28 Gaffardan düşen itemler bumudur ? :@
- BaranAtalay
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
28 Gaffardan düşen itemler bumudur ? :@
28 Kez Büyücümle Gaffar Bey ve Semiha Hanımı Kesmiş Bulunmaktayım.Arkadaşlarım ve tanımadığım bazı kişiler 12-13 gaffarda kıyamet veya sıfır kelvin ceket veya pantolon almış bulunmakta.28 Gaffar bey ve semiha hanım kesimi sonucu bana çıkanlar 1 hidrojen 3 ateş boyası ve 1 >cehennem pantolon< bu adeletmi? Çemberli taş kutu ve kasa var +5 var.Şu şans işi dediniz dedinizde artık yeter yani şurda kaç saat zamanımızı ayırıyoruz olan sonuç bumu oluyor?
- SaNCaKMevzuDeriN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Re: 28 Gaffardan düşen itemler bumudur ? :@
Bende öleydim 34. de tamamladım itemleriBaranAtalay yazdı:28 Kez Büyücümle Gaffar Bey ve Semiha Hanımı Kesmiş Bulunmaktayım.Arkadaşlarım ve tanımadığım bazı kişiler 12-13 gaffarda kıyamet veya sıfır kelvin ceket veya pantolon almış bulunmakta.28 Gaffar bey ve semiha hanım kesimi sonucu bana çıkanlar 1 hidrojen 3 ateş boyası ve 1 >cehennem pantolon< bu adeletmi? Çemberli taş kutu ve kasa var +5 var.Şu şans işi dediniz dedinizde artık yeter yani şurda kaç saat zamanımızı ayırıyoruz olan sonuç bumu oluyor?
IxMevzuDeriNxI <Mevlana Asa >
SaNCaKVeYRoN < Ejder Asa (^) >
Anadolu Nefesi
SaNCaKVeYRoN < Ejder Asa (^) >
Anadolu Nefesi
Bu isyanlar bosa ben cok yazdım item düsmüyor diye insallah düser sana ama yönetime felan bosa yazma cevap hüsran plussuz adamların set dizdigine sahit oldum bircok kez yapıcak birsey yok
- BaranAtalay
- İskele Babası
Herkes Sabret sabret diyor kardeşim.15.gaffarda alıcaksın itemleri dediler oldu 28. hala bir item yok nedir bu böyleSaNCaKMevzuDeriN yazdı:Bende öleydim 34. de tamamladım itemleriBaranAtalay yazdı:28 Kez Büyücümle Gaffar Bey ve Semiha Hanımı Kesmiş Bulunmaktayım.Arkadaşlarım ve tanımadığım bazı kişiler 12-13 gaffarda kıyamet veya sıfır kelvin ceket veya pantolon almış bulunmakta.28 Gaffar bey ve semiha hanım kesimi sonucu bana çıkanlar 1 hidrojen 3 ateş boyası ve 1 >cehennem pantolon< bu adeletmi? Çemberli taş kutu ve kasa var +5 var.Şu şans işi dediniz dedinizde artık yeter yani şurda kaç saat zamanımızı ayırıyoruz olan sonuç bumu oluyor?az daha sabret :ugeek:
- Heawenkhan
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Rulers Of World
Kardeşim 28 defa girmişşin isyana başlamışsın.Bu bir oyun şanstır bakarsın 1 girişte item alır başkası sen o kadar girersin alamazsın.Belirtmek istemezdim ama ben sadece büyücümle attığım gaffar sayısı 350i buldu.Bu süreçte Stu,Gaffar,SemihaBaranAtalay yazdı:28 Kez Büyücümle Gaffar Bey ve Semiha Hanımı Kesmiş Bulunmaktayım.Arkadaşlarım ve tanımadığım bazı kişiler 12-13 gaffarda kıyamet veya sıfır kelvin ceket veya pantolon almış bulunmakta.28 Gaffar bey ve semiha hanım kesimi sonucu bana çıkanlar 1 hidrojen 3 ateş boyası ve 1 >cehennem pantolon< bu adeletmi? Çemberli taş kutu ve kasa var +5 var.Şu şans işi dediniz dedinizde artık yeter yani şurda kaç saat zamanımızı ayırıyoruz olan sonuç bumu oluyor?
yani 3 boss'tan item,metaryel,reçete düşebiliyor.Ancak 350 ( 3 boss ) giren bi kişi heralde tüm 4 setide tamamlar normalde.Ama bende 1set yok.Diyeceğim o ki isyan etmekle birşey olmuyor.Bana burda düşen görev sadece sana şans dilemek olur.Herşey gönlünce olur inşALLAH.
Kolay gelsin.
İyi forumlar...
Jacknife & Demetli& Enterprise & Heawenkhan
- aken
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: İzmir
sıkıntı yapma düşer
150 gbmx kesımı 0 mevlana 0 hıdrofık ayak
40 cıvarı ayak dusmus hepsıde ruh ve sıyanur
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
-
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Lonca: You Never Scared
aken yazdı:sıkıntı yapma düşer
hhahahaahhaha koptum
- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Sentinus
gb şans artırıcıların hepsi tamamen ve kesinlikle 100de 100 işe yaramaz 250 junon kestm ve 1 tane bile zırh almadım millet ilkte zırhları alıyor desteğe mesaj attım havuzmuş da 2+2+2 sisteminde vb hikayeler uyduruyorlar ben tam şasn artırıcı (60lık),3aylık plus çember.kasa olabilicek herşey vardı ve hiç item düşmedi bu tamamen oyunun dandikliği klasik Türk oyunu
Destek ekibi bi işe yaramaz anca eziq eziq cevaplar verir

- SeRViToR
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ???
Onu bulamayanda var. Ne bekliyordun ki ? 3 gaffar kesiminde full eşyalarını dizmek mi? Bence oyunu oynayabildiğin için haline şükür etmelisin. :?