28 Gaffardan düşen itemler bumudur ? :@

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
BaranAtalay
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

28 Gaffardan düşen itemler bumudur ? :@

Mesaj gönderen BaranAtalay »

28 Kez Büyücümle Gaffar Bey ve Semiha Hanımı Kesmiş Bulunmaktayım.Arkadaşlarım ve tanımadığım bazı kişiler 12-13 gaffarda kıyamet veya sıfır kelvin ceket veya pantolon almış bulunmakta.28 Gaffar bey ve semiha hanım kesimi sonucu bana çıkanlar 1 hidrojen 3 ateş boyası ve 1 >cehennem pantolon< bu adeletmi? Çemberli taş kutu ve kasa var +5 var.Şu şans işi dediniz dedinizde artık yeter yani şurda kaç saat zamanımızı ayırıyoruz olan sonuç bumu oluyor?
Kullanıcı avatarı
SaNCaKMevzuDeriN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Re: 28 Gaffardan düşen itemler bumudur ? :@

Mesaj gönderen SaNCaKMevzuDeriN »

BaranAtalay yazdı:28 Kez Büyücümle Gaffar Bey ve Semiha Hanımı Kesmiş Bulunmaktayım.Arkadaşlarım ve tanımadığım bazı kişiler 12-13 gaffarda kıyamet veya sıfır kelvin ceket veya pantolon almış bulunmakta.28 Gaffar bey ve semiha hanım kesimi sonucu bana çıkanlar 1 hidrojen 3 ateş boyası ve 1 >cehennem pantolon< bu adeletmi? Çemberli taş kutu ve kasa var +5 var.Şu şans işi dediniz dedinizde artık yeter yani şurda kaç saat zamanımızı ayırıyoruz olan sonuç bumu oluyor?
Bende öleydim 34. de tamamladım itemleri :D az daha sabret :ugeek:
IxMevzuDeriNxI <Mevlana Asa >
SaNCaKVeYRoN < Ejder Asa (^) >
Anadolu Nefesi
fujix
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen fujix »

Bu isyanlar bosa ben cok yazdım item düsmüyor diye insallah düser sana ama yönetime felan bosa yazma cevap hüsran plussuz adamların set dizdigine sahit oldum bircok kez yapıcak birsey yok
Kullanıcı avatarı
BaranAtalay
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen BaranAtalay »

SaNCaKMevzuDeriN yazdı:
BaranAtalay yazdı:28 Kez Büyücümle Gaffar Bey ve Semiha Hanımı Kesmiş Bulunmaktayım.Arkadaşlarım ve tanımadığım bazı kişiler 12-13 gaffarda kıyamet veya sıfır kelvin ceket veya pantolon almış bulunmakta.28 Gaffar bey ve semiha hanım kesimi sonucu bana çıkanlar 1 hidrojen 3 ateş boyası ve 1 >cehennem pantolon< bu adeletmi? Çemberli taş kutu ve kasa var +5 var.Şu şans işi dediniz dedinizde artık yeter yani şurda kaç saat zamanımızı ayırıyoruz olan sonuç bumu oluyor?
Bende öleydim 34. de tamamladım itemleri :D az daha sabret :ugeek:
Herkes Sabret sabret diyor kardeşim.15.gaffarda alıcaksın itemleri dediler oldu 28. hala bir item yok nedir bu böyle :@
Kullanıcı avatarı
Heawenkhan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Rulers Of World

Mesaj gönderen Heawenkhan »

Kardeşim 28 defa girmişşin isyana başlamışsın.Bu bir oyun şanstır bakarsın 1 girişte item alır başkası sen o kadar girersin alamazsın.Belirtmek istemezdim ama ben sadece büyücümle attığım gaffar sayısı 350i buldu.Bu süreçte Stu,Gaffar,Semiha
yani 3 boss'tan item,metaryel,reçete düşebiliyor.Ancak 350 ( 3 boss ) giren bi kişi heralde tüm 4 setide tamamlar normalde.Ama bende 1set yok.Diyeceğim o ki isyan etmekle birşey olmuyor.Bana burda düşen görev sadece sana şans dilemek olur.Herşey gönlünce olur inşALLAH.

Kolay gelsin.

İyi forumlar...
Jacknife & Demetli& Enterprise & Heawenkhan
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: İzmir

Mesaj gönderen aken »

sıkıntı yapma düşer
150 gbmx kesımı 0 mevlana 0 hıdrofık ayak
40 cıvarı ayak dusmus hepsıde ruh ve sıyanur :)
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak

2013 emekli
Yasinnnnn
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Lonca: You Never Scared

Mesaj gönderen Yasinnnnn »

aken yazdı:sıkıntı yapma düşer
150 gbmx kesımı 0 mevlana 0 hıdrofık ayak
40 cıvarı ayak dusmus hepsıde ruh ve sıyanur :)

hhahahaahhaha koptum :) 150 gbmx dıo la saydınmı alicik seni :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
BeSGiDeRiM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen BeSGiDeRiM »

Bkz: viewtopic.php?f=32&t=89368

Cevaplarda karakter şansı ile ilgili bilgiler yer alıyor.

Mert FURKAN
CaNHaVLi

Kullanıcı avatarı
MoNaMi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen MoNaMi »

gb şans artırıcıların hepsi tamamen ve kesinlikle 100de 100 işe yaramaz 250 junon kestm ve 1 tane bile zırh almadım millet ilkte zırhları alıyor desteğe mesaj attım havuzmuş da 2+2+2 sisteminde vb hikayeler uyduruyorlar ben tam şasn artırıcı (60lık),3aylık plus çember.kasa olabilicek herşey vardı ve hiç item düşmedi bu tamamen oyunun dandikliği klasik Türk oyunu :D :D Destek ekibi bi işe yaramaz anca eziq eziq cevaplar verir :D :D :D :D :D
Kullanıcı avatarı
SeRViToR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ???

Mesaj gönderen SeRViToR »

Onu bulamayanda var. Ne bekliyordun ki ? 3 gaffar kesiminde full eşyalarını dizmek mi? Bence oyunu oynayabildiğin için haline şükür etmelisin. :?
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön