yeni bir hata daha

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
bareis
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

yeni bir hata daha

Mesaj gönderen bareis »

Resim

Oyuna okulun sağladığı internetten bağlanmayı denedim ve kullanıcı adımı yazdım şifremi yazdım sonra "giriş"e tıkladım karşıma bu çıktı. Bu hatayla daha önce karşılaşıp çözmüş olan var mı yada çözebilecek olan var mı, eğer varsa yardımcı olabilirse çok teşekkür ederim.

sunucu: beyazköşk
karakter adı: Bareis
sınıf: savaşçı
Kullanıcı avatarı
SeF4
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: yeni bir hata daha

Mesaj gönderen SeF4 »

bareis yazdı:Resim

Oyuna okulun sağladığı internetten bağlanmayı denedim ve kullanıcı adımı yazdım şifremi yazdım sonra "giriş"e tıkladım karşıma bu çıktı. Bu hatayla daha önce karşılaşıp çözmüş olan var mı yada çözebilecek olan var mı, eğer varsa yardımcı olabilirse çok teşekkür ederim.

Sunucu Çökmesi Dediğimiz Olay Bu İşte Oyun Belirli Bir Süre Geri Sarıyor Son 24 Saat İçinde Eşya Düşürdüysen Gitmiş Olabilir.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception
Resim
bareis
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen bareis »

hayır kardeşim sunucu çökmesiyle falan alakası yok, ben tam anlatamadım galiba, şimdi şöyle ki ben başka bir internetten oyunu sorunsuz oynayabiliyorum ama okulun internetine bağlandığımda bu hata karşıma çıkyor. sanırsam okul sınırlama gibi bir şey uyguluyor olsa gerek bunu nasıl aşarım ve oyuna girebilirim?
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurmay »

Hayıııırrrr burda olay şu:Oyun yöneticileri oyuna girer.HEPSİ!oyuncuları atarlar.ve şüphelendikleri/ihbar aldıkları/farkettikleri bir hata üzerinde düzletmeye çalışırlar.
He sendenden kaynaklanır ise internet ağ paylaşımı çoklu ortama geçtiğinde fazla sayıya ulaştığında olur!
Resim
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

bareis yazdı:Resim

Oyuna giriş yapmaya çalıştığın bağlantıda, kurum tarafından bazı portlar engellenmiş bu sebeple oyun sunucularımıza erişemiyorsun bareis.
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Bende bilişim öğrencisiyim...Okulda sana sıkıntı yapmayacak şekilde ultrasurf i indir bende ULTRASURF ile giriyorum...
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
bareis
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen bareis »

HaNdSoMe yazdı:Bende bilişim öğrencisiyim...Okulda sana sıkıntı yapmayacak şekilde ultrasurf i indir bende ULTRASURF ile giriyorum...
UltraSurf ' ü indirdim kullandım ama gene olmadı. hatta indirirken SonicWALL engelledi bende "ktunnel" den girip indirdim.
belki ben eksik bir şey yapmış olabilirim sen ayrıntılı olarak nasıl kullandığını anlatabilirmisin?
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

bareis yazdı:
HaNdSoMe yazdı:Bende bilişim öğrencisiyim...Okulda sana sıkıntı yapmayacak şekilde ultrasurf i indir bende ULTRASURF ile giriyorum...
UltraSurf ' ü indirdim kullandım ama gene olmadı. hatta indirirken SonicWALL engelledi bende "ktunnel" den girip indirdim.
belki ben eksik bir şey yapmış olabilirim sen ayrıntılı olarak nasıl kullandığını anlatabilirmisin?
Sizde direk wall varmıs sizin işiniz zor.Bizim bilgisayarlar server 2008 den işletiliyor...sağ tuş kullanılmıyor yüklemede şifre istiyor şifreyi çözüyoruz U ile uygulamalara giriyoruz sizde Wall var açığıda çok nadirdir....
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome

“Genel Etkileşim” sayfasına dön