Öncelikle bütün ikv halkına hayırlı olmasını dilerim.
Bu dergi sayesinde herkes ikv ile ilgili düşünceleri paylaşa bilecek ve oyunu bilmeyenler içinde güzel bir kılavuz haline gelecek
Gerçekten de ikv beni şaşırttı
KIYAMET - AYLIK MECMUA
-
- Cin Avcısı
Re: KIYAMET - AYLIK MECMUA
Sanal dergiyi bayii den istemelisin bence de.QYuSuFQ yazdı:Dergide calismayi cok isterim.
Bayii'm den ölümüne isticem.
Yoksa başlarına yıkarım orayi
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
Verilen Mail Adresine Hotmail üzerinden Mail atsak Size ulaşır değilmi.. .HellRiDerS yazdı:Yalnışlığı düzeltelim hemen ikvdergi@gmail.com adresimz veri toplamak için açılmış bir adrestir çalışmak isteyen arkadaşlar bana özel mesaj yollayabilir, ayrıca hangi konuda yetenekli olduklarınıda belirtirlerse sevinirim.MuvaFFa yazdı:Mail ile ulaşmalısınız forumda Game Master rütbesine sahip üyelere özel mesaj atılmıyor.TRQJEN yazdı:kandemir yazdı:Selam koray abi Dergide Yardımcı olmak istiyorum gönüllü olarka nerden başvurabiliriz.Sanırım Sorunun Cevabı BuHellRiDerS yazdı:Merhaba;
Dergimizde gönüllü olarak çalışmak isteyen arkadaşlar bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirler.
mail adresi : ikvdergi@gmail.com
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Çok güzel bir ürün çıkacağına eminim.Şimdiden başarılar.
Adobe Indesign :ugeek:
Adobe Indesign :ugeek:

LEPRECHAUN
Tüm İKV gönüllülerine hayırlı olsun. Katılmak için elbette pek çok talep olacaktır, umarım seçilen arkadaşlarım başarılı olurlar. Keyifle takip edeceğimiz bir dergi olacağına eminim.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
İlk sayıda şu meşhur süper lüx ikv sunucularının donanımsal & yazılımsal özelliklerini de paylaşırsanız seviniriz 
Yeni Mecmuamız hayırlı olsun.
Dergide çalışmak isterim. Grafik ve hikaye konusunda tecrübeli olduğuma inanıyorum.
Dergide çalışmak isterim. Grafik ve hikaye konusunda tecrübeli olduğuma inanıyorum.
Fikir çok güzel tebrik ederim.Bu derginin İKV camiası tarafından çok takip edilecek ve bayilerde yok satacağından eminim. Böyle bir dergide çalışmayı da çok isterim grafik alanında.
Mecmua hakkında bir kaç öneri sunmak istiyorum:
• İKV'nin gelişimi hakkında oyuncuların yazdığı makaleler.
• İKV hakkında yazılmış şiirler.
• Sobee Wikileaks Sızıntıları: Her ay, yeni gelecek eklentiler veya etkinlikler ile ilgili bir sızıntı yayınlanabilir.
• Aylık Mecmua Kapak Resmi: Kapak oyuncular tarafından hazırlanır, her ay başka bir kişinin yaptığı tasarım mecmuanın kapağı olabilir.
• Loncalar Arası Sıralama: Loncalar sıralamasında şimdiye kadar hangi loncanın en iyi olduğunu gösteren bir sıralama.
• Dergi Etkinlikleri/Oyunları: Dergi içinde küçük yarışmalar düzenlenebilir, her yarışmanın sonucu bir sonraki sayıda açıklanır, kazananlara da tatmin edici bir ödül verilebilir.
Mecmua hakkında bir kaç öneri sunmak istiyorum:
• İKV'nin gelişimi hakkında oyuncuların yazdığı makaleler.
• İKV hakkında yazılmış şiirler.
• Sobee Wikileaks Sızıntıları: Her ay, yeni gelecek eklentiler veya etkinlikler ile ilgili bir sızıntı yayınlanabilir.
• Aylık Mecmua Kapak Resmi: Kapak oyuncular tarafından hazırlanır, her ay başka bir kişinin yaptığı tasarım mecmuanın kapağı olabilir.
• Loncalar Arası Sıralama: Loncalar sıralamasında şimdiye kadar hangi loncanın en iyi olduğunu gösteren bir sıralama.
• Dergi Etkinlikleri/Oyunları: Dergi içinde küçük yarışmalar düzenlenebilir, her yarışmanın sonucu bir sonraki sayıda açıklanır, kazananlara da tatmin edici bir ödül verilebilir.
- Aklıma fikir geldikçe bu iletiyi düzenleyeceğim. Sevgiler..
2009-2013
- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Fikir çok güzel, Ayrıca dergiyi gönüllü ikv severlerin hazırlayacağı bilgisi de birçoğumuzu sevindirdi.
Hayırlısı

Hayırlısı