))
bazen oyunda herkezde lag oluyor o zaman çok lag oluyor gerçekten ama bugün grub bölgesine girdim adamlar çok lag var çok lag var diyo ama bende lag yok sistemlede alakalı oluyor bazen.6 senelik pc de her türli lag var benim ama yeni laptopumda öyle bi lag sorunu yok 0 bölgeden bölgeye 3 saniyede geçer 6 senelik 1.5 dk geçiyo

Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)