28 Gaffardan düşen itemler bumudur ? :@
- BaranAtalay
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
28 Gaffardan düşen itemler bumudur ? :@
28 Kez Büyücümle Gaffar Bey ve Semiha Hanımı Kesmiş Bulunmaktayım.Arkadaşlarım ve tanımadığım bazı kişiler 12-13 gaffarda kıyamet veya sıfır kelvin ceket veya pantolon almış bulunmakta.28 Gaffar bey ve semiha hanım kesimi sonucu bana çıkanlar 1 hidrojen 3 ateş boyası ve 1 >cehennem pantolon< bu adeletmi? Çemberli taş kutu ve kasa var +5 var.Şu şans işi dediniz dedinizde artık yeter yani şurda kaç saat zamanımızı ayırıyoruz olan sonuç bumu oluyor?
- QYuSuFQ
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
Re: 28 Gaffardan düşen itemler bumudur ? :@
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Açılış 2008 Şubat
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Zaman
Sanırım kimse şunu anlamak istemiyor, senin herhangi Boss'tan Şaheser Eşya çıkarma olasılığın çok düşük, senin aldığın "Çemberlitaş Yağma Arttırıcı" ürünü senin var olan şansını etkiliyor bu çok az bir orana tekabül ediyor."İsyan iyi değildir."
Keyifli Forumlar.
Keyifli Forumlar.
Ottomanxölümsüz anısına
- QYuSuFQ
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Army Of Heavens
efsaneottoman yazdı:Sanırım kimse şunu anlamak istemiyor, senin herhangi Boss'tan Şaheser Eşya çıkarma olasılığın çok düşük, senin aldığın "Çemberlitaş Yağma Arttırıcı" ürünü senin var olan şansını etkiliyor bu çok az bir orana tekabül ediyor."İsyan iyi değildir."![]()
Keyifli Forumlar.
Cok az bir oran dedigin
Gerekli sartlar saglandiginda
%3 olan sansini %17.1 yapar
Veya yuksek rakamlar verirsem
Bilemeyecegimiz bir sey oldugundan sans faktoru degiskendir.
%10 olan sansini %57 de yapabilir
İkv Kan Kaybediyor...
Açılış 2008 Şubat
Açılış 2008 Şubat
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Karargah
Bende ilk itemimi 29. kesimde aldım.O da Hidra Nefesi Çift Bıçak.Eminönü Sunucusunda sadece 1 Gaffarda Bıçak Sırtı pantolon ceket ve kılıç çıkartmış savaşcı biliyorum.Çok isyan ettim ancak hiç bir faydasını görmedim seni tam anlamıyla anlıyorum çünkü aynı şeyleri ben de yaşadım insan düşündükçe gerçekten çileden çıkıyor.Tuttuğum madalya sayısına göre yaklaşık seksen kere Gaffar kestim pantolonum ve kılıcım hala eksik...
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
-
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
Selamlar,
Lonca çemberlitaş arttırımız olduğu halde, 4 gaffardan ; Ruh Döven pantolon, Mevlana ceket, Ruh döven zırh, Hidro asa ve bir sürü mataryal ve reçeteler aldım. Bu tamamıyla şans faktöriyeli. Ama Ç.taş arttırıcı ile denemenizi önerririm bir kullanan olarak.
Lonca çemberlitaş arttırımız olduğu halde, 4 gaffardan ; Ruh Döven pantolon, Mevlana ceket, Ruh döven zırh, Hidro asa ve bir sürü mataryal ve reçeteler aldım. Bu tamamıyla şans faktöriyeli. Ama Ç.taş arttırıcı ile denemenizi önerririm bir kullanan olarak.
- Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi
Rapismylifee
- www.raidersofanatolia.com
- Heawenkhan
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Rulers Of World
Okan kardeşim güzel hoş girdiğin ÇEMBERLİTAŞ bölgesinde boş dönmemişsin.Ancak şunu diyebilirim ki inan şöyle bi laf vardır "Olmadı mı olmuyor" yani düşmedimi düşmüyor.Çemberlitaş Etkisi,Özel kutu,Plus,Çemberlitaş yağma arttırıcı hepsi mevcut iken "350" ( Yaklaşık ) Gaffar kesim e tanık oldum.Ancak 1set bile yok.Yani diyeceğim o ki şans bazı karakterinde iyi ( süper ) giderken bazı karakterde boş gidebiliyor.okan34 yazdı:Selamlar,
Sakın beni yargılama kardeşim.Sadece bilgilendirmek istedim seni
Kolay gelsin.
İyi forumlar...
Jacknife & Demetli& Enterprise & Heawenkhan
- bordo
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Inspired Souls
Merhaba arkadaşlar sizlere kendi deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.
Öncelikle her karakterin kendine has ve değişken sans oranı bulunmakta. Bu şans dönem dönem artmakta veya azalmakta.
Kendi çarlarımdan gözlemlediğim. Bir çarınıza item düşürmekte zorlanıyorsanız diğer çarınızı deneyin. Hangisine item düşüyorsa ona yoğunlaşın çünkü şansı yükselmeye başladığı dönemde o çara yoğunlaşırsanız karakterinizi daha çabuk dizersiniz. Öyleki 20den fazla Gaffar kesiminden tek aldığım birkaç tane ateş boyası iken karakterimin şansı bu dönem arttı ve semihadan pantolon aldım ertesi gün stuarttan zırh aldım. Şans oranı dönem dönem değişmekte bunu iyi gözlemlemek gerek.
Büyülerin şansı biraz daha düşük nedeni ise grup bölgelerinin 2 2 2 olarak planlanmış olması. yani her sınıfa eşya düşme olasılığı %33 olmaktadır. Ama biz grup bölgelerine özellikle gaffara nasıl giriyoruz 1 1 4 şeklinde. Dolayısıyla büyüye düşme şansı %33 ve bu şans 4 e bölünüyor. Bundan dolayı büyücülere eşya düşme oranı daha az.
Sarı renkli bölüm CaptainATX in Sancak Sunucusunu ziyaret ettiğinde anlattığıdır.
Öncelikle her karakterin kendine has ve değişken sans oranı bulunmakta. Bu şans dönem dönem artmakta veya azalmakta.
Kendi çarlarımdan gözlemlediğim. Bir çarınıza item düşürmekte zorlanıyorsanız diğer çarınızı deneyin. Hangisine item düşüyorsa ona yoğunlaşın çünkü şansı yükselmeye başladığı dönemde o çara yoğunlaşırsanız karakterinizi daha çabuk dizersiniz. Öyleki 20den fazla Gaffar kesiminden tek aldığım birkaç tane ateş boyası iken karakterimin şansı bu dönem arttı ve semihadan pantolon aldım ertesi gün stuarttan zırh aldım. Şans oranı dönem dönem değişmekte bunu iyi gözlemlemek gerek.
Büyülerin şansı biraz daha düşük nedeni ise grup bölgelerinin 2 2 2 olarak planlanmış olması. yani her sınıfa eşya düşme olasılığı %33 olmaktadır. Ama biz grup bölgelerine özellikle gaffara nasıl giriyoruz 1 1 4 şeklinde. Dolayısıyla büyüye düşme şansı %33 ve bu şans 4 e bölünüyor. Bundan dolayı büyücülere eşya düşme oranı daha az.
Sarı renkli bölüm CaptainATX in Sancak Sunucusunu ziyaret ettiğinde anlattığıdır.
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Zaman
Keşke bu şans oranı açıklansaydı işte o zaman bu tür konular kapanabilirdi.QYuSuFQ yazdı:efsaneottoman yazdı:Sanırım kimse şunu anlamak istemiyor, senin herhangi Boss'tan Şaheser Eşya çıkarma olasılığın çok düşük, senin aldığın "Çemberlitaş Yağma Arttırıcı" ürünü senin var olan şansını etkiliyor bu çok az bir orana tekabül ediyor."İsyan iyi değildir."![]()
Keyifli Forumlar.
Cok az bir oran dedigin
Gerekli sartlar saglandiginda
%3 olan sansini %17.1 yapar
Veya yuksek rakamlar verirsem
Bilemeyecegimiz bir sey oldugundan sans faktoru degiskendir.
%10 olan sansini %57 de yapabilir.
Ottomanxölümsüz anısına
Onada şükür be kardeşim çemberlitaş geldiği günden beri hiç içeriye girmedim miğrat sığınak grup bulamıyoruz artık herkes çemberlitaşta tabi hal böyle olunca çemberlitaş için eşyaları nasıl düşürücez ? hadi girmeden üretelim desek dünyanın parası o parayı nerden bulucaz ?
Nothing