SİZCE NE OLACAK?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Mexthebeek
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: SİZCE NE OLACAK?

Mesaj gönderen Mexthebeek »

GaffarxPert yazdı:ARKADAŞLAR BENİM VE HERKESİN MERAK ETTİĞİ BİR ŞEYİ SORMAK İSTİYORUM SİZLERE.
ŞİMDİ BİZ O KADAR ŞAHESERİ İŞLEDİK VEYA GB LERDEN DÜŞÜRDÜK HADİ GB LERİ GEÇELİM FARABİ SHEN TABANCA FELAN YÜKSELTTİK GENİŞLEME PAKETİ GELDİĞİNDE YAPTIĞIMIZ BU ŞEYLERE NE OLACAK GERÇEKTEN MERAK EDİYORUM HEPSİ ÇÖP OLURSA GERÇEKTEN ÇOK SAÇMA OLACAK. ŞAHSEN BENDE ECEL EJDER ASAB VE YÜKSELTİLMİŞ BİRÇOK SİLAH VAR VE BENİM GİBİ BİRÇOK ARKADAŞIM VAR EĞER BUNLAR ÇÖP OLURSA BİRÇOK KİŞİ OYUNU BIRAKACAK KENDİ ŞAHSİ DÜŞÜNCEM BUDUR BUNUN SONU NE OLACAK ? GERÇEKTEN MERAK EDİYORUM... SİZDE ŞAHSİ GÖRÜŞLERİNİZİ BİDİRİRSENİZ SEVİNİRİM... :!:
Dedigin doğru ama söyle dusun oyun hep aynı yerde kalırsa herkes ejder,ecel vb. item yaparsa oyunun pvpden farkı kalmaz oyuzden yukselmesı lazımkı hıcbır oyun bu kadar kolay degıl bana gore oyunun sevıyesının daha ust duzeylere cıkmasıdır
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Zaman

Re: SİZCE NE OLACAK?

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Şaheser eşyanı niye yükselttin ilerde gelebilecek bölgeye uyum sağlamak oraya çabuk alışmak ve hemen bölgeden eşyalarını düşürmek için peki oradan eşyanı düşürdün sonra başka bir eşyanı yükselteceksin ve diğer bölgeye alışacaksın işte bu Online oyun sistemidir sen ne kadar istemesen de uğraşsan da o yükselttiğin şaheser eşya bir işe yaramayacak ve onu kullanmayacaksın.

Keyifli Forumlar.
Ottomanxölümsüz anısına

“Genel Etkileşim” sayfasına dön