TTNet ??

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: TTNet ??

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

AnaToLia yazdı:Merhabalar ;
Ben Karekterlerimi TTNete Aktardım Bugün Sabah Girdiğimde Aktarılmıştı. Akşam Girmek İstediğimde Kullanıcı Adı Veya Şifre Hatalı Diyor.Doğru Yazsamda Yine Aynı Şifremi Unuttum Seçenegine Tıkladım.E-Posta Adresime Gelsin Diye E-Posta Adresimi Yazdım Hesabınız Kilitlenmiştir Diye Uyarı Veriyor..

Yardımlarınız İçin Tşkler.

aynısı bana oldu bugn aradım hallettim girebiliorum..
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

AnaToLia yazdı:
Ediblebuk yazdı:
AnaToLia yazdı:Merhabalar ;
Ben Karekterlerimi TTNete Aktardım Bugün Sabah Girdiğimde Aktarılmıştı. Akşam Girmek İstediğimde Kullanıcı Adı Veya Şifre Hatalı Diyor.Doğru Yazsamda Yine Aynı Şifremi Unuttum Seçenegine Tıkladım.E-Posta Adresime Gelsin Diye E-Posta Adresimi Yazdım Hesabınız Kilitlenmiştir Diye Uyarı Veriyor..

Yardımlarınız İçin Tşkler.

Aynı hata bende de var kardeşim . Lathander TTNET Müşteri Hizmetlerini arayın demiş.İyi hoşta ben aradım bi kadın çıktı aldığım cvp bekleyin geçer oldu.Ama ne öğrendim biliyo musunuz sevgili İKV severler bekleyince geçmiyomuş.İnş. bi an önce bu soruna çare bulunur çünkü bende charları bu hesaba aktardım.

İyi oyunlar iyi forumlar...

Aynen Kardeşim Aradım Bekleyin Geçer Diye Banada Dedi En iyisi Mynete Geri Almak.

benden ttmailimi istedi 5dk sonra şifremi unuttuma tekrar girip yolladım ve şifremi değiştirip girdim

İyi forumlar..
Kullanıcı avatarı
MaTRaX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MaTRaX »

AnaToLia yazdı:
MaTRaX yazdı:Arkadaşlar Bu Olay benimde Başıma Geldi Sorunu Çözdüm Sizlerede Yardımcı Olabilirsem Ne mutlu Bana... Alttaki Linki kopyalayıp destek bölümündeki sizin için gerekli olan alanları doldurun ve mesajınızı yazıp gönderin 1 saat içinde TTnet den verdiğiniz ev veyahut cep telefonunu arayıp size Soru osruluyor Hesabı açtırmak istiyormusunuz diye sizde onaylıyorsunuz ve hesabınıza giriyorsunuz ...

http://www.ttnet.com.tr/evde_5

Saol Volkan :D

ö.d Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana yanlız :D mesaja biraztehtitkar BVişeler yazın üyeliğim açılmazsa ttnet aboneliğimi iptal edicem felan die :D:d
HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR !
Kullanıcı avatarı
Ediblebuk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ediblebuk »

Beni hala aramadılar :evil: özel bi kızgınlıkları var sanırım :ugeek:
Raiders of Anatolia TILSIM
Kullanıcı avatarı
ordulu
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ordulu »

Bende aradım ama banada 24 saat geçtikden sonra tekrar arayın dediler :D
Eminönü&Türkiyee
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Arkadaşlar 4440375 i arayın önce 6 ya sonra 2 ye basın ve bir kadına bağlanacaksınız(yani erkekte olabilir)..kadına derdinizi anlatın..ve sizden ilk ttnetinizin bağlı olduğu numara ve kişi yi soracak sonra ttmailinizi söyleyin..kadın tamam der bişeyler anlatır(ben dinlemedim ne anlatığını) :D sonra girin ttnet oyuna ve şifremi unuttumdan tekrar ttmailinizi yazın bu sefer hesabınız kitlenmiştir yerine mailinize yollamıştır yazar..gerisi belli zaten..ben hallettim carlarımda mis gibi duruyor..

İyi oyunlar...
İyi forumlar...
İyi eğlenceler...
Kullanıcı avatarı
Yigithann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Yigithann »

Aynı sorun banada oldu. Ttnet müşteri hizmetlerini aradım. Bi 15 dk beni boş sorularla yordular. Sonra bi rapor oluşturmuş abla :) 10 dk sonra bi baktım hesabım açılmış. Artık kapanmıyo :)
Mesele kesmek ya da kesilmek değil, susmaktır!

''Yiğithann'' ''Dazzle''

“Genel Etkileşim” sayfasına dön