/nah ŞANS !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ejderxkabusu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: /nah ŞANS !

Mesaj gönderen ejderxkabusu »

adresbu yazdı:Merhabalar ;

Karakter şansı denen etken büyük rol oynamakta item düşme olasılığında . Gerçek yaşantınızda şahsi şansınız nasıl az veya çok olabiliyorsa oyun karakterlerinizin her biri ayrı ayrı şans değerlerine sahip .

Şans diyorum belkide benim kadar şansız adam yoktur , 4 Karakterim var Sıgınak , migrat ve Çemberlitaş hiç bir bölgeden ful değil karakterlerim . Burda konu açarak hiç bir şey değişmez item düşer kimine ilkde kimine 1000. kesimde yapabilecekleri hiç birşey yok zaten kolay çıkıyor olsa neden reçete koysunlar .

Belki lonca tüccarında belirli bir miktar para karşılığı şaheser item satabilirler. Yazdığım yazıda art niyet yoktur yanlış anlaşılmasın

İyi Forumlar Dilerim...

ŞANS MIŞ PEHHHH MADEN ŞANSSA MADEN BİŞEY ÇIKMAYACAKSA OZAMAN NEDEN YAĞMA ARTIRICI SIĞINAK MİGRAT ŞANS ARTIRICILAIR YAPIYOLAR OZMAN NEDEN PLUS VAR NEDEN LONCA VAR YAPMAISNLAR BİZMİ KANDIRIYOLAR OYUNU BİZE SAVUNMA EĞER BİZE BİRŞEY ÇIKMAYACAKSA ŞANS ARTIRICILARI YAPMAISNLAR BİZİ BOŞUNA HEVESLENDİRMESİNLER BENİM EJDERLİ BÜYÜM VAR 300 MADALYA OLCAK HALA ALTER ZIRH YOK NE İŞ HA SÖYLEYİN HA MİGRAT SIĞINAK AL DİYECEKSİNİZ ALACAM NE DEĞİŞECEK BOŞUNAAAAA BU OYUN ANCAK 1 YIL AYAKTA DURUR ŞU AN EN GÜZEL ŞEY LAG 1 YIL LAG DEVAM ETSE %65 CİVARI OYUNCULAR OYUNU BIRAKIR HADİ BAKALIM
Kullanıcı avatarı
PHFoRum
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen PHFoRum »

Arkadaşlar bu bir oyun ben şanslıyım ben şanssızım diye birşey yok.Yönetim o kadar saçma çalışıyor ki amaçları oyuna bağlı ve sürekli akçe ve plus alan birer MORON yetiştirmek.Desteğe attığım e-maillerde bana yazılan cevap '' Karakterinizi son 4 gündür inceliyoruz ve karakterinize son 4 gün içersinde en kötü turkuaz renki materyal düşmüş.Bu da karakterinizde sandığınız gibi bir sorun olmadığını göstermektedir.'' İyide benim karaktere neden en kötü ihtimalle 1 tane Köşk Madalyonu düşmedi.Ya kimsenin istemediği şeye bile umut gözü ile bakar oldum.

Arkadaşlar benim elimde şu an 8 tane ejderha kudretlendiren kaldı.İsterse tek girişte bana kıyamet takım versin isterse yine nahlet olası madalya versin.Ben artık günlük sabahtan akşama kadar oynayan bir oyuncu olmayacağım.Üstüne üstlük LAG olayını bile bu kadar yatırılan para ile halledemiyorlarsa zaten oyunun harika bir yönetimi olduğundan da bahsedebiliriz :evil:

Şans olayını matematiksel formullerle anlatmışsınız.Güzel sözüm yok buna.Şöyle bir durum var ki benim şansım plussuz+çemberlitaş yağma arttırıcı almayanın şansından düşük olamaz !
Benim şansım yoksa PARA İLE ŞANS ALDIM.Karşılığı Madalya mı ? İnşallah fikirlerinizde biraz olsun değişiklik yapabilmişimdir.
PHxKıRKDöRT ●» PH Lonca Müdürü ve Forum Yetkilisi
┌──●Web Sitemiz : http://www.PhClan.OrG●──┐
....Resim....
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

Siz kullanıcılar bu konuları acmaktan bıkmadınız
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
alisergvn
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen alisergvn »

hala bu oyunumu oynuyosunuz :D ben 5 kez kenan yaptım 3 mor item düştü dedim bu ne :D bıraktım oyunu :D
Kullanıcı avatarı
terrible
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen terrible »

LASTDRAGON yazdı:Siz kullanıcılar bu konuları acmaktan bıkmadınız
''SİZ KULLANICILAR'' Pardon ama sen necisin :?:
TILSIM
KİLiSeMüeZziNi [Latif(^)]
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

İlk Gbm X kesimi Mevlana Ayakkabı :o
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
Zodiac1
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Zodiac1 »

alisergvn yazdı:hala bu oyunumu oynuyosunuz :D ben 5 kez kenan yaptım 3 mor item düştü dedim bu ne :D bıraktım oyunu :D
Tamam şimdide forumu bırak.
xDFMx[^Ejder Asa]
Hestawot[(^)Latif]
Evsaıceha[İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli(^) Çıbanlı Akrep (Asa)]
Zodiac [Ashab-I Kehf]
Kullanıcı avatarı
PHFoRum
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen PHFoRum »

Oyun o kadar adaletli bir sistemle işliyor ki bazıları itemlerini düzüp oyunu bırakırken bazıları ise halen 1 tane item için 10'larca iksir içip saatlerce bilgisayar başında sabahlıyorlar
PHxKıRKDöRT ●» PH Lonca Müdürü ve Forum Yetkilisi
┌──●Web Sitemiz : http://www.PhClan.OrG●──┐
....Resim....
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

ejderxkabusu yazdı:
adresbu yazdı:Merhabalar ;

Karakter şansı denen etken büyük rol oynamakta item düşme olasılığında . Gerçek yaşantınızda şahsi şansınız nasıl az veya çok olabiliyorsa oyun karakterlerinizin her biri ayrı ayrı şans değerlerine sahip .

Şans diyorum belkide benim kadar şansız adam yoktur , 4 Karakterim var Sıgınak , migrat ve Çemberlitaş hiç bir bölgeden ful değil karakterlerim . Burda konu açarak hiç bir şey değişmez item düşer kimine ilkde kimine 1000. kesimde yapabilecekleri hiç birşey yok zaten kolay çıkıyor olsa neden reçete koysunlar .

Belki lonca tüccarında belirli bir miktar para karşılığı şaheser item satabilirler. Yazdığım yazıda art niyet yoktur yanlış anlaşılmasın

İyi Forumlar Dilerim...

ŞANS MIŞ PEHHHH MADEN ŞANSSA MADEN BİŞEY ÇIKMAYACAKSA OZAMAN NEDEN YAĞMA ARTIRICI SIĞINAK MİGRAT ŞANS ARTIRICILAIR YAPIYOLAR OZMAN NEDEN PLUS VAR NEDEN LONCA VAR YAPMAISNLAR BİZMİ KANDIRIYOLAR OYUNU BİZE SAVUNMA EĞER BİZE BİRŞEY ÇIKMAYACAKSA ŞANS ARTIRICILARI YAPMAISNLAR BİZİ BOŞUNA HEVESLENDİRMESİNLER BENİM EJDERLİ BÜYÜM VAR 300 MADALYA OLCAK HALA ALTER ZIRH YOK NE İŞ HA SÖYLEYİN HA MİGRAT SIĞINAK AL DİYECEKSİNİZ ALACAM NE DEĞİŞECEK BOŞUNAAAAA BU OYUN ANCAK 1 YIL AYAKTA DURUR ŞU AN EN GÜZEL ŞEY LAG 1 YIL LAG DEVAM ETSE %65 CİVARI OYUNCULAR OYUNU BIRAKIR HADİ BAKALIM
Merhabalar;

Şans arttırıcılar sadece şansını arttırıyor kesin sana çıkacak demiyor , Büyücüme alternatör yüzük düşürmek için inan günde 8 kere 1 hafta boyunca sığınak yaptım ve sonunda çıkardım . Savaşçıma 1 aydan fazla süre Migrat yağma arttırıcısı aldım ve Junondan sadece Kenan zırh aldım. Anlatmak istediğim arttırıcı sadece şansızlığını biraz olsun azaltmaya yarıyor sana kesin item verecek demiyor .

İyi Forumlar Dilerim.
Kullanıcı avatarı
Cehennemxavcisi
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Cehennemxavcisi »

OYUN FİLAN DEMEYİN OZAMAN YÖNETİM BUNLARI YAPMAYACAK PARA VERDİĞİMİZ EŞYALARI BOŞUNAMI ALIYORUZ HA BENDE Bİ ZIRH BİLE YOK ONU GÇTM Bİ KOLYE YÜÜZK YOK NE İŞ HA SÖYLEYİN
SaRıLMaK NeDeN qüzeLDiR BiLiRMiSiN..? ''ÇünKü saq TaRafta KaLp yokTuR ve oRaSı Hep bo$tuR , SaRıLıNCa saq TaRaFıNı oNuN KaLBi==> ♥ DoLDuRuR
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön