S en sevdiğimsin her anımda aklımda olansın
E n değerli varlığımsın en başta aşkımsın
V arlığımın sebebisin ::
G ülüşlerin bana yeter gülüm
İ kazsızca seviyorum diye biliyorum işte;;;
L eylayı andırdın bana mecnun misaliyim,,
E y deli yüreğimin dermanı, devası
R esimlerin ağlatıyor aşkını ben de
G üller sıralandı aralarında ki tek güzel sen idin
Ü stüne aşkım yazılı
N e güzelsin sen
Ü zülme sevdiğimsin sevgilim...Ama Hiç unutmaki Sen Hep Kalbimdesin...
Xewn yazdı:Başvuru özgün olmaması sebebiyle iptal edilerek, katılımcı yarışmadan diskalifiye edildi. Nerull
Bazen birisine güvenmek istediğimde,
geçmişteki hayal kırıklıklarım ensemden tutar ve kulağıma fısıldar;
" NE ÇABUK UNUTTUN ''
Sunucu Adı: Anka
Karakter Adı: Latency
Eserin İsmi: Aşk Gerçek Bir Oyun.
Tüm eserler İKV ve Sevgililier Günü konulu olmalı.Harici içerikler kesinlikle dikkate alınmayacaktır.
Herhangi bir siyasi içerik yer almamalı.
Rahatsız edici içerik veya görüntüler bulunmamalı.
Eserin bir adı olmalı.
Eser tamamen özgün olmalı. Özgün olmayan eserle katıldığı anlaşılan yarışmacılar yarışmadan elenir. Eser daha önce farklı ortamlarda yayınlanmış olabilir.
Her kullanıcı yalnızca bir eser ile yarışmaya katılabilir.
Yarışmada jüri kararıyla birden fazla mansiyon ödülü verilebilir.
Yarışmaya katılan tüm oyuncular, yarışma kapsamında değerlendirilen tüm eserlerin/eserlerinin tüm dağıtım/yayın/kullanım haklarının Sobee'ye ait olduğunu kabul ve tasdik ederler.
Sobee, "Ödüllü Fan Art Yarışması ile ilgili, tarihlerde ve içerikte önceden haber vermeksizin değişiklik yapabilme hakkına sahiptir. Bu durumda katılımcılar, herhangi bir hak iddiasında bulunmayacaklarını kabul ve tasdik ederler.
Arkadaşa helal olsun kendi yaptığım resmi ben bile bulamazken yarışmaya katılmış şimdi itiraz etsem bir yönetici gelip sizin olduğunuzu kanıtlayan belge veya kanıt gösterin diyecek sadece geçen seneki sevgini göster yarışmasındaki eserlere göz atmalarını istiyor bu arkadaşında yarışmadan diskalifiye olmasını istemiyorum resmi kullanmasında ben onay vermemiştim ama yukarda belirttiğim kuralın her yarışmada karşıma çıkmasından ve ne kadar anlam veremeyişimden dolayı ben kendisine saygı duyuyorum ve kutluyorum başarılar.
Laf kalabalığı olmasını istemem,gerekli görünürse yorumum silinebilir ama sadece görsel dalında olması birçok oyuncumuzu üzmüştür eminim.Keşke kısa hikaye dalında da düzenlenseydi.