Merhaba İKV Camiası;
Bugün çalışmakta olduğum şirketimize kullanılan programlar nedeni ile yeni MAC dizüstü bilgisayarlar geldi. cihazlarda (Mac OS kurulu. Vaktimizin büyük bir bölümünü de burada geçiriyoruz. Sorunumuz şu ki İKV ne kuruluyor nede çalışması için bir yardım veya bilgi bulabildik. İKV gibi büyük bir oyunun MAC 'e destek vermediğini görmek bizleri üzdü. Bu güne kadar hiç dikkatimi çekmedi ve çalışmadığını bilmiyordum.
Peki bununla ilgili bir çalışma veya bir yardımcı olacak birileri var mı?
Vaktinizi aldım bunun için kusura bakmayın yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler iyi oyunlar.
Virtual PC '' Mevcut işletim sistemi üzerinden ikincil bir işletim sistemini yönetme kolaylığı salar fakat, çok fazla teknik bilgi gerektirir ki, XP gibi bir işletim sisteminde onlarca keşmekeş ile gerçekleştirilen bu işlem OS X gibi bir işletim sisteminde, sanmıyorum..
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli ! @SezerADATEPE Meran
İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuz yalnızca Windows platformu üzerinde çalışmaktadır. Diğer platformlar için resmi olarak herhangi bir çalışma planlanmamaktadır.
Bazı oyuncularımızdan Linux ve Mac OS X üzerinde WinE emülatörü ile diğer Windows uygulamaları gibi İKV'ye giriş yapabildikleri bilgisi geliyor olsa da uygulamanın kendini Windows'a benzetmesi sebebiyle DirectX destekli 3B oyunların yeterli kararlılıklta çalışabileceklerinin garantisi bulunmamaktadır.
XxXszrXxX yazdı:Virtual PC '' Mevcut işletim sistemi üzerinden ikincil bir işletim sistemini yönetme kolaylığı salar fakat, çok fazla teknik bilgi gerektirir ki, XP gibi bir işletim sisteminde onlarca keşmekeş ile gerçekleştirilen bu işlem OS X gibi bir işletim sisteminde, sanmıyorum..
Virtual PC her türlü sürümü İKV online oyunu ve diğer mmorg oyunlarının hiç birni çalıştırmaz.
Ha ben çalıştırım diyorsa Çok teknik bir bilgiye sahip olması gerekir.
XxXszrXxX yazdı:Virtual PC '' Mevcut işletim sistemi üzerinden ikincil bir işletim sistemini yönetme kolaylığı salar fakat, çok fazla teknik bilgi gerektirir ki, XP gibi bir işletim sisteminde onlarca keşmekeş ile gerçekleştirilen bu işlem OS X gibi bir işletim sisteminde, sanmıyorum..
Virtual PC her türlü sürümü İKV online oyunu ve diğer mmorg oyunlarının hiç birni çalıştırmaz.
bu yeter sanırım çalışacağına dair mac a kurarsan VMware Workstation
hangi dünyaların insanıyız acaba bilmyomki
VMware Workstatio bunla o birmi
Virtual PC ile çalıştırman münkün değil VMware ile ben sana 20 tane açam (Tabii iyi bir pc hediye edersen )ikv bırak Virtual pc ilede açam ama Virtıal pc ile açılmıyor. Onu demek istedim.
He VMvaveyi bir kenara koyalım Xpde ben hiç bir program kullanmadan aynı anda sana acarım ikv varmı ötesi.
Çok olunca cekmedik aynı anda fotolayamdım video sart galiba neyse...
hangi dünyaların insanıyız acaba bilmyomki
VMware Workstatio bunla o birmi
Virtual PC ile çalıştırman münkün değil VMware ile ben sana 20 tane açam (Tabii iyi bir pc hediye edersen )ikv bırak Virtual pc ilede açam ama Virtıal pc ile açılmıyor. Onu demek istedim.
He VMvaveyi bir kenara koyalım Xpde ben hiç bir program kullanmadan aynı anda sana acarım ikv varmı ötesi.
Çok olunca cekmedik aynı anda fotolayamdım video sart galiba neyse...
benim göstermek istediği o deil zaten bi sistemden başka bi işletim sistemiyle açabilceğini göstermekti ya sen beni anlamıyosun yada ben seni