Takılar düştümü bariXxxChesTeRxxX yazdı:Teşekkür Ederim. İnşallah Hayırlısıyla Kullanrım.IIxDRaCuLaxII yazdı:Tebrikler Ceren "Şaheser" üretmek büyük bir sabır ve azim ister inşallah hayırlısıyla kullanmak nasip olur...![]()
Ayriyetten :arrow:
Ejder Parlamadan X e Gittim ve Sonuç :arrow:
Yoldan : Madalyaa![]()
X'ten : Erg Yongası ve Kıyamet Ayakkabı Düşürdüm İlk Giriş![]()
Sonunda.
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Re: Sonunda.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Takılar Düşmüyor Sinir Oluyorum Ona ya 300ü Geçti Kesim hala Yok :evil:Arizonaa yazdı:Takılar düştümü bariXxxChesTeRxxX yazdı:Teşekkür Ederim. İnşallah Hayırlısıyla Kullanrım.IIxDRaCuLaxII yazdı:Tebrikler Ceren "Şaheser" üretmek büyük bir sabır ve azim ister inşallah hayırlısıyla kullanmak nasip olur...![]()
Ayriyetten :arrow:
Ejder Parlamadan X e Gittim ve Sonuç :arrow:
Yoldan : Madalyaa![]()
X'ten : Erg Yongası ve Kıyamet Ayakkabı Düşürdüm İlk Giriş![]()
Birlikte takı düşürebileceğimiz konusunda sana söz verebiirim 
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
Sen galiba tek kenanda set dizenlerdensinIIxDRaCuLaxII yazdı:Birlikte takı düşürebileceğimiz konusunda sana söz verebiirim
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
HayırlısıIIxDRaCuLaxII yazdı:Birlikte takı düşürebileceğimiz konusunda sana söz verebiirim
Harddiskimin ufak bir arızası sonucu tüm verilerimi kaybetmek zorunda kaldım. Tek kenanda kolye ve yüzük aldığım fotoları paylaşmak isterdim ama kısmet değilmişArizonaa yazdı:Sen galiba tek kenanda set dizenlerdensinIIxDRaCuLaxII yazdı:Birlikte takı düşürebileceğimiz konusunda sana söz verebiirim
Emekli İKV Oyuncusu...
Saffet Yılmaz
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
Çok Şükür Ürettim İbrahim Sen Daha Üretemedinmi ?xCONTROLx yazdı:Hayırlı olsun Ceren sonunda üretdin![]()
Bu arada Teşekkür ederim
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
Bende sana Bir söz vereyim beraber girsek madalya bile çıkmaz :twisted:IIxDRaCuLaxII yazdı:Harddiskimin ufak bir arızası sonucu tüm verilerimi kaybetmek zorunda kaldım. Tek kenanda kolye ve yüzük aldığım fotoları paylaşmak isterdim ama kısmet değilmişArizonaa yazdı:Sen galiba tek kenanda set dizenlerdensinIIxDRaCuLaxII yazdı:Birlikte takı düşürebileceğimiz konusunda sana söz verebiirim![]()
![]()
![]()
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
Ee oda senin ce.......'ğinArizonaa yazdı:Bende sana Bir söz vereyim beraber girsek madalya bile çıkmaz :twisted:IIxDRaCuLaxII yazdı:Harddiskimin ufak bir arızası sonucu tüm verilerimi kaybetmek zorunda kaldım. Tek kenanda kolye ve yüzük aldığım fotoları paylaşmak isterdim ama kısmet değilmişArizonaa yazdı:Sen galiba tek kenanda set dizenlerdensinIIxDRaCuLaxII yazdı:Birlikte takı düşürebileceğimiz konusunda sana söz verebiirim![]()
![]()
![]()
Emekli İKV Oyuncusu...
Saffet Yılmaz