Lag Sorunu ?
- ByaLoNeII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Suskunlar
Lag Sorunu ?
Herkes Lagdan şikayetci Lag başlayalı yaklaşık 5 ay oldu bi kere lag'sız günümüz gecmedi.Şuanda Sancak sunucusunda Oyundaki lag'dan yürünmüyor bile ? Yok pcin senin yavaş diyenler cıkıcak emin olun cogunuz pcsinde iyi , yönetim bununda farkında yok yapılan iyileştirmelermiş fln hepsi hikaye kendileri iyileştirme yaptıktan sonra icine iyice sıctıklarının farkında bile degiller bırakında artık yenilik gelmesin.Şu İkvdeki Lagı düzeltin artık Can damara tak etti.
IIaLoNeII*mrdexteR*wınchesteR*göndeRgeLsin
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Ata
Re: Lag Sorunu ?
Yine geri sararlar sunucuyu en iyi yaptıkları şey 
- ByaLoNeII
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Suskunlar
Aynen öyle. Sonra aradan mağdur olup madenleri , paraları gidenler olucak ve bizim saygı değer yönetimimiz klasik cümlesi özür diler anlayışınız için teşekkür ederiz . 
IIaLoNeII*mrdexteR*wınchesteR*göndeRgeLsin
- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Sentinus
Yönetim yönetim yönetim. Developerların yaptığı işi siz yapabilirseniz sizden bekleriz iyileştirme çalışması yapmanızı
:)
Rehber oldun diye onları savunmana gerek yok.Eğer böyle bi oyun yapmışlarsa sorunlarıyla ilgilenicekler arkadaş he yok ben ilgilenmicem diolarsa kapatsınlar gitsinler.BeSGiDeRiM yazdı:Yönetim yönetim yönetim. Developerların yaptığı işi siz yapabilirseniz sizden bekleriz iyileştirme çalışması yapmanızı:)
Ben 2 ayrı pc den giriyorum oyuna ikisndede lag sorunu var pek pc lik bir sorun deil bu umarım bir an önce bu sıkıntıyı giderecek çalışma yapmaya başlarlar, başlarlar diyorum henüz bir şey yaptıklarını düşünmüyorum çünkü...BeSGiDeRiM yazdı:Yönetim yönetim yönetim. Developerların yaptığı işi siz yapabilirseniz sizden bekleriz iyileştirme çalışması yapmanızı:)
Üstte yorum atan destek takımından elemanı destek takımına alanlar tekrar düşünsün bence pek aklı selim açıklamalar yapmıyor daha dikkatli yorum atması icab eder
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
BeSGiDeRiM yazdı:Yönetim yönetim yönetim. Developerların yaptığı işi siz yapabilirseniz sizden bekleriz iyileştirme çalışması yapmanızı:)
Yönetimin yapması gereken bir şeyi yapmaması sonucunda bunu bu şekilde savunma amacındaki mantığı çok merak ediyorum.
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Ata
Sobee bağlantı sorunları olduğunu biliyor ancak kullanıcı memnuniyetini düşünerek daha yüksek hızda hizmet veren hosting ya da ISP 'lere geçiş yapmıyor sorun bundan ibaret
Faster Than %95 Of TR =Türkiye'nin %95'inden Hızlı (Test Yaptıranlar)

Buda Bilgisayarım

Ama Oyun Bende HÂLÂ KASIYOR.

Buda Bilgisayarım

Ama Oyun Bende HÂLÂ KASIYOR.

Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Lonca:Inception