Biz büyüsün yeni yerler gelsin diye can atarken millet 39 level gelsin diyor yaww..Toxit yazdı:lanet olsun yeter bu kadar insan eski ikv ye geri donmek ıstıyor en azından yenı sunucu cıkartın 39 lvla kadar olsun yenı skıllerın hıçbiri olmasın yeni silahlar yeni bölümler olmasın sadece eski ikveyi özleyenler o sunucuda oynasın hersey eskisi gibi olsun
39 leveldekende lonca gelsin arkdaş yeter bee diyenlerdenmiisniz.
Kalıcı sorunlar olmadıkca 49-59-69-79 gelsin yaw.
Tabii 49 level olunca 39 level gelmek kolay gözküyor siizn gözünüzde ben 29 level olacagım diye tek başıma neler kimler ağlaDI NERDEN BİLECEN 3-5 10 kişi bulamaynalrı düşünmeyin.
O dönemler bitmiş ilerisine bakalım sana simdi bir carı 39 level dizsen ne kadar zamanını alır deseler inanki sen bir günümü almaz dersin.
O zamanalrdaki sartlarda bir 39 elveli tek başına ne kadar sürede yaaprsın o sartlarda oooooo oyunu bırakıyım dersin.
Simdi bir cevre edinmşin arkdaşalrın coğalmış ortak hareket ediyon bir görevi birleştinmi yeni skiller5le nasıl yapacagını nasıl baş edecegini öğrenmşsin.
Al benden sana bir öneri 1 level aç kimseden yardım almadan 39 level yapmaya çalış al sana 39 level dönemi.
Yaw git ben tek başıma brozu nasıl kesem dimiii yaaaa eski eskide kaldı. 49 level geldiğinde o cabaı 59 level gelincede aynı duyguları yaşıyacan kadim görevini hatırlarmısın ben 2 sene boyunca kadim görevimi yapamadım ya simdi.
Simdi belki sen yapmazsın ama ben ayaprım dünya değişiyor yenileniyor teknoloji gelşiyor.
Bu artis ne4 diyor kendi kendine demeden ben kaçtım çok yazdık yorulduk gidem yatam.
Dip not kitabe ve tılsım görevini 29 levelde tek başıma yapmsıımdır nasıl yaptın nasıl becerdin diye sormayın sır olacak
Simdi 23 level buyucu ile kitabe yapabliyom sadece.
Sanada tavsiyemdir aç bir car sil baştan kimseden yardım almadan bunları yapmaya çalış zevkin en büğünü almasan bende ne olam olmusum olacagımı da geveze olmsum