KIYAMET - AYLIK MECMUA
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Re: KIYAMET - AYLIK MECMUA
Hayırlı olması dileğiyle eminim güzel işler çıkacaktır
Ottomanxölümsüz anısına
- TRQJEN
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We Arethe Best
kandemir yazdı:Selam koray abi Dergide Yardımcı olmak istiyorum gönüllü olarka nerden başvurabiliriz.
Sanırım Sorunun Cevabı BuHellRiDerS yazdı:Merhaba;
Dergimizde gönüllü olarak çalışmak isteyen arkadaşlar bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirler.
HADİ HAYIRLISI
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Phenomena
Mail ile ulaşmalısınız forumda Game Master rütbesine sahip üyelere özel mesaj atılmıyor.TRQJEN yazdı:kandemir yazdı:Selam koray abi Dergide Yardımcı olmak istiyorum gönüllü olarka nerden başvurabiliriz.Sanırım Sorunun Cevabı BuHellRiDerS yazdı:Merhaba;
Dergimizde gönüllü olarak çalışmak isteyen arkadaşlar bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirler.
mail adresi : ikvdergi@gmail.com
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
Yalnışlığı düzeltelim hemen ikvdergi@gmail.com adresimz veri toplamak için açılmış bir adrestir çalışmak isteyen arkadaşlar bana özel mesaj yollayabilir, ayrıca hangi konuda yetenekli olduklarınıda belirtirlerse sevinirim.MuvaFFa yazdı:Mail ile ulaşmalısınız forumda Game Master rütbesine sahip üyelere özel mesaj atılmıyor.TRQJEN yazdı:kandemir yazdı:Selam koray abi Dergide Yardımcı olmak istiyorum gönüllü olarka nerden başvurabiliriz.Sanırım Sorunun Cevabı BuHellRiDerS yazdı:Merhaba;
mail adresi : ikvdergi@gmail.com
Koray YAR
- Emrecdm
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: BÇT
Kabul edilme şartları nelerdir ?HellRiDerS yazdı:Merhaba;
AsYaKaRTaLı [^Ecel Getiren]
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Phenomena
Ben tam olarak yetenekli olduğum bölümü yazmadım hangi dergilerde ne gibi çalışmalar yaptığımı yazdım. Oyun hakkındaki yeteneklerimi tekrardan mail atmama gerek var mıdır yoksa yeteli midir? Ayrıca isteği geçerli olmayanlara mail atılacak mı? Atılacak ise ne kadar zaman zarfında atılacaktır? Son olaraktan çalışmaya kabul edilen bireylerin kabul mailleri ne kadar süre içerisinde ulaşacaktır?HellRiDerS yazdı:
Yalnışlığı düzeltelim hemen ikvdergi@gmail.com adresimz veri toplamak için açılmış bir adrestir çalışmak isteyen arkadaşlar bana özel mesaj yollayabilir, ayrıca hangi konuda yetenekli olduklarınıda belirtirlerse sevinirim.
iyi çalışmalar
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
- QYuSuFQ
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
Dergide calismayi cok isterim.
Bayii'm den ölümüne isticem.
Yoksa başlarına yıkarım orayi
Bayii'm den ölümüne isticem.
Yoksa başlarına yıkarım orayi
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
Merhaba
Öncelikle hayırlı olsun şimdiden. Bir önerim olacak sizlere. Dergide eleştiri köşesi olmalı bence. Herkes eleştirilerini düzgün bir üslupla ve eleştiri dozunu kaçırmadan oyun hakkında ki olumlu/olumsuz düşüncelerini bu dergi ile tüm ikv camiası ile rahatça paylaşabilir. Veya bir takım yazarlar seçilip sürekli ikv de ki olayları , forumda ki önemli konuları alıntı yaparak değerlendirme/eleştirme yapabilirler. Böylece oyuncuların sesi haline gelmiş olurlar. Halkın sesi gibi.
Önerimin kabul edilmesi halinde derginin bu köşesinde çalışmayı çok isterim.
Keyifli forumlar.
Öncelikle hayırlı olsun şimdiden. Bir önerim olacak sizlere. Dergide eleştiri köşesi olmalı bence. Herkes eleştirilerini düzgün bir üslupla ve eleştiri dozunu kaçırmadan oyun hakkında ki olumlu/olumsuz düşüncelerini bu dergi ile tüm ikv camiası ile rahatça paylaşabilir. Veya bir takım yazarlar seçilip sürekli ikv de ki olayları , forumda ki önemli konuları alıntı yaparak değerlendirme/eleştirme yapabilirler. Böylece oyuncuların sesi haline gelmiş olurlar. Halkın sesi gibi.
Keyifli forumlar.