Katılanlar ve Katılmayanlar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
emrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Katılanlar ve Katılmayanlar

Mesaj gönderen emrah »

Öncelikle konuyu acmamın sebebi bir cok kişi cemberli bölgesine pek giremiyor girselerde günde 1 defa şu an çalışmadıgım ıcın gunumun buyuk cogunlugunu Bolgede gecırıyorum
İsyan etmiyorum item cıkmıyor diye allaha şükür cıkıyor olmayanlara cıkmasını ıstıyorum .
Ama neden bu ıtem cıkarma veya dusmelerı neden orantılı yapamıyoruz.
Yada yapmakmı ıstemıyorsunuz .
Kendım den ornek vereyım 300 kez sutuart kestım ve cıkan ıtem sadece sıfır kelvın ve kıyamet eldıvenlerdır.
ve bunlardan o kadar cok cıktıkı kesın ıkısının adetı 10 artane olmustur Trans eldıven hıc yok onlar cıktıkca ben ısportaya satmaktan usandım
Gafar kesıyorum gunde 4 defa nerdeyse Ceket lerın hepsınden 8 er taneye yakın var nerdeyse

Cıkmasın buna bır sınırlandırma yapın mesela 5 kere aynı ıtemı almıs bır kısıye o ıtem cıkmasın gurupta baskasına cıksın Günde 4 5 kere gaffar kesmeme ragmen hala 1 pantolon dusmedı sorun deıl dusmesın uretırım ama Su ıtem cıkmalarına Bır duzenleme yapılırsa cok daha ıyı olacaktır emınım,

MuMYAxİNSaN
Tılsım
Kullanıcı avatarı
TRQJEN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: We Arethe Best

Re: Katılanlar ve Katılmayanlar

Mesaj gönderen TRQJEN »

emrah yazdı:
Gafar kesıyorum gunde 4 defa nerdeyse Ceket lerın hepsınden 8 er taneye yakın var nerdeyse

Cıkmasın buna bır sınırlandırma yapın mesela 5 kere aynı ıtemı almıs bır kısıye o ıtem cıkmasın gurupta baskasına cıksın Günde 4 5 kere gaffar kesmeme ragmen hala 1 pantolon dusmedı sorun deıl dusmesın uretırım ama Su ıtem cıkmalarına Bır duzenleme yapılırsa cok daha ıyı olacaktır emınım,

MuMYAxİNSaN
Tılsım

Merhaba;

Kesinlikle Katılıyorum..
Satılıyor olsa bu aynı itemin çıkması çok normal olabilirdi.
fakat Aynı itemin çıkması gerçekten saçma..
1 saat 2 saat hatta daha fazla vakit ayırdıgın grup bölgelerinin sana aynı itemi vermesi küfür gibi geliyor..
bence bu düzenlenmeli ve aynı itemi vermemeli..

İkv İletişim/Destek Formu İçin Tıklayın.
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: mahşer

Mesaj gönderen Aslanbambam »

TRQJEN yazdı:
emrah yazdı:

MuMYAxİNSaN
Tılsım

Merhaba;

Kesinlikle Katılıyorum..
Satılıyor olsa bu aynı itemin çıkması çok normal olabilirdi.
fakat Aynı itemin çıkması gerçekten saçma..
1 saat 2 saat hatta daha fazla vakit ayırdıgın grup bölgelerinin sana aynı itemi vermesi küfür gibi geliyor..
bence bu düzenlenmeli ve aynı itemi vermemeli..

sizi tınlayan varmıki acaba öneri havuzuna atın belki oltaya gelir :D
şayet ben Gb giremiyorum artık girmeye başlıyacağım tekrar çıldırmassam sonunda iyidir :)
Yusuf
Kullanıcı avatarı
kargasa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kargasa »

sizin gibi bende madurum bu konuda ama bana hiç item düşmedi.madalya sayısı az mıdır çok mudur bilmem ama ejderimi ürettikten sonra sığınaktan 242 madalya aldım ve hiçbir şey düşmedi.ne düşünenden ne motordan ne kenandan iksir ve motorin vb. dışında hiçbirşey düşmedi. 8 tanede migrat madalyam var ama hiç önemli değil :) .

kendi durumumun ne kadar kötü olduğunu düşünsemde bir çok kişi tanıyorum ki full çemberli itemleriyle hala sığınaktan yüzük yada kolye düşürmeye çalışıyor.bu konuda birçok öneri oldu ama hala dikkate alınmadı.bana en mantıklı gelen aynı yüzükten 2 tane düşüren birinin aynı efsunlu kolyeyle bunu takas edebilmesi yada tam tersi.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Kullanıcı avatarı
merveyavuz92
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen merveyavuz92 »

buna katılmamak elde değil bence bu oyun hatasıdır aktarılamayan itemlerin 10larca defa düşmesinin mantığı nedir? Örneğin nucleus kolye bana 5defa düştü fakat başka birşey düşmedi yada başka bir örnek sifacimda 6tane parceleus asa vardi bu çok saçma bir düzeltme yapılmalı bu konuda
Sehzadexmerve (49)
Şehzadexmerve (49)
Beautifull (49)
Mervexxxx (49)
Beautifullll (49)
Lodosteamxbasqan (49)
Kullanıcı avatarı
ByNaRqOz05
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk