28 Gaffardan düşen itemler bumudur ? :@

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BaranAtalay
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

28 Gaffardan düşen itemler bumudur ? :@

Mesaj gönderen BaranAtalay »

28 Kez Büyücümle Gaffar Bey ve Semiha Hanımı Kesmiş Bulunmaktayım.Arkadaşlarım ve tanımadığım bazı kişiler 12-13 gaffarda kıyamet veya sıfır kelvin ceket veya pantolon almış bulunmakta.28 Gaffar bey ve semiha hanım kesimi sonucu bana çıkanlar 1 hidrojen 3 ateş boyası ve 1 >cehennem pantolon< bu adeletmi? Çemberli taş kutu ve kasa var +5 var.Şu şans işi dediniz dedinizde artık yeter yani şurda kaç saat zamanımızı ayırıyoruz olan sonuç bumu oluyor?
Kullanıcı avatarı
QYuSuFQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Army Of Heavens

Re: 28 Gaffardan düşen itemler bumudur ? :@

Mesaj gönderen QYuSuFQ »

Merhaba,

viewtopic.php?f=22&t=86806
Göz atmanı öneririm.

"İsyan İyi Değildir."
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...

Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26

:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Sanırım kimse şunu anlamak istemiyor, senin herhangi Boss'tan Şaheser Eşya çıkarma olasılığın çok düşük, senin aldığın "Çemberlitaş Yağma Arttırıcı" ürünü senin var olan şansını etkiliyor bu çok az bir orana tekabül ediyor."İsyan iyi değildir." :D

Keyifli Forumlar.
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
QYuSuFQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen QYuSuFQ »

efsaneottoman yazdı:Sanırım kimse şunu anlamak istemiyor, senin herhangi Boss'tan Şaheser Eşya çıkarma olasılığın çok düşük, senin aldığın "Çemberlitaş Yağma Arttırıcı" ürünü senin var olan şansını etkiliyor bu çok az bir orana tekabül ediyor."İsyan iyi değildir." :D

Keyifli Forumlar.

Cok az bir oran dedigin
Gerekli sartlar saglandiginda
%3 olan sansini %17.1 yapar
Veya yuksek rakamlar verirsem

Bilemeyecegimiz bir sey oldugundan sans faktoru degiskendir.

%10 olan sansini %57 de yapabilir :).
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...

Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26

:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen Afrodisyak »

Bende ilk itemimi 29. kesimde aldım.O da Hidra Nefesi Çift Bıçak.Eminönü Sunucusunda sadece 1 Gaffarda Bıçak Sırtı pantolon ceket ve kılıç çıkartmış savaşcı biliyorum.Çok isyan ettim ancak hiç bir faydasını görmedim seni tam anlamıyla anlıyorum çünkü aynı şeyleri ben de yaşadım insan düşündükçe gerçekten çileden çıkıyor.Tuttuğum madalya sayısına göre yaklaşık seksen kere Gaffar kestim pantolonum ve kılıcım hala eksik...
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
okan34
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Raiders Of AnatoliA

Mesaj gönderen okan34 »

Selamlar,

Lonca çemberlitaş arttırımız olduğu halde, 4 gaffardan ; Ruh Döven pantolon, Mevlana ceket, Ruh döven zırh, Hidro asa ve bir sürü mataryal ve reçeteler aldım. Bu tamamıyla şans faktöriyeli. Ama Ç.taş arttırıcı ile denemenizi önerririm bir kullanan olarak.
  • Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi

Rapismylifee
[/size]
  • Resim

• www.raidersofanatolia.com
    [/color]
Kullanıcı avatarı
Heawenkhan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Rulers Of World

Mesaj gönderen Heawenkhan »

okan34 yazdı:Selamlar,

Lonca çemberlitaş arttırımız olduğu halde, 4 gaffardan ; Ruh Döven pantolon, Mevlana ceket, Ruh döven zırh, Hidro asa ve bir sürü mataryal ve reçeteler aldım. Bu tamamıyla şans faktöriyeli. Ama Ç.taş arttırıcı ile denemenizi önerririm bir kullanan olarak.
Okan kardeşim güzel hoş girdiğin ÇEMBERLİTAŞ bölgesinde boş dönmemişsin.Ancak şunu diyebilirim ki inan şöyle bi laf vardır "Olmadı mı olmuyor" yani düşmedimi düşmüyor.Çemberlitaş Etkisi,Özel kutu,Plus,Çemberlitaş yağma arttırıcı hepsi mevcut iken "350" ( Yaklaşık ) Gaffar kesim e tanık oldum.Ancak 1set bile yok.Yani diyeceğim o ki şans bazı karakterinde iyi ( süper ) giderken bazı karakterde boş gidebiliyor.

Sakın beni yargılama kardeşim.Sadece bilgilendirmek istedim seni ;)

Kolay gelsin.

İyi forumlar...
Jacknife & Demetli& Enterprise & Heawenkhan
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Inspired Souls

Mesaj gönderen bordo »

Merhaba arkadaşlar sizlere kendi deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.

Öncelikle her karakterin kendine has ve değişken sans oranı bulunmakta. Bu şans dönem dönem artmakta veya azalmakta.
Kendi çarlarımdan gözlemlediğim. Bir çarınıza item düşürmekte zorlanıyorsanız diğer çarınızı deneyin. Hangisine item düşüyorsa ona yoğunlaşın çünkü şansı yükselmeye başladığı dönemde o çara yoğunlaşırsanız karakterinizi daha çabuk dizersiniz. Öyleki 20den fazla Gaffar kesiminden tek aldığım birkaç tane ateş boyası iken karakterimin şansı bu dönem arttı ve semihadan pantolon aldım ertesi gün stuarttan zırh aldım. Şans oranı dönem dönem değişmekte bunu iyi gözlemlemek gerek.

Büyülerin şansı biraz daha düşük nedeni ise grup bölgelerinin 2 2 2 olarak planlanmış olması. yani her sınıfa eşya düşme olasılığı %33 olmaktadır. Ama biz grup bölgelerine özellikle gaffara nasıl giriyoruz 1 1 4 şeklinde. Dolayısıyla büyüye düşme şansı %33 ve bu şans 4 e bölünüyor. Bundan dolayı büyücülere eşya düşme oranı daha az.
Sarı renkli bölüm CaptainATX in Sancak Sunucusunu ziyaret ettiğinde anlattığıdır.
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

QYuSuFQ yazdı:
efsaneottoman yazdı:Sanırım kimse şunu anlamak istemiyor, senin herhangi Boss'tan Şaheser Eşya çıkarma olasılığın çok düşük, senin aldığın "Çemberlitaş Yağma Arttırıcı" ürünü senin var olan şansını etkiliyor bu çok az bir orana tekabül ediyor."İsyan iyi değildir." :D

Keyifli Forumlar.

Cok az bir oran dedigin
Gerekli sartlar saglandiginda
%3 olan sansini %17.1 yapar
Veya yuksek rakamlar verirsem

Bilemeyecegimiz bir sey oldugundan sans faktoru degiskendir.

%10 olan sansini %57 de yapabilir :).
Keşke bu şans oranı açıklansaydı işte o zaman bu tür konular kapanabilirdi.
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Scalgar »

Onada şükür be kardeşim çemberlitaş geldiği günden beri hiç içeriye girmedim miğrat sığınak grup bulamıyoruz artık herkes çemberlitaşta tabi hal böyle olunca çemberlitaş için eşyaları nasıl düşürücez ? hadi girmeden üretelim desek dünyanın parası o parayı nerden bulucaz ?
Nothing

“Genel Etkileşim” sayfasına dön