SİZCE NE OLACAK?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
GaffarxPert
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

SİZCE NE OLACAK?

Mesaj gönderen GaffarxPert »

ARKADAŞLAR BENİM VE HERKESİN MERAK ETTİĞİ BİR ŞEYİ SORMAK İSTİYORUM SİZLERE.
ŞİMDİ BİZ O KADAR ŞAHESERİ İŞLEDİK VEYA GB LERDEN DÜŞÜRDÜK HADİ GB LERİ GEÇELİM FARABİ SHEN TABANCA FELAN YÜKSELTTİK GENİŞLEME PAKETİ GELDİĞİNDE YAPTIĞIMIZ BU ŞEYLERE NE OLACAK GERÇEKTEN MERAK EDİYORUM HEPSİ ÇÖP OLURSA GERÇEKTEN ÇOK SAÇMA OLACAK. ŞAHSEN BENDE ECEL EJDER ASAB VE YÜKSELTİLMİŞ BİRÇOK SİLAH VAR VE BENİM GİBİ BİRÇOK ARKADAŞIM VAR EĞER BUNLAR ÇÖP OLURSA BİRÇOK KİŞİ OYUNU BIRAKACAK KENDİ ŞAHSİ DÜŞÜNCEM BUDUR BUNUN SONU NE OLACAK ? GERÇEKTEN MERAK EDİYORUM... SİZDE ŞAHSİ GÖRÜŞLERİNİZİ BİDİRİRSENİZ SEVİNİRİM... :!:
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: SİZCE NE OLACAK?

Mesaj gönderen Forumkral »

GaffarxPert yazdı:ARKADAŞLAR BENİM VE HERKESİN MERAK ETTİĞİ BİR ŞEYİ SORMAK İSTİYORUM SİZLERE.
ŞİMDİ BİZ O KADAR ŞAHESERİ İŞLEDİK VEYA GB LERDEN DÜŞÜRDÜK HADİ GB LERİ GEÇELİM FARABİ SHEN TABANCA FELAN YÜKSELTTİK GENİŞLEME PAKETİ GELDİĞİNDE YAPTIĞIMIZ BU ŞEYLERE NE OLACAK GERÇEKTEN MERAK EDİYORUM HEPSİ ÇÖP OLURSA GERÇEKTEN ÇOK SAÇMA OLACAK. ŞAHSEN BENDE ECEL EJDER ASAB VE YÜKSELTİLMİŞ BİRÇOK SİLAH VAR VE BENİM GİBİ BİRÇOK ARKADAŞIM VAR EĞER BUNLAR ÇÖP OLURSA BİRÇOK KİŞİ OYUNU BIRAKACAK KENDİ ŞAHSİ DÜŞÜNCEM BUDUR BUNUN SONU NE OLACAK ? GERÇEKTEN MERAK EDİYORUM... SİZDE ŞAHSİ GÖRÜŞLERİNİZİ BİDİRİRSENİZ SEVİNİRİM... :!:
Geldiği zaman bırakırsın 1 hafta sonra tekrar başlarsın.Her online oyunda yeni lwl gelir alışacaksın.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
TRQJEN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: We Arethe Best

Mesaj gönderen TRQJEN »

GaffarxPert yazdı:ARKADAŞLAR BENİM VE HERKESİN MERAK ETTİĞİ BİR ŞEYİ SORMAK İSTİYORUM SİZLERE.
Merhaba,

Tabikide Oyun Geliştikce Değişimler Olucak bu silahlarla kalmayacağız.

ki zaten Yeni Silahlar Geldi
tahmin ediyorum ki

yaklaşık 6 ay Sonra Bıçak sırtı kılıç gibi Çemberlitaş Silahları Yükseltmeye Açılıcaktır.
Şayet böyle birşeyin gelmesiyle Ecel Latif Benzeri Silahlarda Çöp olmaya aday Olur diye tahmin ediyorum.

İyi forumlar.

İkv İletişim/Destek Formu İçin Tıklayın.
Kullanıcı avatarı
LAstRoManC3
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen LAstRoManC3 »

Ecel latif çöp olabilir çünkü savaçı bunlarsızda gb atabilir ama büyücü ejdersiz kenana junona cembere giremes
dolayısıyla saydığım yerlere girmeden yeni gelicek gb lerede giremes şifacıda ahsabsız cemberde en fazla stu yol x atar gaffar gidemes.
UnuTmaYın Ben Sizin Annelerinizin sokağa Cıkarken Uyardığı Kotu CocuĞum :)
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
Kullanıcı avatarı
Bymadxlord
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Bymadxlord »

LAstRoManC3 yazdı:
Ecel latif çöp olabilir çünkü savaçı bunlarsızda gb atabilir ama büyücü ejdersiz kenana junona cembere giremes
dolayısıyla saydığım yerlere girmeden yeni gelicek gb lerede giremes şifacıda ahsabsız cemberde en fazla stu yol x atar gaffar gidemes.
Şifacı asabsız gaffar atamaz demişsin cok yalnıs düşünüyorsun eğer bir kişinin arkadaş ortamı ve birazcık bilgisi var ise 1200 büyü şifa ile gaffar kesebilir sadece bilgi...
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

LAstRoManC3 yazdı:
1379 şifa ile 36 kez gaffar kesmiş adamı tanıyorum (migrata zor alıyorlar o şifa ile )
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
BeSGiDeRiM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen BeSGiDeRiM »

Şimdiye kadar ne sığınak vardı ne migrat ne çemberlitaş. Ama genişleme paketleri çıktıkça ayak uyduruyorsun. Sen şimdi çemberlitaş itemlerini dizmedin ve yeni bir bölge geldi çemberlitaşdan daha zor. İtemlerin yok nasıl ayak uyduracaksın:)

Basamakları birer birer çıkıyoruz kardeşim :)

Mert FURKAN
CaNHaVLi

Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

1379 şifa ile 36 kez gaffar kesmiş adamı tanıyorum (migrata zor alıyorlar o şifa ile )

Alıntı

Arkdaşın yarı yolda yada işim gücüm var diye grubu yalnız bırakma gibi bir problemi olmasın.

Kudret bitiyor hemen demenina rtık bir anlamı yok galiba şifa itemsizx ile girdim kudretimin bittiğine sahip olmadım yani gerek bu yeni itemlerle adamlar işin uzmanı omus hayvanlar yaklaşmadan ölüyor kasa ürünü varsa herkeste sığınak migrat ejderlileriçin sadece lp puanı için gecerli o arkdaşın bir sorunu var incelmek lazım 900 şifa ile girenleri görünce buna anca bunu derim n e diyem yeter ulenn yat artık uyusana her konuya bir yazı yazmızsın demeden vallah millah yatıyom arkdaş.

Dahada girmem bugun. Diğer maçlara bakacagız artık iyi oynadık ama hakem taraflıdın galiba demediler giti ve bu futbolcular yakında derler onuda bakınız görecegiz iyi oynadık ama hakeme iyi para vermeişler yenildik ..... ir

36 gaffar kesmiş ama el değiştirmiş galiba carda olablir atlamyalım beyler üsküdarda inecek var hay ceneme ben...
36 gaffarı kesen şifanın migratta ne işi olablir sadece merak Merak herseydir hersey meraktır öyle bişi işte.
İtemi eksik felan filan 36 gaffar eserken o grub o itemi o şifacıya düşürmedilerse o şifacı degil onla gaffar kesmeye giden arkdaşları utansın bee.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

ARZLODOS yazdı:1379 şifa ile 36 kez gaffar kesmiş adamı tanıyorum (migrata zor alıyorlar o şifa ile )

Alıntı

Arkdaşın yarı yolda yada işim gücüm var diye grubu yalnız bırakma gibi bir problemi olmasın.

Kudret bitiyor hemen demenina rtık bir anlamı yok galiba şifa itemsizx ile girdim kudretimin bittiğine sahip olmadım yani gerek bu yeni itemlerle adamlar işin uzmanı omus hayvanlar yaklaşmadan ölüyor kasa ürünü varsa herkeste sığınak migrat ejderlileriçin sadece lp puanı için gecerli o arkdaşın bir sorunu var incelmek lazım 900 şifa ile girenleri görünce buna anca bunu derim n e diyem yeter ulenn yat artık uyusana her konuya bir yazı yazmızsın demeden vallah millah yatıyom arkdaş.

Dahada girmem bugun. Diğer maçlara bakacagız artık iyi oynadık ama hakem taraflıdın galiba demediler giti ve bu futbolcular yakında derler onuda bakınız görecegiz iyi oynadık ama hakeme iyi para vermeişler yenildik ..... ir

36 gaffar kesmiş ama el değiştirmiş galiba carda olablir atlamyalım beyler üsküdarda inecek var hay ceneme ben...
36 gaffarı kesen şifanın migratta ne işi olablir sadece merak Merak herseydir hersey meraktır öyle bişi işte.
İtemi eksik felan filan 36 gaffar eserken o grub o itemi o şifacıya düşürmedilerse o şifacı degil onla gaffar kesmeye giden arkdaşları utansın bee.
Bİ tercüme etsen :D
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Bİ tercüme etse

tercüme ne demek looo kısaca anlayan anlar anlamayan anlamqaz loo özel ders vermiyomki tercüme edem anlayan öyle bir anlıyorki cevap vermyeye bile gerek duymuyorlar cevap vermiyenler olayı anlamış demktir yazanlarda ooooo daha çözemdiği çok yollar var özellikle öğrenmenlere gitsin bu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Çizginin dışına çıkmayı deneyin derim.
Kalıpların dışına çıkınca ben buraya abuk supuk anlamsız kelimelr yazsam bile anlayan anlıyor be kardeş hemde ne anlıyor.

Senin deyimin kopyala yapıştır deyimi benimki anlayan anlar deyimi anladın nerdeee..

Kısaca Ali okula başladı. (cevap eferim oğlum sana 10 puan)
Ali okula başladı hocam (Oğlum sen beyin özürlümüsün sana sıfır veriyom nokta nerde cümlenin sonunda noktayı unutmusun
La takmış bu noktaya Öğretmene hocam diyom hoca noktada daha off offf.
Başka sey daha var.

Ankaranın havası çok kirleşmiş buna bir care bulmalırız profesörler (bilim adamıda denir bazen) beyninizi çalıştırın bir öneri getirin.
Türkiyede ilklere imza atan bie adet bulunmaz bir Profesör.
Cankayanın üsütne dev bir pervane inşa edek o pervane aldığı havayı yukarı versin boylelikle biirken duman gökyüzünde kaybolacaktır off offf gercek inanmayanlara. Kaset kamera kaydı olsadın sişmdi o prof telvizyonlarda çıkıp evrim boyle olmuş soyle olmuş nah konusurdun)
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön