Çemberli Taş Yarışı

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
los34
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Çemberli Taş Yarışı

Mesaj gönderen los34 »

Muabbet koyu ama bi nokta koymak gerek bi aralar 2 nizde aynı loncadaydınız. Gök loncasını 2009 dan beri bizim mahalleden üyesi olan ***** ibocan sayesinde takip ediyorum o loncanın alımlarını lonca toplantılarını bizzat kendim yanında görürdüm. Vede siz 2 nizinde loncaya gelişini biliyorum Mehmet senin çar sanırım Rbdxsquire idi. Murat Seninkide Byxdirect idi yanılmıyorsamki yanılacağımıda sanmam ama murat geçmişine bakarsan Sen loncaya girerken güneş asa ile girdin Mehmet girdiğinde itemleri tam ecelli olarak girdi sonra latif üretti ardından yani velhasılı kelam Murat nerden geldiğini unutma nasıl olduğunu ezikliğinden beribilirim mehmetide bilirim onuda gökken sevmezdim tanıdım ve aramızda iyi aynı lonca bünyesindeyiz zaten iyi olmak zorunda Yani önce şunu düşün Bir geçmişine bak nerden geldiğine bak seni kimlerin oraya çıkardığını gör Ondan sonra seni adam edenlere laf at derim Direct ;) Çemberlitaş konusuna gelincede yaptığın muabbet çok bebeksi zıpçıktı gibi adamın konusuna yorum atmışsın. O gün adamlarmızım eksik olması evet senin sorunun değil ama belkide adam senin grubunla aynı seviyede olduğunu düşünmüyor ve seninle yarışmaya girmeyecek kadar kendini üstün tutuyor ki öyledir. Yani adam senden korktu diye çekildi sanma seviyene düşmek istememişde olabilir...

Vesselam !!! ;) [Loncadaşın İsmail Ben zaza ]
All rights reserved. This nickname can not be used in any way without my written permission. Blank ®

Blank © 2012.

-Oyun Bitti. Artık Sadece Forum ;)
Kullanıcı avatarı
ByaLoNeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Suskunlar

Mesaj gönderen ByaLoNeII »

Eline sağlık zazam :D Muratın ne #@!? oldugunu herkes biliyor :D Velet diyince birisi velet olsaydı yani. Şöyle bişey var İtin dediği kabul olsaydı GÖK'ten kemik yağardı :)
IIaLoNeII*mrdexteR*wınchesteR*göndeRgeLsin
Kullanıcı avatarı
XxBaDFeeLxX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Kıyamet Şovalyeleri

Mesaj gönderen XxBaDFeeLxX »

los34 yazdı:Muabbet koyu ama bi nokta koymak gerek bi aralar 2 nizde aynı loncadaydınız. Gök loncasını 2009 dan beri bizim mahalleden üyesi olan ******* ibocan sayesinde takip ediyorum o loncanın alımlarını lonca toplantılarını bizzat kendim yanında görürdüm. Vede siz 2 nizinde loncaya gelişini biliyorum Mehmet senin çar sanırım Rbdxsquire idi. Murat Seninkide Byxdirect idi yanılmıyorsamki yanılacağımıda sanmam ama murat geçmişine bakarsan Sen loncaya girerken güneş asa ile girdin Mehmet girdiğinde itemleri tam ecelli olarak girdi sonra latif üretti ardından yani velhasılı kelam Murat nerden geldiğini unutma nasıl olduğunu ezikliğinden beribilirim mehmetide bilirim onuda gökken sevmezdim tanıdım ve aramızda iyi aynı lonca bünyesindeyiz zaten iyi olmak zorunda Yani önce şunu düşün Bir geçmişine bak nerden geldiğine bak seni kimlerin oraya çıkardığını gör Ondan sonra seni adam edenlere laf at derim Direct ;) Çemberlitaş konusuna gelincede yaptığın muabbet çok bebeksi zıpçıktı gibi adamın konusuna yorum atmışsın. O gün adamlarmızım eksik olması evet senin sorunun değil ama belkide adam senin grubunla aynı seviyede olduğunu düşünmüyor ve seninle yarışmaya girmeyecek kadar kendini üstün tutuyor ki öyledir. Yani adam senden korktu diye çekildi sanma seviyene düşmek istememişde olabilir...

:arrow: :idea: ;)
Baska dicek bisey kalmadI artk
Kısacası BLanK ;)
Kullanıcı avatarı
rennhut
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Miskin

Mesaj gönderen rennhut »

Mehmet gereksiz bi konu açmışsın ve konu gereksiz bi şekilde uzamış kardeşim. Ne reklam yapmaya gerek var ne de tartışmaya. Lütfen uzamasın daha fazla bu konu ve hatta mümkünse yönetici tarafından kilitlensin. Zamanında aynı loncada aynı amaç için oynarken şimdi böyle bi halde olmanız gerçekten üzücü.
Çemberli yarışı atılır ya da atılmaz o bizim aramızda bi konu,aramızda konuşulanlar aramızda kalır.
rennhuT
xRennhuTx
oRennhuTo

Play like you're number 1,
Train like you're number 2

--------------------------------------
Kullanıcı avatarı
RowxaniL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen RowxaniL »

Öncelikle murat sen bu oyunu oynamaz ve bilmezken söyledıklerını unutma :) :) Bende eski Göktüm ve loncaya gırmek için yapmadıgını bırakmadın ne abi çekmediğin kaldı ne abla çekmediğin biri kaldı Bu 1 2. ise GÖKx loncasına gırıp ejderını belşe getırdıken sonra çarı dizip Loncadan ayrılıp Başka Loncaya gırdın adamlar sureklı loncasıyla çember atması sayesınde çarını dızdın. abi çektiğin adamlara bugun atar yapıyosun buda 3 .. 4 ise sen bana 600 m göster oyunu bırakır silerim çarlarımı buda 5 hade kolayg elsın..
RoWxAnıL
RoWxSheyTHaN [(^)Ejder Asa]
RowxİsKoRT [(^)Ecel Getiren]
RowxbLanKeSh [(^)Ashab-ı Kehf]
RoWxbLaNk [(^)Ejder Asa ]
Resim
Kullanıcı avatarı
XxBaDFeeLxX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Kıyamet Şovalyeleri

Mesaj gönderen XxBaDFeeLxX »

RowxaniL yazdı:Öncelikle murat sen bu oyunu oynamaz ve bilmezken söyledıklerını unutma :) :) Bende eski Göktüm ve loncaya gırmek için yapmadıgını bırakmadın ne abi çekmediğin kaldı ne abla çekmediğin biri kaldı Bu 1 2. ise GÖKx loncasına gırıp ejderını belşe getırdıken sonra çarı dizip Loncadan ayrılıp Başka Loncaya gırdın adamlar sureklı loncasıyla çember atması sayesınde çarını dızdın. abi çektiğin adamlara bugun atar yapıyosun buda 3 .. 4 ise sen bana 600 m göster oyunu bırakır silerim çarlarımı buda 5 hade kolayg elsın..

ANILIM brak cocukla cocuq olma 8-) anca milleti oraya buraya cagrr anca acizligini gosterr bu kendisini padisahn sol seyi sanio herhalde ;)
Kısacası BLanK ;)
Kullanıcı avatarı
Directx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Cazfig

Mesaj gönderen Directx »

Bakmadın muratım video'ma http://www.youtube.com/watch?v=yT6sUSq5eTA
Gelmedin Muratım Tur atmadın Muradımm :([/quote]

Öncelikle videoyu koyan şahıs kendini bellide ediyor veletliğini 15 yaşındaki çocuk kapasitesi.
Hayattaki en büyük eğlencem; başkalarının ''Yapamazsın.'' dediği şeyleri başarmaktır.
ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect
Resim
Kullanıcı avatarı
Directx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Directx »

los34 yazdı:Muabbet koyu ama bi nokta koymak gerek bi aralar 2 nizde aynı loncadaydınız. Gök loncasını 2009 dan beri bizim mahalleden üyesi olan hırsız ibocan sayesinde takip ediyorum o loncanın alımlarını lonca toplantılarını bizzat kendim yanında görürdüm. Vede siz 2 nizinde loncaya gelişini biliyorum Mehmet senin çar sanırım Rbdxsquire idi. Murat Seninkide Byxdirect idi yanılmıyorsamki yanılacağımıda sanmam ama murat geçmişine bakarsan Sen loncaya girerken güneş asa ile girdin Mehmet girdiğinde itemleri tam ecelli olarak girdi sonra latif üretti ardından yani velhasılı kelam Murat nerden geldiğini unutma nasıl olduğunu ezikliğinden beribilirim mehmetide bilirim onuda gökken sevmezdim tanıdım ve aramızda iyi aynı lonca bünyesindeyiz zaten iyi olmak zorunda Yani önce şunu düşün Bir geçmişine bak nerden geldiğine bak seni kimlerin oraya çıkardığını gör Ondan sonra seni adam edenlere laf at derim Direct ;) Çemberlitaş konusuna gelincede yaptığın muabbet çok bebeksi zıpçıktı gibi adamın konusuna yorum atmışsın. O gün adamlarmızım eksik olması evet senin sorunun değil ama belkide adam senin grubunla aynı seviyede olduğunu düşünmüyor ve seninle yarışmaya girmeyecek kadar kendini üstün tutuyor ki öyledir. Yani adam senden korktu diye çekildi sanma seviyene düşmek istememişde olabilir...

Öncelikle benim hangi loncaya girdiğim çıktığım seni hiç ilgilendirmiyor veletcim.Atarın varsa seni skype çağırdığım zaman müsait değilim deyip sonra klandan Bydirect skype gelmiyor demen çok yanlış veletliğin ortada 18 yaşındayım demiştin bence 18 yaşında olabilirsin kimlikte ama akıl yaşı 3 5 arası.Gök loncasına gelelim kimseye yalvarmadım Loncaya almaları için yaşı benden büyüklere abi abla saygısını gösterdim tabi bunu anlaman imkansız kapasiten yetmez. GÖk loncası bana çok şey öğretti inkar etmiyorum Ejder üretmeme bir nebze yardım etmiş de olsalar bana oyundaki kardeşliği bir aileyi öğrettiler bana bunu da anlaman imkansız.Söylemeden edemicem GÖK loncası beni loncaya almasalardı ben olmazdım inkar etmiyorum hepside biliyor Loncadan ayrılma sebebimide.Yani veletcim sana bunları okumak düşer yorum yapmak değil burnunu her yere sokma yoksa o burnun gelir arkadan vurur seni Atarın var ise klandan forumdan yorum yapmayı bırakıp İSTANBULA gelmeni beklerim...
Hayattaki en büyük eğlencem; başkalarının ''Yapamazsın.'' dediği şeyleri başarmaktır.
ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect
Resim
Kullanıcı avatarı
Directx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Directx »

ByaLoNeII yazdı:Eline sağlık zazam :D Muratın ne #@!? oldugunu herkes biliyor :D Velet diyince birisi velet olsaydı yani. Şöyle bişey var İtin dediği kabul olsaydı GÖK'ten kemik yağardı :)
Seviyene düşmek dahi istemiyorum anlayan anladı lonca başkanınla konuştum konuyu kapatalım denildi ve bende tamam dedim büyüklük bende kalsın Artık lüzumsuz şeyler yazmamanı tavsiye ederim veletcim ;)
ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect
Resim
Kullanıcı avatarı
Directx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Directx »

RowxaniL yazdı:Öncelikle murat sen bu oyunu oynamaz ve bilmezken söyledıklerını unutma :) :) Bende eski Göktüm ve loncaya gırmek için yapmadıgını bırakmadın ne abi çekmediğin kaldı ne abla çekmediğin biri kaldı Bu 1 2. ise GÖKx loncasına gırıp ejderını belşe getırdıken sonra çarı dizip Loncadan ayrılıp Başka Loncaya gırdın adamlar sureklı loncasıyla çember atması sayesınde çarını dızdın. abi çektiğin adamlara bugun atar yapıyosun buda 3 .. 4 ise sen bana 600 m göster oyunu bırakır silerim çarlarımı buda 5 hade kolayg elsın..
Gidip sorabilirsin hüseyine ömer abiye burağa yalvarmışmıyım ? sor yusufa sor bakayım sana anlatsınlar bir önceki yorumumdada belirttiğim gibi her şeye burnunu sokmamanı ve beni gök loncasına da alan sen değildin. Ben büyük birisine abla abi demek suçsa sen düşün bir sor kendine cevabı bulacaksın eminim.Ama kapasite yetersiz sende beyinin algılamıyor sıvı akışı yok beyinin saman dolu çok şaşırıyorum boş beyinsizin biri nasıl bu oyunu oynar .D:D
ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect
Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön